Kanye West

Kanye West

Son dakika kanye west haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanye west ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanye west haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanye West

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanye west gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 kanye west haberi bulunmuştur. Tüm kanye west haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek'
Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek' Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, eşiyle birlikte ilginç giyim tarzları ve davranışlarıyla sık sık gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak Censori'nin müstehcen pozlarını Instagram hesabından paylaşmasıyla adından söz ettirdi. West'in bu hareketine, sosyal medyada tepki yağdı.
3.01.2024 Magazin
Elon Musk'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı! Kanye West, hayatıyla ilgili 'sansasyonel açıklamalar' yaptı
Elon Musk'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı! Kanye West, hayatıyla ilgili 'sansasyonel açıklamalar' yaptı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, yakın arkadaşı Ian Connor'dan Elon Musk'a attığı mesajları paylaşmasını istedi. Connor’ın ekran görüntüleri paylaşımında Kim Kardashian'dan bahseden rapçi, kısa sürede magazin gündemine oturdu.
19.10.2023 Magazin
Kanye West'in Bianca Censori ile neden evlendiği ortaya çıktı
Kanye West'in Bianca Censori ile neden evlendiği ortaya çıktı Reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West'in, 'dini nedenlerle' nikah masasına oturma kararı aldığı ortaya çıktı. Hristiyan olduğunu ve dini inançlarına olan bağlılığını sık sık dile getiren rapçinin eşi Censori'ye adadığı şarkısının sözleri, bu iddiayla birlikte gündeme geldi.
11.10.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın eski eşi  Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti'
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti' Kim Kardashian’la evliliği olaylı şekilde biten ünlü rapçi Kanye West oyuncu Julia Fox ile kısa bir birliktelik yaşamıştı. Kanye West ile yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artıran Fox yazdığı anı kitabında West ile olan ilişkisinden bahsederek, rapçinin kirli çamaşırlarını ortaya döktü.
10.10.2023 Magazin
Kim Kardashian'dan sonra benzeriyle evlendi! Şimdi de ne giyeceğine hatta ağzından çıkacaklara bile kendisi karar veriyor
Kim Kardashian'dan sonra benzeriyle evlendi! Şimdi de ne giyeceğine hatta ağzından çıkacaklara bile kendisi karar veriyor Kim Kardashian’la evliliği olaylı şekilde biten ünlü rapçi Kanye West son aylarda yeni eşi Bianca Censori’yle çıktığı uzun Avrupa turuyla gündemde. Karı koca ilk günden beri sergiledikleri tuhaf davranışlar, bir örnek giysileri ve toplum içinde gösterdikleri tartışmalı davranışlarıyla gündemde.
8.10.2023 Magazin
Kanye West ve eşi Bianca Censori Türk dönerci kuyruğunda
Kanye West ve eşi Bianca Censori Türk dönerci kuyruğunda Ünlü rapçi Kanye West ile Bianca Censori Berlin'deki bir Türk dönercisinde kuyrukta beklerken görüntülendi. Kanye West ile Bianca Censori'yi görenler şaşkınlığını gizleyemedi.
16.09.2023 Magazin
Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen
Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen Çarpıcı hayat hikayesiyle yapımcıların dikkatini çeken İlhan Doğan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor. 'Her Şeye Rağmen' filminde iş insanını canlandıran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, İlhan Doğan’ı evinde ağırladı.
8.09.2023 Magazin
Ünlü oyuncu cinsel saldırıyla suçlanıyordu! Cezası belli oldu
Ünlü oyuncu cinsel saldırıyla suçlanıyordu! Cezası belli oldu 'That 70s Show' dizisiyle şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Danny Masterson, üç kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla mahkemeye çıkmış; iki kadının suçlamaları jüri tarafından kabul edilmişti. Dün son kez duruşmaya çıkan Masterson'ın cezası belli oldu.
8.09.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in Bianca Censori ile uygunsuz görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çiftten yeni skandal...
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in Bianca Censori ile uygunsuz görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çiftten yeni skandal... Ünlü rapçi Kanye West ile eşi Bianca Censori, geçtiğimiz günlerde İtalya tatilinde objektiflere takılmıştı. Tur için bindikleri teknedeki uygunsuz görüntüleri gündem olan West ve Censori, skandal bir görüntüye daha imza attı.
4.10.2023 Magazin
Kim Kardashian fotoğraf çekiminde sınırları zorladı!
Kim Kardashian fotoğraf çekiminde sınırları zorladı! Kanye West ile boşanmasıyla ünlenen Kim Kardashian, servetine servet katmaya devam ederken asla mola vermiyor. Kardashian kendi markası için modellik yaparken sınırları zorluyor. Ünlü yıldız son olarak yeni koleksiyonunu ilginç fotoğraf çekimiyle tanıttı.
27.06.2023 Magazin
Kim Kardashian pembe bikinili pozlarını paylaştı! "42 yaşında ve hâlâ muhteşem"
Kim Kardashian pembe bikinili pozlarını paylaştı! "42 yaşında ve hâlâ muhteşem" Dört çocuğunun babası Kanye West'ten geçtiğimiz sene boşanan Kim Kardashian, önceki günlerde gizemli bir adamla aşk yaşamaya başladığını itiraf etmişti. Reality şov yıldızı, son olarak pembe bikinisiyle verdiği pozlarla magazin gündemine geldi.
15.06.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor'
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor' Dört çocuğunun babası Kanye West'ten geçtiğimiz sene boşanan Kim Kardashian, ayrılık sürecinde aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ağusyos ayında yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz aylarda NFL yıldızı Tom Brady ile bir ilişkisi olduğu iddia edilen reality şov yıldızının, gizemli bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
8.06.2023 Magazin
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı Hafta sonu ofisteki yer yatağında uyurken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyayı sallayan Twitter yöneticisi, haftalar sonra işten çıkarıldığını bilgisayar sistemlerine erişiminin engellendiğini görünce anladı. Twitter kullancıları ise Elon Musk'ın 'dalkavuğu' olmakla suçladıkları Esther Crawford'a öfke kustu.
28.02.2023 Dünya
Kanye West hakkında şoke eden iddia: Evlendi
Kanye West hakkında şoke eden iddia: Evlendi Kim Kardashian ile resmi olarak boşanan rapçi Kanye West'in çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıldır süren dava, geçtiğimiz Kasım ayında resmen sonuçlanmıştı. Kardashian'dan boşanmasının üzerinden iki ay geçen West'in, sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlendiği iddia edildi. Censori'nin rapçinin eski eşine benzerliği ve Kim Kardashian'ın yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada gündem oldu.
14.01.2023 Magazin
Kim Kardashian gözyaşları içinde gelecekteki sevgililerini uyardı
Kim Kardashian gözyaşları içinde gelecekteki sevgililerini uyardı Dünyanın haklarında en çok konuşulan ünlü çiftlerinden biri boşanma davalarını geçenlerde sonuçlandırdı ve ikili arasında yaşanan her şey dünyanın diline adeta sakız oldu. Şimdi bu çekişmeli boşanmanın kadın kahramanı çocuklarının durumu ve kendi geleceği için gözyaşı dökmeye başladı.
27.12.2022 Magazin
Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! Şimdilerde Bir Peri Masalı dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, bir ödül töreni gecesine katılan ünlü isimler arasındaydı. Güzel oyuncu, cesur stiliyle sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü oyuncunun giyim tarzı bakın kime benzetildi.
2.12.2022 Magazin
Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi!
Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ve Hilal Özdemir’in yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında konuşan Hakan Ural, oğlu Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi.
1.12.2022 Televizyon
Kanye West ve Kim Kardashian boşandı! Nafaka miktarı belli oldu
Kanye West ve Kim Kardashian boşandı! Nafaka miktarı belli oldu Reality şov yıldızı Kim Kardashian ve rapçi Kanye West 8 yıllık evliliklerini Şubat 2021'de bitirmiş, çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıllık dava sonuçlandı. Ünlü çiftin dört çocuğunun velayetinin kime verileceğine karar verilirken, West'in Kardashian'a ödeyeceği nafaka da ortaya çıktı.
30.11.2022 Magazin
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi'
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi' Ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ile Kanye West'in evliliği sekiz yıl sürmüştü. West Yahudi karşıtı paylaşımları nedeniyle büyük tepki çekmiş; birçok ünlü marka rapçi ile işbirliklerini bitirme kararı almıştı. Yaşananların ardından ünlü ismin eski çalışanları, West'in kendilerine eski eşinin müstehcen fotoğraf ve videolarını gösterdiğini iddia etti. Anlatılanlara göre bununla da kalmayan Kanye, çalışanlarına yetişkin içerikli filmler de izletti. İşte detaylar...
24.11.2022 Magazin
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası!
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sessizliğini bozarak bu söylentileri yalanlayan Ratajkowski'nin, Kim Kardashian'ın komedyen eski sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.
15.11.2022 Magazin
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar! "Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.
19.11.2022 Magazin
Kanye West, Kim Kardashian'ı unutamıyor! Paylaşımı kafa karıştırdı...
Kanye West, Kim Kardashian'ı unutamıyor! Paylaşımı kafa karıştırdı... Kim Kardashian ve Kanye West',n sekiz yıllık evlilikleri bitti ama sular durulmuyor. Kim Kardashian'a yönelik paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen rapçi Kanye West, Instagram hesabından yayınladığı bir yazıyla yine kafa karıştırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları; ünlü ismin hala Kardashian'ı unutamadığını düşünürken, bazıları ise rapçinin reality şov yıldızını rahat bırakması gerektiğini savundu.
26.09.2022 Magazin
İstanbul, babası Okan Bayülgen'in boyuna yetişti
İstanbul, babası Okan Bayülgen'in boyuna yetişti Okan Bayülgen ve kızı İstanbul, Nişantaşı'ndaki bir AVM'de alışveriş yaparken görüntülendi. İstanbul'un neredeyse babasının boyuna yetiştiği görüldü.
3.09.2022 Magazin
Simge Sağın'dan tatil pozu! 'Hayatımda en sevdiğim yerdeyim'
Simge Sağın'dan tatil pozu! 'Hayatımda en sevdiğim yerdeyim' Pop müziğin başarılı isimlerinden Simge Sağın, tatilini 10 yıldan uzun süredir karavanda geçiriyor. Genelde kamp yapmayı tercih eden 41 yaşındaki şarkıcı, bu sene de geleneği bozmadı.
3.09.2022 Magazin
Kanye West'ten şok açıklama! 'Bağımlılığım ailemi yıktı'
Kanye West'ten şok açıklama! 'Bağımlılığım ailemi yıktı' Kim Kardashian ile 8 yıllık evliliği mart ayında sona eren rapçi Kanye West şok açıklamalarda bulundu. Kendisinin porno bağımlısı olduğunu ve bunun ailesini yıktığını belirten West, daha sonra yaptığı paylaşımlarda da Kardashian ile bir yazışmasının ekran görüntüsünü yayınladı. İşte detaylar...
3.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kanye West ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanye west haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.