Kanye West'in Bianca Censori ile neden evlendiği ortaya çıktı
Kanye West'in Bianca Censori ile neden evlendiği ortaya çıktı Reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West'in, 'dini nedenlerle' nikah masasına oturma kararı aldığı ortaya çıktı. Hristiyan olduğunu ve dini inançlarına olan bağlılığını sık sık dile getiren rapçinin eşi Censori'ye adadığı şarkısının sözleri, bu iddiayla birlikte gündeme geldi.
11.10.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın eski eşi  Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti'
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti' Kim Kardashian’la evliliği olaylı şekilde biten ünlü rapçi Kanye West oyuncu Julia Fox ile kısa bir birliktelik yaşamıştı. Kanye West ile yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artıran Fox yazdığı anı kitabında West ile olan ilişkisinden bahsederek, rapçinin kirli çamaşırlarını ortaya döktü.
10.10.2023 Magazin
Kim Kardashian'dan sonra benzeriyle evlendi! Şimdi de ne giyeceğine hatta ağzından çıkacaklara bile kendisi karar veriyor
Kim Kardashian'dan sonra benzeriyle evlendi! Şimdi de ne giyeceğine hatta ağzından çıkacaklara bile kendisi karar veriyor Kim Kardashian’la evliliği olaylı şekilde biten ünlü rapçi Kanye West son aylarda yeni eşi Bianca Censori’yle çıktığı uzun Avrupa turuyla gündemde. Karı koca ilk günden beri sergiledikleri tuhaf davranışlar, bir örnek giysileri ve toplum içinde gösterdikleri tartışmalı davranışlarıyla gündemde.
8.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri