Gazete Vatan Logo
Magazin Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!

Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!

Şimdilerde Bir Peri Masalı dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, bir ödül töreni gecesine katılan ünlü isimler arasındaydı. Güzel oyuncu, cesur stiliyle sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü oyuncunun giyim tarzı bakın kime benzetildi.

Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!

Başrollerini Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in paylaştığı Bir Peri Masalı dizisinde 'Neslihan' karakterine hayat veren Hazal Filiz Küçükköse, dün akşam bir ödül töreni gecesinde tercih ettiği iddialı kombiniyle adından söz ettirdi. 

Hazal Filiz Küçükköse'nin iddialı tarzına takipçileri sessiz kalamadı. Sosyal medya kullanıcıları, ''Gerçekten iyi göründüğünü mü düşünüyorsun?'' ve '' O duruş ne?'' gibi yorumlarda bulundu.

Bazı takipçileri ise ''Türkiye'nin en tarz kadını'' ve ''Her şeyiyle çok çekici'' söyleriyle Hazal Filiz Küçükköse'yi öve öve bitiremedi.

Hazal Filiz Küçükköse'nin bu kombini dünyaca ünlü model Kendall Jenner'ın tarzına benzetildi. 

Instagram'da 3 milyon takipçisi bulunan Hazal Filiz Küçükköse, hayatına dair kareleri sık sık paylaşıyor. Deniz Yıldızı dizisi ile oyunculuğa adım atan Hazal Filiz Küçükköse, Kara Sevda dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştı.