Manken

Manken

Son dakika manken haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan manken ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını manken haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manken

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manken gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.681 manken haberi bulunmuştur. Tüm manken haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var' Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
10.04.2024 Magazin
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım
Özge Ulusoy babasının mezarı başından paylaştı: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Magazin
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından da Miss World'de Dünya Güzeli olan Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile evlendi. 2018 yılında oğlu Demir'i kucağına alan Akın, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Doğumuna sayılı günler kala ünlü manken, ailesiyle poz verdi.
5.04.2024 Magazin
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı!
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, dört katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı. Evinde kutsal emanetler köşesi de olan ünlü ismin antika eşyaları, kileri ve saunalı giyinme odası dikkat çekti.
31.03.2024 Magazin
90'lı yıllara damga vuran manken Merve İldeniz'in son hali görülmeye değer! Yıllar çabucak geçiyor
90'lı yıllara damga vuran manken Merve İldeniz'in son hali görülmeye değer! Yıllar çabucak geçiyor 1990'lı yılarda adından en çok söz ettiren mankenlerin başında Merve İldeniz geliyordu. Tüm Türkiye'nin peşinde dolaştığı manken ani bir kararla İstanbul'dan taşindı. Şimdilerde 56 yaşında olan Merve İldeniz'in son hali herkesi şaşırttı.
14.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek Yasmin Erbil, eski manken Cansu Nur Çufalı ile Arto’ya açtığı davayı kazandı.
14.03.2024 Magazin
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
4.01.2024 Magazin
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Çağla Şıkel, 2015 yılında Emre Altuğ ile 7 yıllık evliliğini sona erdirmiş, uzun yıllar aşk kapılarını kapatmıştı. Kendisini çocuklarına ve kariyerine veren ünlü manken 8 yılın ardından Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde çiftten ayrıldığı haberleri magazin gündemine düştü. Çağla Şıkel çıkan ayrılık iddialarının ardından suskunluğunu bozdu.
29.12.2023 Magazin
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel...
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel... Son günlerde ünlüler dünyasında yaşanan ev sahibi kiracı krizine bir yenisi daha eklendi. Asuman Krause de Etiler’deki evinde oturan kiracısına dava açtı. Krause kiracısının evini boşaltmasını ya da kira bedelini 25 bin TL’ye yükseltmesini istedi.
5.12.2023 Magazin
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde olan Çağla Şıkel, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tescilli güzel, uzun süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı.
23.11.2023 Magazin
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor!
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor! Döneminin en ünlü mankeni Carol Alt, 62 yaşından sonra bir internet sitesinde erotik pozlarını satışa çıkarmaya karar verdiğini açıkladı. 80'li yılların ünlü süpermodeli, yetişkinlere yönelik içerikle bilinen abonelik tabanlı sosyal medya platformuna katıldığını söyledi.
14.11.2023 Magazin
Demet Şener çocukları ile fotoğrafını paylaştı! Sosyal medya yıkıldı
Demet Şener çocukları ile fotoğrafını paylaştı! Sosyal medya yıkıldı Ünlü manken Demet Şener, kızı İrem ile birlikte Real Madrid'de basketbol oynayan oğlu Ömer Kutluay'ı ziyarete gitti.
12.11.2023 Magazin
Simge Ünal'dan 'evlilik' açıklaması!
Simge Ünal'dan 'evlilik' açıklaması! Manken Simge Ünal, 21 Kasım'da İzmir If Wedding fuarında düzenlenecek defilelerde gelinlik giyecek. "Türkiye'de en çok gelinlik giyen ben olabilirim" diyen Ünal, evliliğe bakış açısını anlattı.
11.11.2023 Magazin
Didem Soydan iddialı pozlarıyla ilgili konuştu
Didem Soydan iddialı pozlarıyla ilgili konuştu "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, geçtiğimiz gün Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum günü partisine katıldı. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü manken, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğrafları hakkında konuştu.
29.10.2023 Magazin
Özge Ulusoy ‘Bana başın sağ olsun bile demediler, babamı suçladılar’
Özge Ulusoy ‘Bana başın sağ olsun bile demediler, babamı suçladılar’ Manken Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy'a (73) aracıyla çarparak hayatını kaybetmesine neden olan Elif N. tutuksuz yargılanıyordu. Elif N’ye 'taksirle ölüme neden olma' suçundan geçtiğimiz günlerde 3 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili öfkesini dile getiren Ulusoy, "Hapis cezası bir nebze de olsa içimizi rahatlattı" ifadelerini kullandı.
28.10.2023 Magazin
Montla birlikte cansız mankeni de çalıyordu! Esnaf yakaladı
Montla birlikte cansız mankeni de çalıyordu! Esnaf yakaladı Fatih'te bir giyim mağazasına dadanan hırsızlar esnafı canından bezdirdi. Giyim mağazasında birden fazla yaşanan hırsızlık ise, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
22.10.2023 Yaşam
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Simge Ünal, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Genç manken, iddialı alışveriş tarzıyla dikkat çekti.
19.10.2023 Magazin
Ebru Şancı'dan olay yaratacak Mehmet Ali Erbil yorumu: Akıllı adam
Ebru Şancı'dan olay yaratacak Mehmet Ali Erbil yorumu: Akıllı adam Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evlenme kararı almıştı. Canlı yayına katılan eski manken Ebru Şancı'nın, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle gündem olan Mehmet Ali Erbil hakkındaki açıklamaları gündem oldu.
13.10.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti Helin'i kim oynuyor? Ebru Destan kimdir, kaç yaşında? Ebru Destan hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Helin'i kim oynuyor? Ebru Destan kimdir, kaç yaşında? Ebru Destan hangi dizilerde oynadı? Ebru Destan Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları arasına katıldı. Eski manken, şarkıcı ve oyuncu olan Ebru Destan, Helin karakteriyle Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında yerini aldı. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti Helin kimdir?
6.10.2023 Televizyon
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli mutlu aşklarını sürdürüyor. Çağla Şıkel’in yeni sevgilisiyle olan ilişkisine çocuklarının babası eski eşi Emre Altuğ’un sıcak bakmadığı iddia edilmişti. Emre Altuğ söz konusu iddialara yanıt verdi.
6.10.2023 Magazin
Demet Şener'den Demet Akalın ve İbrahim Kutluay açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti
Demet Şener'den Demet Akalın ve İbrahim Kutluay açıklaması! Yıllar sonra itiraf etti Eski manken Demet Şener, katıldığı bir programda 2000'li yıllara damga vuran aşk üçgeniyle ilgili konuştu. Ünlü isim, Demet Akalın ile İbrahim Kutluay'ı ayırdığına yönelik iddialarla ilgili açıklama yaptı.
5.10.2023 Magazin
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı!
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı! Verdiği cüretkar pozlar ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü manken Didem Soydan' sosyal medya hesabından okul yıllığında yer alan fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Soydan'ın estetiksiz hali dikkat çekti.
4.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, 2015'te ayrılık kararı almıştı. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Mutlu beraberliği yaklaşık bir yıldır devam eden Şıkel, evlilik soruları üzerine dikkat çeken sözler sarf etti.
1.10.2023 Magazin
Melisa Aydınalp, 'ahlak ve toplumsal değerler' ile ilgili kitaplar okuma şartıyla serbest
Melisa Aydınalp, 'ahlak ve toplumsal değerler' ile ilgili kitaplar okuma şartıyla serbest Bağdat Caddesi'nde ip mayoyla gezen ve gözaltına alınan manken Melisa Aydınalp, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce kütüphaneye haftada en az 2 kez giderek “Ahlak ve toplum değerleri" ile ilgili kitaplar okumak şartıyla serbest bırakıldı.
22.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Manken ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manken haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.