Gazete Vatan Logo
Magazin Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen

Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen

Çarpıcı hayat hikayesiyle yapımcıların dikkatini çeken İlhan Doğan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor. 'Her Şeye Rağmen' filminde iş insanını canlandıran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, İlhan Doğan’ı evinde ağırladı.

Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen

İş hayatındaki başarılardan dolayı Avrupa'da 'Müthiş Türk' olarak adından söz ettiren İlhan Doğan’ın çarpıcı hayat hikayesi sinema filmi oldu. 26 Eylül’de filmde rol alan Alman oyuncuların da davetli olarak katılımı ile İstanbul’da gala yapacak olan Her Şeye Rağmen, 29 Eylül’de vizyona girecek.

Erdal Murat Aktaş’ın yönettiği filmde İlhan Doğan’ı canlandıran Erkan Petekkaya, ünlü iş insanını İstanbul’da evinde ağırladı. Eşinin yaptığı yöresel yemeklerle misafirini ağırlayan oyuncu, İlhan Doğan ile filmin vizyona girmesinden önceki son hazırlıkları birlikte gözden geçirdiler.

"İNANMAK GERÇEKTEN ZOR"

Gerçek ve çok ilginç bir hayat hikayesini beyaz perdeye aktardıklarını ifade eden Petekkaya, "Nasıl bir hayat, nasıl bir çıkış inanmak gerçekten zor. Hâlâ o sahneler gözümün önüne geldikçe tüylerim diken diken oluyor” ifadelerini kullandı.

Erkan Petekkaya, zor koşullarda çekilen ve gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen Her Şeye Rağmen filminden seyircilerin ilham alacağını dile getirdi.