Gazete Vatan Logo
Magazin Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!

Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!

"Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.

Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!

Yaklaşık iki yıllık bir aranın ardından aşklarına kaldığı yerden devam etme kararı alan Irina Shayk ile oyuncu Bradley Cooper, ailelerini genişletme kararı aldı.

Geçen hafta başka bir sosyal medya paylaşımı geldi. Bu fotoğraf karesi kafaları iyice karıştırdı. Fakat en sonunda gerçek ortaya çıktı. Eski çift; önceki gün kent sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi.

Böylece merakla kendilerini gözleyenlere de mesajı vermiş oldu:"Evet! Ayrılığa dayanamadık ve yeniden bir aradayız!"

LEA'YA KARDEŞ YAPACAKLAR!

Lea adında beş yaşında bir kızları olan çiftle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. ABD basınına göre 36 yaşındaki Rus model Irina Shayk ile 47 yaşındaki Amerikalı oyuncu, hem resmi olarak evlenmek hem de ikinci bebekleri için karar verdi.

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİLER


Lea adında beş yaşında bir kızları olan çift, 2019 yılındaki ayrılığın ardından yeniden bir araya geldi. Bir başka deyişle "ateş bir kere daha bacayı sardı." 36 yaşındaki Rus model Irina Shayk ile 47 yaşındaki Amerikalı oyuncu ve yönetmen Bradley Cooper, önceki gün New York sokaklarında görüntülendi. Shayk ile Cooper'ın sarmaş dolaş halleri de bir süredir ortalarda dolaşan söylentileri doğrulamış oldu. Özetle, Shayk ve Cooper, yeniden bir araya gelip aşklarına kaldığı yerden devam etme kararı aldı.

Haberin Devamı

TATİL FOTOĞRAFLARI SÖYLENTİLERİ ALEVLENDİRMİŞTİ


Irina Shayk ile Bradley Cooper'ın tekrar bir araya geldiğine ilişkin söylentiler geçen aydan bu yana çok konuşuluyordu. Bunun nedeni de Shayk'ın yaptığı bir sosyal medya paylaşımı oldu. O fotoğraflarda Shayk ile Cooper birlikte tropik bir bölgede çıktıkları tatilde görülüyordu. O karelerden sonra çiftin yeniden bir araya geldiği iddiaları ortaya atıldı.

YİNE KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM


Sonra Shayk'ın Cadılar Bayramı paylaşımı geldi. Shayk; ayı kılığına girmiş biriyle çekilen pozunu takipçileriyle paylaştı. O karede ayının kim olduğu açıkça belli değildi. Ama ellerine bakan dikkatli takipçiler onun Bradley Cooper olduğu konusunda fikir yürütmeye başladı. Sonunda New York'ta çekilen fotoğrafların ardından o maskeli kişinin Bradley Cooper olduğu ortaya çıktı. Bütün bu ipuçlarına göre de Shayk ve Cooper, her ne kadar yeni yeni toplum içinde ilişkiye yeniden başladıklarını doğrulamış olsalar da aşkları aylar önce yeniden "alev almış."

Haberin Devamı

'BİRBİRLERİNİ UNUTAMADILAR' İDDİASI


Irina Shayk ve Bradley Cooper, 2019 yılında yollarını ayırdıktan sonra her ikisinin de adı kısa süreli aşk söylentilerine karıştı. Ama ne Shayk he de Cooper ciddi bir ilişki yaşadı. Bu da eski çiftin birbirlerini unutamadıkları ve tekrar bir araya gelmelerinin an meselesi olduğu iddialarını güçlendirdi.

KUMUN ÜZERİNE ÇİZİLMİŞ KALP İÇİNDE POZ VERDİ


Irina Shayk eylül ayında Bradley Cooper ile birlikte çıktıkları tatilde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu durum da birçok kişi tarafından "aşk yeniden" şeklinde yorumlandı. Shayk ile Cooper arasında fotoğraflara yansıyan samimiyet, özellikle de modelin bir kalp şekli üzerinde kumlara uzanarak verdiği poz "yeniden aşk" iddialarını alevlendirdi.

Haberin Devamı

LADY GAGA İLE AŞK SÖYLENTİSİ


Irina Shayk ile Bradley Cooper ayrılığı o dönemde gündeme bomba gibi düşmüşü. Bu ayrılığın nedenleri hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Bunlardan biri de 2019 yılının Oscar töreninde çok konuşulan Lady Gaga ve Bradley Cooper arasındaki samimiyetti. Birlikte A Star In Born adlı filmde rol alan ikili, tören gecesi birlikte filmin bir şarkısını seslendirmişlerdi. Lady Gaga ile Bradley Cooper arasında sahneden seyircilere bile ulaşan o elektrik, ikili arasında bir set aşkı doğduğu iddialarına neden olmuştu.

 AYRILIĞIN NEDENİ ANNESİ Mİ?


Bir dönem de Shayk ile Cooper'ın arasına annesi Gloria Campana'nın girdiğ iileri sürüldü. Çift, Bradley Cooper'ın annesi yüzünden ayrılmıştı. Bu iddialar da yanıtsız kaldı ve bir süre sonra unutuldu. Campana, oğlunun sevgilisi Irina Shayk ile samimi görüntüler de sergiliyordu.  

AŞK SÖYLENTİLERİ: Irina Shayk'ın adı bu ayrılığın ardından Kanye West ile anıldı. Shayk ve West, birlikte çıktıkları tatilde paparazziler tarafından görüntülendi. Her ne kadar "yeni bir aşk" diye lanse edilse de bu aşkın gerisi gelmedi. Cooper da kısa bir süre önce ABD'li siyasetçi Huma Abedin ile aşk yaşadığı söylentileriyle gündeme geldi.

Haberin Devamı


'ÇOK İYİ BİR BABA' DEMİŞTİ


Irina Shayk ile Bradley Cooper'ın, şu anda beş yaşında olan Lea De Seine Shayk Cooper adında bir kızları var. İkili, ayrı oldukları dönemde de minik Lea'nın hatırına sık sık görüşüyorlardı. Hollywood'un müzmin bekarlarından biri olarak bilinen Cooper'ın babalığı ise çok konuşulan konulardan biri. Dışarıdan bakıldığında kendini kızına adamış bir baba gibi görünen Cooper'ın gerçekten öyle olduğunu Irina Shayk da doğrulamıştı. Shayk, Cooper'ın kızı için çok iyi bir baba olduğunu anlatmıştı.

HEM SHAYK HEM COOPER İKİNCİ ÇOCUĞA SICAK BAKIYOR


Bu arada Irina Shayk ve Bradley Cooper ile ilgili olarak gündeme gelen bir konu daha var. Bu da önceki gün bazı ABD Magazin sitelerinde yer aldı. Buna göre Irina Shayk, kızı Lea'nın bir kardeşi olmasını istiyor. Babasının da Cooper olmasından yana. Kendilerine yakın kaynaklara göre böyle bir istek içinde olan tek kişi Shayk da değil üstelik. Bradley Cooper da yeni bir çocuk fikrine sıcak bakıyor.

'BABA OLMAK ÇOK DEĞİŞTİRDİ': İleri bir yaşta baba olan Bradley Cooper, katıldığı TV programlarında ve verdiği röportajlarda, çocuk sahibi olmanın kendisini çok değiştirdiğini söylüyor. Cooper, Ellen De Generes'in programına konuk olduğunda "baba olmanın kendisini her anlamda değiştirdiğini" söylemişti. Sekiz kez Oscar adayı olan oyuncu Bradley Cooper, baba olduktan sonra içindeki çocuğu, yargılanmaktan korkmadan kucaklayabildiğini anlatmıştı. Cooper, yeniden oyuncaklarla oynamaya başladığını, saatlerce çizgi Film izlediğini ve bunu yaptığı için hayatını boşa harcıyormuş gibi hissetmediğini de belirtmişti.

 'ONA BAKINCA BABAMI GÖRÜYORUM' DEMİŞTİ


Bradley Cooper, Oprah Winfrey'e konuk olduğunda da "Kızımız harika. Ona baktığımda sık sık kaybettiğim babamı görüyorum" demişti. Bradley Cooper, babasını 2011 yılında kaybetti. Cooper, Lea kendisine "baba" diye seslendikçe, kendi babasının ruhunun kızıyla birlikte yaşadığına inandığını da eklemişti.

 ZOR KOŞULLAR ALTINDA BÜYÜDÜ


Irina Shayk, yıllar önce kariyerinin ilk döneminde hem parlak bir model hem de dünyanın en ünlü insanlarından biri olan futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi olarak gündemden düşmüyordu. Hayatına biraz daha yakından baktığımızda da onun, biraz tesadüf biraz da şans sonucu önünde kapılar açılan bir "modern külkedisi" olduğunu söyleyebiliriz. Bugün hatırı sayılır bir servetin sahibi olan, pırıltılı bir dünyada yaşayan Irina Shayk, zor koşullar altında büyüdü. Yeri geldi, başka bir şey bulamadığı için sadece patates yedi. Okuldaki erkek çocuklar onunla "çöp bacaklı" diye alay ederlerdi. Ama bütün bunlar artık bir hayal kadar geride kaldı. Çünkü artık o tüm dünyanın güzelliğini onayladığı, çok kazanan ünlü bir model.