Irina Shayk

Irina Shayk

Son dakika Irina Shayk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Irina Shayk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Irina Shayk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irina Shayk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırina shayk gelişmeleri de dahil olmak üzere 288 ırina shayk haberi bulunmuştur. Tüm ırina shayk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emrata yatakta pozunu paylaştı: Irina Shayk kayıtsız kalamadı
Emrata yatakta pozunu paylaştı: Irina Shayk kayıtsız kalamadı Cesur paylaşımlarıyla dünya magazininin gündeminden düşmeyen ünlü model Emily Ratajkowski, bu defa yatak paylaşımıyla ilgi odağı oldu.
3.09.2023 Magazin
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar Antalya'da yaşayan Esra ve Ömer Aydoğan çiftinin 15 yıldır hayalini kurdukları dünya turu planı, atölyeye dönüştürdükleri karavanla gerçeğe dönüştü. Antalya'dan yola çıkan çift, karavanda ürettikleri deri ürünleri pazaryerlerinde satarak dünyayı gezecek ve Türk kültürünü tanıtacak.
12.06.2023 Yaşam
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi!
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi! Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk, geçtiğimiz aylarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenerek, kafaları karıştırmıştı. 37 yaşındaki güzelin adı son olarak Gisele Bündchen'in eski eşiyle anılıyor. İddiaya göre Rus model, katıldığı düğünde ünlü Amerikan futbolcusundan gözünü ayıramadı. Irina Shayk bu iddialara yanıt verdi.
12.06.2023 Magazin
Dua Lipa özel koleksiyon tasarladı!
Dua Lipa özel koleksiyon tasarladı! İngiliz şarkıcı Dua Lipa (27), marka yüzü olduğu moda evi Versace için özel koleksiyon tasarladı. Defilede Irina Shayk, Iris Law, Lila Moss ve Amelia Gray gibi ünlü modeller yürüdü.
29.05.2023 Magazin
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim'
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim' Son dönemde Formula 1 ve Cannes Film Festivali gibi etkinliklerde giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren ünlü model Irına Shayk, 1997'de hayatını kaybeden modacı Gianni Versace'nin tasarladığı eski bir elbise ile kamera karşısına geçti. Merhum modacının kardeşi Donatella'ya teşekkür eden ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.
29.05.2023 Magazin
Irina Shayk, Cannes'a iç çamaşırıyla geldi!
Irina Shayk, Cannes'a iç çamaşırıyla geldi! Ünlü Victoria's Secret meleği Irina Shayk, Cannes Film Festivali'nde kıyafet tercihleriyle olay yarattı. Özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Shayk, Cannes Film Festivali'ne tamamen saydam bir elbise ve iç çamaşırlarıyla geldi.
24.05.2023 Magazin
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında!
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında! Üst üste genç modellerle adı anılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio'nun filmi Cannes Film Festivali'nde gala yaptı. Galada en dikkat çeken isimlerden biri de son dönemde yakışıklı oyuncu ile anılan model Irina Shayk oldu.
21.05.2023 Magazin
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin'
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin' Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile barıştığı haberleriyle gündeme gelen ünlü model Irına Shayk, geçtiğimiz haftalarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenmesiyle kafaları karıştırmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Shayk, son olarak Formula 1 yarışlarında giydiği kıyafet nedeniyle çok konuşuldu.
9.05.2023 Magazin
'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz'
'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz' Süper model Irina Shayk, kariyerinin başındayken sıska olmadığı ve seksi göründüğü için başarılı olamayacağının söylendiğini açıkladı.
23.04.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio'nun çapkınlık turu bitmiyor!  Irına Shayk ile Coachella'da görüntülendi
Leonardo DiCaprio'nun çapkınlık turu bitmiyor! Irına Shayk ile Coachella'da görüntülendi Geçtiğimiz sene sevgilisi Camila Morrone'den ayrıldığından beri üst üste genç modellerle adı anılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio, son olarak meslektaşı ve arkadaşı Bradley Cooper'ın eski sevgilisi Irina Shayk ile Coachella'da kameralara yansıdı. İkili, bir önceki akşam da birlikte görüntülenmişti.
18.04.2023 Magazin
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar! "Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.
19.11.2022 Magazin
Irina Shayk ve Bradley Cooper tatilde! Aşk yeniden mi?
Irina Shayk ve Bradley Cooper tatilde! Aşk yeniden mi? 2019 yılında yollarını ayıran Irina Shayk ile eski nişanlısı aktör Bradley Cooper tatile çıktı. Irina Shayk, Cooper ile birlikte gittikleri tatilde çekilen bir dizi fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
29.08.2022 Magazin
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı!
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken Rus süper model Irina Shayk'ın paylaşımına tepki yağdı. Ünlü model Instagram'da yaptığı paylaşım sonrası 'Putin'in savaşını desteklemekle' suçlandı. İşte ünlü modelin tartışmalara neden olan paylaşımı
16.07.2022 Dünya
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti!
Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti! Aralarında Kim Kardashian, Lady Gaga ve Beyonce gibi dünyaca ünlü sanatçılara tasarımlar hazırlayan Fransız modacı Thierry Mugler, 73 yaşında hayatını kaybetti.
24.01.2022 Magazin
Bradley Cooper'dan Irina Shayk'a hayran bakışlar
Bradley Cooper'dan Irina Shayk'a hayran bakışlar Dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk (35) ile ABD'li oyuncu Bradley Cooper (46), ayrılsa da kızları Lea (4) için sık sık bir araya geliyor.
4.06.2021 Magazin
Irina Shayk
30.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Irina Shayk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırina shayk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.