Gazete Vatan Logo
Magazin Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı!

Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı!

New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne olmuştu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kim Kardashian'dı. Tarzıyla gündem olan Kardashian'ın incili elbisesinin detayları ortaya çıktı.

Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi sebebiyle 2020'de iptal edilen, 2021'de ise sonbaharda yapılan New York Metropolitan Sanat Müzesi'nin geleneksel galası (MET Gala), 2022'de eski görkemine kavuşmuştu. Met Gala 2023 ise 1 Mayıs'ta gerçekleşti.

Galaya birbirinden ünlü isimler katıldı. Gösteri dünyasının ünlüleri, New York Metropolitan Müzesi'nin merdivenlerinde kameralar ve objektifler karşısına çıktı.

KARL LAGERFELD'İN ONURUNA GİYİNMELERİ İSTENDİ

Kostüm Enstitüsü'nün 2019'da hayatını kaybeden efsane tasarımcı Karl Lagerfeld'in hayatını ve çalışmalarını kutlayan yeni sergisi 'Karl Lagerfeld: A Line of Beauty' nin açılışına denk gelen Met Gala 2023, ünlü konuklardan 'Karl'ın onuruna giyinmelerini' istedi ve hepsi olmasa da, çoğu bu görevi anladı.

İNCİLİ ELBİSE DAMGA VURDU

"Karl'ın Onuruna" temalı Met Gala'da ünlü isimler tarafından giyilen kıyafetler sosyal medyada çok konuşuldu. Geceye damga vuran isimlerden biri de inci detaylı elbisesiyle Kim Kardashian oldu.

YAPIMI 1000 SAAT SÜRDÜ

Haberin Devamı

Özel tasarım bir elbise tercih eden Kim Kardashian'ın üzerindeki incilerin sayısı ise merak edildi. Tasarım elbisede 50 binden fazla incinin kullanıldığı ortaya çıktı. People'ın haberine göre, elbisenin yapımı ise 1000 saat sürdü.

Ünlü moda dergisi Vogue'a açıklamalar yapan yıldız, "İncileri bolca kullanmak istedim. Karl'ı en iyi incilerin yansıttığını düşündüm" dedi. Kardashian, Met Gala'ya 10. kez katıldı.