Leonardo Dicaprio

Leonardo Dicaprio

Son dakika Leonardo DiCaprio haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Leonardo DiCaprio ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Leonardo DiCaprio haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leonardo Dicaprio

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leonardo dicaprio gelişmeleri de dahil olmak üzere 336 leonardo dicaprio haberi bulunmuştur. Tüm leonardo dicaprio haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı.
31.10.2023 Gündem
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı!
Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı! Hollywood'un ünlü ve başarılı yıldızı Leonardo DiCaprio 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı. Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile katıldıkları bir Cadılar Bayramı partisinde samimi anlar yaşarken kameralara yakalandı.
31.10.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio'nun ile lüks yatta tatil: Arabella Chi'nin bikinili pozlarına beğeni yağdı
Leonardo DiCaprio'nun ile lüks yatta tatil: Arabella Chi'nin bikinili pozlarına beğeni yağdı Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile tatil yapan güzel yıldız Arabella Chi, cesur bikini tercihleriyle İngiliz basınının gündemine oturdu.
31.08.2023 Magazin
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı!  "Aklını mı kaçırdın?"
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı! "Aklını mı kaçırdın?" Ünlü model Gigi Hadid, Instagram'da paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla beğeni topladı. Ancak fotoğraflardaki bir detay modelin hayranlarını şoke etti. Fotoğraflarda Hadid'in ejderha dövmesi dikkat çekince pozlara yorum yağdı.
16.07.2023 Magazin
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi!
Irina Shayk cephesinden açıklama geldi! Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile tekrar bir araya geldiği konuşulan Irina Shayk, geçtiğimiz aylarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenerek, kafaları karıştırmıştı. 37 yaşındaki güzelin adı son olarak Gisele Bündchen'in eski eşiyle anılıyor. İddiaya göre Rus model, katıldığı düğünde ünlü Amerikan futbolcusundan gözünü ayıramadı. Irina Shayk bu iddialara yanıt verdi.
12.06.2023 Magazin
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında!
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında! Üst üste genç modellerle adı anılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio'nun filmi Cannes Film Festivali'nde gala yaptı. Galada en dikkat çeken isimlerden biri de son dönemde yakışıklı oyuncu ile anılan model Irina Shayk oldu.
21.05.2023 Magazin
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin'
Irina Shayk'ın Formula 1 tarzı 'uygunsuz' bulundu! 'Lütfen daha normal giyin' Eski sevgilisi ve kızının babası Bradley Cooper ile barıştığı haberleriyle gündeme gelen ünlü model Irına Shayk, geçtiğimiz haftalarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile Coachella'da görüntülenmesiyle kafaları karıştırmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Shayk, son olarak Formula 1 yarışlarında giydiği kıyafet nedeniyle çok konuşuldu.
9.05.2023 Magazin
'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz'
'Sıska değil, fazla seksi, asla manken olamaz' Süper model Irina Shayk, kariyerinin başındayken sıska olmadığı ve seksi göründüğü için başarılı olamayacağının söylendiğini açıkladı.
23.04.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio'nun çapkınlık turu bitmiyor!  Irına Shayk ile Coachella'da görüntülendi
Leonardo DiCaprio'nun çapkınlık turu bitmiyor! Irına Shayk ile Coachella'da görüntülendi Geçtiğimiz sene sevgilisi Camila Morrone'den ayrıldığından beri üst üste genç modellerle adı anılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio, son olarak meslektaşı ve arkadaşı Bradley Cooper'ın eski sevgilisi Irina Shayk ile Coachella'da kameralara yansıdı. İkili, bir önceki akşam da birlikte görüntülenmişti.
18.04.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio ile ilgili çarpıcı bir iddia! 'Kariyerim uğruna onunla birlikte olmamı önerdiler'
Leonardo DiCaprio ile ilgili çarpıcı bir iddia! 'Kariyerim uğruna onunla birlikte olmamı önerdiler' Kendisinden genç sevgilileriyle dikkat çeken ve bu konuda eleştirilen Leonardo DiCaprio ile ilgili çarpıcı bir iddia bir kez daha gün yüzüne çıktı. Bir dönem rol aldığı Gossip Girl adlı diziyle adını duyuran Mischa Barton, yıllar önce kendisine, kariyerinde daha iyi bir yere gelmek için DiCaprio ile birlikte olmasının önerildiğini ileri sürdü.
6.03.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi!
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi! Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile suç drama türündeki 'Killers of the Flower Moon' filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanan Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı ile ilişkisi sebebiyle ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI'a ifade verdi.
5.03.2023 Magazin
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı!
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı! Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak 'Babylon'un galasında eski bir okul arkadaşının kendisine Maggot (Kurtçuk) diye seslenmesiyle adından söz ettirdi. Oyuncu, bu lakabın nasıl ortaya çıktığını da anlattı.
18.01.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü sürpriz ayrılığın ardından yeni yıla ailesiyle girdi!
Hazar Ergüçlü sürpriz ayrılığın ardından yeni yıla ailesiyle girdi! Yönetmen Onur Ünlü ile yaklaşık beş yıllık ilişkisine geçtiğimiz haftalarda nokta koyma kararı alan oyuncu Hazar Ergüçlü, sürpriz ayrılık sonrası 2023'ü ailesiyle karşıladı.
4.01.2023 Magazin
Leonardo Dicaprio lüks yatında bikinili güzellerle görüntülendi!
Leonardo Dicaprio lüks yatında bikinili güzellerle görüntülendi! Hollywood'un müzmin bekarı Leonardo Dicaprio'nun adı bir süre Gigi Hadid ile anıldı. Dicaprio geçtiğimiz hafta aktris Victoria Lamas ile görüntülenmişti. Ünlü ismin ikonik filmi 'Titanik' çekildikten 2 yıl sonra dünyaya gelen Lamas ile aşk yaşadığı iddia edilirken, DiCaprio lüks yatında aralarında bikinili güzellerin de bulunduğu arkadaşlarıyla kameralara yansıdı.
4.01.2023 Magazin
Gigi Hadid'e yaş engeli! 'Ben kızımı büyütüyorum'
Gigi Hadid'e yaş engeli! 'Ben kızımı büyütüyorum' Hollywood’un en başarılı aktörlerinden Leonardo DiCaprio kendisi 50 yaşına gelmesine rağmen 25 yaşına gelen tüm sevgililerini terk etmesiyle ünlendi. DiCaprio'nun adı son olarak Gigi Hadid’le anılmaya başlanınca herkes şaşırdı. Yaş ortalamasını yükselten DiCaprio, Gigi için bu döngüyü kırdı herhalde denirken ortaya bambaşka bir gerçek çıktı.
25.12.2022 Magazin
Margot Robbie'den öpüşme itirafı!
Margot Robbie'den öpüşme itirafı! Dünyaca ünlü isim Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' fimiyle ilgili açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Filmdeki öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını itiraf eden ünlü isim, Pitt'i öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlattı.
6.12.2022 Magazin
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı! Elmas savaşlarını keskin yorumu ve konusuyla sömürüyü kamuoyunun gözüne sokan drama türündeki Kanlı Elmas (Blood Diamond) Hollywood yapımı politik filmler arasında yerini alıyor. 2006 yapımı filmde, Leonardo DiCaprio’nun oyunculuğu ile göz doldururken, hikayesi ile çocuk askerlerin nasıl kullanıldığı ile ilgili politik bir yüzleşme örneği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Kanlı Elmas filmi konusu ne? Kanlı Elmas filmi ne anlatıyor? Kanlı Elmas filmi ne zaman, nerede çekildi? Kanlı Elmas filmi oyuncuları kim? İşte Kanlı Elmas İMDB puanı!
6.12.2022 Kültür Sanat
Arda Kural sıkıntılı günleri geride bıraktı! "Efsane geri gelmiş"
Arda Kural sıkıntılı günleri geride bıraktı! "Efsane geri gelmiş" 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak bir dönemin en çok konuşulan ismi Arda Kural, psikolojik sorunların etkisiyle uzun süre özel hayatıyla gündeme gelmişti. Sıkıntılı günleri geride bırakan oyuncunun son hali şaşırttı. Saçlarını kestiren Arda Kural'ın verdiği kilolar da dikkatlerden kaçmadı. "Ben hazırım" notuyla son halini paylaşan Kural'a sevenlerinden yorum yağdı.
8.11.2022 Magazin
Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid birlikte mi? "Gizli buluşalım, görmesinler"
Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid birlikte mi? "Gizli buluşalım, görmesinler" 25 yaşına gelen tüm sevgililerini terk eden ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, görünüşe göre aşk hayatında 'yaş ortalamasını' yükseltti. Son olarak kendisinden 22 yaş genç sevgilisi Camila Morrone'den ayrılan DiCaprio'nun adı son birkaç aydır Gigi Hadid ile anılıyor. İkili, yine kalabalık bir partide birlikte görüldü.
2.11.2022 Magazin
Gigi Hadid ve Leonardo DiCaprio aynı otelde görüntülendi!
Gigi Hadid ve Leonardo DiCaprio aynı otelde görüntülendi! Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio aşk hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Leonardo Dicaprio ile bir partide yakınlaştıkları görülen Gigi Hadid, moda haftası nedeniyle bulunduğu Paris'te DiCaprio ile aynı otelde görüntülendi. Kısa aralıklarla otele giren ve gece neredeyse peş peşe otelden ayrılan ikili, aşk yaşadıkları iddialarını güçlendirdi.
3.10.2022 Magazin
'Gigi Hadid, Leonardo Dicaprio ile aşk yaşıyor' iddiası şok etmişti! Zayn Malik'in son hamlesi ise şaşırttı
'Gigi Hadid, Leonardo Dicaprio ile aşk yaşıyor' iddiası şok etmişti! Zayn Malik'in son hamlesi ise şaşırttı Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine oturan Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerde 2 yaşına giren kızı Khai’nin doğum günü pastasını Instagram hesabından yayınlamıştı. Hadid'in Zayn Malik'i etiketlemesi dikkatlerden kaçmamış, ikilinin aşklarına bir şans daha verecekleri konuşulmuştu. Ancak Zayn Malik'in son hamlesi herkesi şaşırttı.
24.09.2022 Magazin
25 yaşına girdiklerinde ayrılıyor! Leonardo DiCaprio'nun yeni aşkı Maria 22 yaşında
25 yaşına girdiklerinde ayrılıyor! Leonardo DiCaprio'nun yeni aşkı Maria 22 yaşında Manken sevgilisi Camillo Moorone'dan (25) ayrılan Leonardo DiCaprio'nun (47), Ukraynalı model Maria Beregova (22) ile birlikteliğe yelken açtığı iddia edildi. DiCaprio'nun 2000'den bu yana uzun ilişki yaşadığı kadınlardan 25 yaşına geldiklerinde ayrıldığı ayrıntısı oldukça dikkat çekti.
3.09.2022 Magazin
Aralarında Serdar Ortaç, Zerrin Özer ve İbrahim Tatlıses de var! Sonu hiç de bekledikleri gibi olmadı
Aralarında Serdar Ortaç, Zerrin Özer ve İbrahim Tatlıses de var! Sonu hiç de bekledikleri gibi olmadı Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio 4 yıllık sevgilisi Camila Morrone'dan ayrıldı. 47 yaşındaki Leonardo DiCaprio'nun hep kendinden yaşça küçük kadınlarla birlikte olması sosyal medyada gündem haline geldi. Yaklaşık iki ay önce 25 yaşına giren Morrene'den ayrılması sosyal medyada tiye alındı. Oscar ödüllü oyuncudan sonra dünyada ve Türkiye'de bazı ünlülerin kendisinden yaşça küçük isimlerle aşk yaşaması merak edildi. Yaş farkına aldırmadan ilişkisini sürdüren de oldu, aşklarını evlilikle taçlandıranlar da... Bir süre sonra bu yaş farkını sorun edip ilişkisini bitirenler de... Sizin için ünlülerin kendilerinden küçük sevgililerini ve eşlerini derledik. İşte detaylar...
1.09.2022 Magazin
Leonardo DiCaprio ile 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Camila Morrone ayrıldı!
Leonardo DiCaprio ile 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Camila Morrone ayrıldı! Oscar ödüllü ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ve model-oyuncu Camila Morrone 4 yıllık birlikteliğin ardından ayrılma kararı aldı.
31.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Leonardo Dicaprio ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leonardo dicaprio haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.