Deniz Akkaya

Deniz Akkaya

Son dakika deniz akkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz akkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz akkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Akkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz akkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.097 deniz akkaya haberi bulunmuştur. Tüm deniz akkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Miray İpekler olayında Deniz Akkaya’ya bir ay konuşma yasağı
Miray İpekler olayında Deniz Akkaya’ya bir ay konuşma yasağı Deniz Akkaya ile model Miray İpekler arasında başlayan tartışma mahkemeye taşındı. İpekler için "Moda'daki diğer eskort arkadaşınla birlikte kaldığın ev teknik takipte bilgin olsun. Bu arada DM'den yürüyecek arkadaşlar onunla evde değil, dışarıda buluşsunlar" ifadelerini kullanan ve uygunsuz görüntülerinin elden ele dolaştığını iddia eden Deniz Akkaya hakkında yapılan şikayet ardından soruşturma başlatılmıştı. Mahkeme kararını açıkladı.
22.12.2023 Magazin
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten! Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan, reklamların da aranılan yüzlerinden doğal olarak. Uzun zamandır yeni albümü için çalışan sanatçı, bu süreçte reklamlar aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyordu. Ancak yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
13.12.2023 Magazin
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi!
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi! Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konulmuştu. Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya da bomba bir iddia ortaya attı, çift hakkında swinger iddiasında bulunmuştu. Eylül Öztürk’ün eşi Deniz Akkaya’ya yanıt verdi.
13.12.2023 Magazin
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin'
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin' Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla geçtiğimiz haftalarda tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler benzer yükselişlerle servet sahibi olan diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konuldu. Çok konuşulan sürecin ardından Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya şaşırtan bir iddiada bulundu.
11.12.2023 Magazin
Selin Çiğerci mahkemeye vermişti! Deniz Akkaya karara uymazsa tazyik hapsine çarptırılacak!
Selin Çiğerci mahkemeye vermişti! Deniz Akkaya karara uymazsa tazyik hapsine çarptırılacak! Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama suçundan tutuklanmasının ardından Deniz Akkaya Selin Ciğerci’yi hedef alarak dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. İddiaların ardından hukuk yoluna başvuran Ciğerci'nin talebine mahkemeden yanıt geldi.
24.11.2023 Magazin
Seren Serengil'den olay sözler: Deniz Akkaya beni takıntı haline getirdi
Seren Serengil'den olay sözler: Deniz Akkaya beni takıntı haline getirdi Manken ve model Deniz Akkaya, eskiden aynı kanalda birlikte çalıştığı Seren Serengil hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Seren Serengil Deniz Akkaya’ya dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler 2022 yılında Selin Ciğerci ile iki kez boşanan ve geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden Gökhan Çıra, baba olduğunu duyurdu. Instagram'dan yaptığı paylaşım sonrası Deniz Akkaya'dan zehir zemberek açıklamalar geldi. İşte detaylar...
27.01.2023 Magazin
Deniz Akkaya'dan olay yaratacak Seren Serengil iddiası!
Deniz Akkaya'dan olay yaratacak Seren Serengil iddiası! Manken ve model Deniz Akkaya, eskiden aynı kanalda birlikte çalıştığı Seren Serengil hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
15.01.2023 Magazin
Deniz Akkaya'dan sahte senet davası
Deniz Akkaya'dan sahte senet davası Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, araç kiraladığı şirketin kendisine sahte senet imzalatarak dolandırdığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
4.01.2023 Magazin
Telefon dolandırıcılarından yeni yöntem! 'Milyon dolar' mesajı başınızı yakabilir
Telefon dolandırıcılarından yeni yöntem! 'Milyon dolar' mesajı başınızı yakabilir Telefon dolandırıcıları yöntemlerine yenisini ekledi. “Hesabınızda 2.196.659 USD'lik bakiyeniz var” mesajı gönderen dolandırıcılar, paraya ulaşmak için kullanıcı adı ve şifresi veriyor. Tuzağa düşüp kullanıcı adını ve şifreyi verilen adrese girenlerin ise başına olmadık işler geliyor. İşte akılalmaz yöntemin detayları...
1.12.2022 Gündem
Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan hastalığı ne?
Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan hastalığı ne? Armağan Çağlayan’dan üzen haber geldi. Televizyonda bir dönem Popstar yarışmalarında jüri koltuğunda oturan, son dönemde de youtube videoları ile takip edilen sevilen isim Armağan Çağlayan kanser olduğunu açıkladı. Armağan Çağlayan durumunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Pek çok kişi de Armağan Çağlayan’ın sağlık durumunu merak ediyor. Peki, Armağan Çağlayan’ın sağlık durumu nasıl? Armağan Çağlayan hastalığı ne? Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
22.11.2022 Magazin
Kiralama oyunu deşifre oldu! Büyük kazanç elde etti
Kiralama oyunu deşifre oldu! Büyük kazanç elde etti Büyükada’da yaşayan ve covid salgını döneminde sokak hayvanlarını beslemek için ekstra paraya ihtiyaç duyan Neslihan Tülin, evini yurt dışından gelen bir kişiye emlakçı üzerinden birkaç aylığına kiraladı. Evi kiralayan şahıs evde kendisi oturmak yerine evini sürekli olarak başka kişilere kiraladı. Kiracısının evini Adalar’a gelen yerli ve yabancı turistlere internet üzerinden kiraladığını öğrenen ev sahibi kadın, olaydan dolayı mağduriyet yaşadığını ve tüm Adalar’da benzer olayın yaşandığını belirtti.
10.09.2022 Gündem
Deniz Akkaya'dan korkutan sözlere yorum: Geliyor gelmekte olan
Deniz Akkaya'dan korkutan sözlere yorum: Geliyor gelmekte olan Dolar kuru merakla takip edilirken Selçuk Geçer'in sözleri herkesi korkuttu. "Dolarda 60 TL'ye hazır olun" yorumunu gören model Deniz Akkaya da sosyal medyada bir paylaşım yaptı. İşte Akkaya'nın dolar paylaşımı...
2.09.2022 Magazin
Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci'ye gönderme! ‘Bu vasat ile beni ayrı kareye koymayın’
Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci'ye gönderme! ‘Bu vasat ile beni ayrı kareye koymayın’ Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya arasında davalar sürerken ünlü model yeniden açtığı sosyal medya hesabından olay bir paylaşım yaptı. Deniz Akkaya, Ciğerci'nin ürünleriyle anılmak istemediğini söylerken yine Selin Ciğerci'yi hedef aldı.
22.04.2022 Magazin
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı...
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı... Ünlü isimlerin bilinmeyen, görünce ‘yok artık’ dedirtecek ilişkileri ortay çıktı. Listede görünce büyük şaşkınlık yaratacak birçok isim yer alıyor. Magazin tarihinin tozlu sayfalarında kalan ve unutulup giden aşklar dönemlerine damga vururken, ayrılma süreçleri de bir o kadar sancılı olmuştu. İşte Cem Yılmaz-Deniz Akkaya çiftinden, Hande Ataizi-Fazıl Say aşkına ünlü isimlerin bilinmeyen ilişkileri...
22.04.2022 Magazin
Eser Yenenler'den Deniz Akkaya'ya olay yanıt!
Eser Yenenler'den Deniz Akkaya'ya olay yanıt! Ünlü oyuncu Eser Yenenler, "Şişmanlarla görüşmek istemiyorum" diyen Deniz Akkaya'ya "Şişmanlar da ona bayılıyordu" yanıtını verdi.
22.10.2021 Magazin
Deniz Akkaya'ya tehdit! "Pusuya yatar seni öldürürüm"
Deniz Akkaya'ya tehdit! "Pusuya yatar seni öldürürüm" 44 yaşındaki ünlü model ve sunucu Deniz Akkaya, kendisini tehdit eden şarkıcı Sevda Giray’dan şikayetçi oldu. Soluğu savcılıkta alan Akkaya, dilekçesinde ‘O dilini kökünden sökerim, pusuya yatarım seni öldürürüm’ gibi birçok tehdit ve hakarete maruz kaldığını söyledi. Akkaya, Giray’ın cezalandırılmasını talep etti.
18.10.2021 Magazin
Selin Ciğerci yeni imajıyla olay yarattı!
Selin Ciğerci yeni imajıyla olay yarattı! Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen Selin Ciğerci, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Sarı saçlarına veda eden Selin Ciğerci’nin siyah uzun saçlı hali kısa süre içinde on binlerce beğeni topladı.
7.10.2021 Magazin
Deniz Akkaya canlı yayına çekiçle çıktı! 'Kanalda camı çerçeveyi indirdi' iddiası
Deniz Akkaya canlı yayına çekiçle çıktı! 'Kanalda camı çerçeveyi indirdi' iddiası Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle üç gün hapis yatan Deniz Akkaya'nın, magazin programında sunuculuk yaptığı Beyaz TV'nin yönetiminden uyarı aldığı için kanaldaki camları kırdığı iddia edilmişti. Eski mankenin, hakkında çıkan haberlerin ardından dün canlı yayına çekiçle çıkması gündem oldu.
2.10.2021 Magazin
Şoke eden iddia: "Selin Ciğerci, İngiltere'de evlendi"
Şoke eden iddia: "Selin Ciğerci, İngiltere'de evlendi" Futbolcu Gökhan Çıra ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci çifti, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde boşanmışlardı. Sosyal medya fenomeninin yaklaşık bir sene önce Türk asıllı bir İngiliz vatandaşıyla İngiltere’de evlendiği öne sürüldü.
23.09.2021 Magazin
Selin Ciğerci boşandı mı? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden?
Selin Ciğerci boşandı mı? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden? Selin Ciğerci Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden ayrıldı? 2019 yılında evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, anlaşmalı olarak bugün boşandı. Beykoz Adliyesi’ne beraber gelen çift, çıkışta ayrı araçlarla oradan ayrıldı.
10.09.2021 Gündem
Selin Ciğerci Deniz Akkaya'ya 100 bin TL'lik dava açtı
Selin Ciğerci Deniz Akkaya'ya 100 bin TL'lik dava açtı Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin aldırdığı 3 aylık tedbir kararına uymadığı için 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırılmıştı. Cezasını çeken Akkaya tahliye oldu. Ciğerci, Akkaya’ya, ağır hakaretlere devam ettiği gerekçesiyle 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
28.08.2021 Magazin
Deniz Akkaya Selin Ciğerci’ye ne dedi? Deniz Akkaya neden cezaevinde yattı? (Deniz Akkaya Selin Ciğerci kavgası)
Deniz Akkaya Selin Ciğerci’ye ne dedi? Deniz Akkaya neden cezaevinde yattı? (Deniz Akkaya Selin Ciğerci kavgası) Selin Ciğerci'nin hakkında aldırdığı tedbir kararını ihlal edince üç gün zorlama hapsi cezasına çarptırılan eski manken Deniz Akkaya, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan dün çıktı. Deniz Akkaya sert açıklamalarına devam ederken ikilinin arasındaki kavganın nedenleri de sorgulanmaya başlandı. Peki, Deniz Akkaya Selin Cigerci’ye ne dedi? Deniz Akkaya neden cezaevinde yattı? İşte Deniz Akkaya Selin Ciğerci kavgası…
27.08.2021 Gündem
Deniz Akkaya cezaevinde: Bu davadan dönmeyeceğim!
Deniz Akkaya cezaevinde: Bu davadan dönmeyeceğim! Selin Ciğerci’nin aldırdığı tedbir kararını ihlal edince 3 gün zorlama hapsi cezasına çarptırılan Deniz Akkaya dün teslim oldu. Öncesinde sunuculuğunu yaptığı programa bağlanan Akkaya, “Gerekirse 6 ay yatarım. Hiç umurumda değil. Başıma ne gelirse gelsin ben bu davadan dönmeyeceğim” dedi.
24.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Akkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz akkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.