Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü oyuncu cinsel saldırıyla suçlanıyordu! Cezası belli oldu

Ünlü oyuncu cinsel saldırıyla suçlanıyordu! Cezası belli oldu

'That 70s Show' dizisiyle şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Danny Masterson, üç kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla mahkemeye çıkmış; iki kadının suçlamaları jüri tarafından kabul edilmişti. Dün son kez duruşmaya çıkan Masterson'ın cezası belli oldu.

Ünlü oyuncu cinsel saldırıyla suçlanıyordu! Cezası belli oldu

Komedi dizisi 'That '70s Show'daki 'Steve Hyde' rolü ile tanınan oyuncu Danny Masterson, iki ay önce 2001 ve 2003 yılları arasında üç kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanmıştı.

DailyStar'da yer alan habere göre; mahkeme jürisi, Masterson'ı suçlayan iki kadını haklı bulurken, oyuncunun uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı tarafından yapılan benzer iddialar hakkında ise bir karara varamamıştı.

MAHKEMEDE İFADE VERMEDİ

Oyuncu, herhangi bir uyuşturucu madde kullanmakla suçlanmamış ve iddiayı destekleyecek bir toksikolojik kanıt bulunmamıştı. Masterson, mahkemede ifade vermemiş ve avukatları tanık çağırmamıştı.

CEZASI BELLİ OLDU

Dün tekrar duruşmaya çıkan oyuncu, iki kadına tecavüz etmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Masterson bu cezanın en az 30 yılını yatacak.

Duruşma boyunca konuşmayan Masterson, karar açıklandığında eşiyle birlikte göz yaşlarını tutamadı. Danny Masterson, cezasının açıklanmasının ardından tutuklandı.