Gazete Vatan Logo
Magazin 'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz'

'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz'

Süper model Irina Shayk, kariyerinin başındayken sıska olmadığı ve seksi göründüğü için başarılı olamayacağının söylendiğini açıkladı.

'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz'

Rus bir anneyle Tatar bir babanın kızı olan Irina Shayk, günümüzün en gözde mankenleri arasında yer alıyor. Ama kariyerinin başındayken kendisine şans tanınmamış. Yeterince sıska olmadığı ve çok seksi göründüğü için podyumda başarılı olamayacağı söylenmiş. Bu önyargıyı yıkan 37 yaşındaki manken, “Harper’s Bazaar” dergisine verdiği röportajda şunları söyledi:

“Başkalarının düşüncelerini hiç dikkate almadım. Doğru bildiğim yolda yürüdüm. Hakkımda ‘gerçek bir modele benzemiyor, sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz’ deniyordu. Zaman onları yanılttı. Hiçbir zaman kilo vermeyi de düşünmedim. Tabii kusurlarımın da farkındayım.”

Leonardo DiCaprio'nun çapkınlık turu bitmiyor! Irına Shayk ile Coachella'da görüntülendi

"DADI İSTEMEDİM"

Irina Shayk bu denli dik duruşunu astrolojiyle açıklarken de şöyle konuştu: “Belki de Oğlak Burcu’ndan olduğum için bildiğimi okuyorum. Annem zaten her zaman inatçı olduğumu söylerdi. Aslında bu benim karakterimin bir parçası.” Hâlâ insanların ne düşündüğünü önemsemediğini, sosyal medyadaki yorumlara da aldırmadığını belirten mankenin en büyük mutluluğu ise 6 yaşındaki kızı. Aktör Bradley Cooper’dan dünyaya gelen kızını dadısız, kendisinin büyüttüğünü belirten Shayk, “Kariyerimi yönetmek,, yemek ve temizlik yapmak, kızımı giydirip okula götürmek, tüm annelik işlerini yapmak gibi bir yoğunluğun içinde başkalarının fikirlerine ayıracak vaktim yok, çok meşgulüm” dedi.

Haberin Devamı