Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek'
Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek' Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, eşiyle birlikte ilginç giyim tarzları ve davranışlarıyla sık sık gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak Censori'nin müstehcen pozlarını Instagram hesabından paylaşmasıyla adından söz ettirdi. West'in bu hareketine, sosyal medyada tepki yağdı.
3.01.2024 Magazin
Kanye West ve eşi Bianca Censori Türk dönerci kuyruğunda
Kanye West ve eşi Bianca Censori Türk dönerci kuyruğunda Ünlü rapçi Kanye West ile Bianca Censori Berlin'deki bir Türk dönercisinde kuyrukta beklerken görüntülendi. Kanye West ile Bianca Censori'yi görenler şaşkınlığını gizleyemedi.
16.09.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in Bianca Censori ile uygunsuz görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çiftten yeni skandal...
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in Bianca Censori ile uygunsuz görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çiftten yeni skandal... Ünlü rapçi Kanye West ile eşi Bianca Censori, geçtiğimiz günlerde İtalya tatilinde objektiflere takılmıştı. Tur için bindikleri teknedeki uygunsuz görüntüleri gündem olan West ve Censori, skandal bir görüntüye daha imza attı.
4.10.2023 Magazin
Kanye West hakkında şoke eden iddia: Evlendi
Kanye West hakkında şoke eden iddia: Evlendi Kim Kardashian ile resmi olarak boşanan rapçi Kanye West'in çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıldır süren dava, geçtiğimiz Kasım ayında resmen sonuçlanmıştı. Kardashian'dan boşanmasının üzerinden iki ay geçen West'in, sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlendiği iddia edildi. Censori'nin rapçinin eski eşine benzerliği ve Kim Kardashian'ın yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada gündem oldu.
14.01.2023 Magazin