Kıyafet

Kıyafet

Son dakika kıyafet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıyafet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıyafet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıyafet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıyafet gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.539 kıyafet haberi bulunmuştur. Tüm kıyafet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da dördüzlerine kıyafet yetiştiremeyince patron oldu!
Adana'da dördüzlerine kıyafet yetiştiremeyince patron oldu!Adana'da yaşayan dördüz annesi, çocuklarına kıyafet yetiştiremeyince butik açtı. Çocukları manken olarak kullanan kadın, “Tek çocuk hiç çocuktur. Allah bütün annelerin yardımcısı olsun” dedi.
17.07.2024Adana
Oyuncu'nun bu haftaki konuğu Atakan Hoşgören oldu
Oyuncu'nun bu haftaki konuğu Atakan Hoşgören olduKanal D’nin özel bir formata sahip olan Youtube içeriği Oyuncu’nun ikinci bölümü yayınlandı. Sunuculuğunu Beste Sırapınar’ın yaptığı programa bu hafta, Yalan dizisinde Kerim karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Atakan Hoşgören konuk oldu. Hoşgören hakkında bilinmeyenleri ilk kez Oyuncu’da açıkladı. Dövüş sporlarıyla özellikle de boks ile uğraşan oyuncunun, dünya ağır siklet boks şampiyonlarından Mike Tyson’a hayran olduğu ortaya çıktı.
6.07.2024Magazin
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden burs kararı: Yüzde 1'lik dilimdeki öğrencilere verilecek
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden burs kararı: Yüzde 1'lik dilimdeki öğrencilere verilecekDemirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından 1-17 Temmuz tarihlerinde yapılacak tercih döneminde yeni öğrencilerini bekliyor. Özel müfredatı ile öğrencileri geleceğin dünyasına yapay zeka, robotik kodlama ve yazılım dersleri ile hazırlayan okulda 18 kişilik sınıflarda ders veriliyor. Ana dili İngilizce olan 3 yabancı öğretmenle 1 yıl hazırlık sınıfı bulunan ve 5 yıl eğitim verilen ücretsiz devlet lisesi, LGS'de yüzde 1'lik dilime giren öğrencilere 12 ay boyunca burs veriyor.
29.06.2024Gündem
Rengi solan çamaşırları sakız gibi beyazlaştırıyor; Ev hanımları bu yöntemi tahmin bile edemedi
Rengi solan çamaşırları sakız gibi beyazlaştırıyor; Ev hanımları bu yöntemi tahmin bile edemediGiysiler yanlış yıkama nedeniyle rengi solabilir. Kıyafetlerin renginin solması da can sıkıcıdır. Ancak bunun bir tüyosu var. Herkesin de evinde kolayca bulunan malzemelerle yapılabiliyor.
26.06.2024Yaşam
Adanalı albino anne sıcaklara karşı yaşam mücadelesi veriyor
Adanalı albino anne sıcaklara karşı yaşam mücadelesi veriyorAdana'da ‘Albino' genç kadın 3 kız çocuğuyla birlikte kavurucu sıcaklarda çadırda kalarak yaşam mücadelesi veriyor.
19.06.2024Adana
Mezuniyette kıyafet krizi! Bakan Tekin: Gerekli işlem yapılacak
Mezuniyette kıyafet krizi! Bakan Tekin: Gerekli işlem yapılacakMezuniyet töreninde kıyafet krizi ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin son dakika açıklamalarda bulundu.
14.06.2024Gündem
Klimasını açmayan şoförler şimdi yandı!
Klimasını açmayan şoförler şimdi yandı!Sıcakların etkisini iyiden iyiye gösterdiği bugünlerde, yolda yürümek bile insanı bunaltmaya yeterken, şehir içinde toplu taşıma araçlarıyla bir yerden bir yere ulaşmak, hele uzak mesafe yolculuk etmek güçleşiyor. Çünkü bazı sürücüler, otobüsün klimasını açmaktan çeşitli sebeplerle kaçınıyor ya da arızalı, istenilen verimlilikte çalışmayan klimalarını tamir ettirmiyor. Zaman zaman yolcular ile sürücüler arasında tartışmalar bile yaşanıyor. Bu durumda, araçların klimalarının çalışır vaziyette olmalarını sağlamak için, denetim mekanizması önem taşıyor.
10.06.2024Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Bir süredir öldüğü iddiası gündemde olan FETÖ elebaşı Gülen'in bir fotoğrafı daha servis edildi. Paylaşılan fotoğraf tartışmaları bitirmek yerine FETÖ elebaşının öldüğü iddiasına daha da güçlendirdi.
6.06.2024Gündem
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Bakan Yerlikaya adli ve idari soruşturma yapılıyor
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Bakan Yerlikaya adli ve idari soruşturma yapılıyorİstanbul Küçükçekmece'de 3 katlı bir bina bilinmeyen bir sebeple çöktü. Bölge yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Enkaz altından bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken 8 kişi yaralı olarak çıkarıldı. Öte yandan İstanbul Valiliği çöken bina ile ilgili olarak son bilgileri paylaşırken, 'Enkazda an itibariyle kalan şahıs bulunmayıp arama kurtarma ekiplerinin enkazda dinleme çalışmaları devam etmektedir.' açıklamasında bulundu.
2.06.2024Gündem
Tek seferde çamaşır suyu lekesini kıyafetten alan tüyo; En sevilen giysiler çöpe atılmıyor! Bir gün güneşte bekletin...
Tek seferde çamaşır suyu lekesini kıyafetten alan tüyo; En sevilen giysiler çöpe atılmıyor! Bir gün güneşte bekletin...Kıyafetlerde çamaşır suyu lekesi hayal kırıklığı yaratır. Bu duruma hiçbir çare olmadığını bilmek de ayrıca üzücüdür. Evi temizlerken farkında olunmayan ancak gün sonunda giysilerde görünen çamaşır suyu lekesi genelde en sevdiğimiz kıyafette yerini almıştır. Ancak bir tüyo var ki çamaşır suyu lekesi olan kıyafetleri tek seferde eski haline döndürüyor.
25.05.2024Basketbol
Kıyafetleri 1 kapakla mis gibi kokutan tüyo; Ev hanımlarının gizli sırrı çamaşırda ne leke bırakıyor ne koku
Kıyafetleri 1 kapakla mis gibi kokutan tüyo; Ev hanımlarının gizli sırrı çamaşırda ne leke bırakıyor ne kokuKıyafetlere dökülen ya da bulaşan lekeleri bazen çamaşır makinesi bile alamaz. Makinenin performansına bağlı olmayan bu durumda ev hanımlarının sır gibi sakladığı bir tüyo işe yarıyor.
22.05.2024Basketbol
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderi
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderiBalıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist Korhan Berzeg'in (83), evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında bulunan kafatası ve 12 kemiği, 27 Mayıs'ta babası Muhsin Berzeg'in Armutlu Mahallesi'ndeki mezarının yanına defnedilecek. Peki, Muhsin Berzeg kimdir, nasıl ve ne zaman öldü?
20.05.2024Gündem
(Mahsa Amini olayı) Mahsa Amini neden öldü, yeniden gündem olan Mahsa Amini kimdir? İşte Mahsa Amini'nin ölümü
(Mahsa Amini olayı) Mahsa Amini neden öldü, yeniden gündem olan Mahsa Amini kimdir? İşte Mahsa Amini'nin ölümüİran’da 2022’de ahlak polisi tarafından “başörtüsünü düzgün takmadığı” iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra polis gözetiminde ölen Mahsa Amini’nin hayatını kaybetmesi olayı İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin ölümüyle yeniden gündeme geldi. Peki, Mahsa Amini olayı nedir, Mahsa Amini neden öldü? Mahsa Amini kimdir?
20.05.2024Gündem
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir?
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 28 Şubat davası sanıkları sağlık sorunları nedeniyle affedildi. Kararda, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme suçlarından hapis yatan Haci Sülük, Aliefter Aslan, Sevda Yüksel, silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklu olan Avni Yılmaz ve Gülbey Sarıoğlu, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklu olan Süleyman Tuna, kan gütme ve saiki öldürme suçundan tutuklu olan Abdulhekim Yılmaz da sürekli hastalık ve kocama hali dolayısıyla affedildi. Söz konusu kararın ardından 28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.05.2024Gündem
Nükhet Duru'dan yeni çıkış! 'Ne olur bu olaya dur deyin artık'
Nükhet Duru'dan yeni çıkış! 'Ne olur bu olaya dur deyin artık'Nişantaşı'nda görüntülenen Nükhet Duru'ya, "Ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" şeklindeki tartışma çıkaran röportajı hatırlatıldı. Sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayan sanatçı, bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
12.05.2024Magazin
Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden?
Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden?Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum'un başrolü paylaştığı Kimler Geldi Kimler Geçti izleyici tarafından sevildi. Dizide en merak edilen ise Serenay Sarıkaya’nın takıları oldu. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları ne?
11.05.2024Magazin
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde!
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde!2003 yılında ‘Everyway That I Can’ şarkısıyla Eurovision’da Türkiye’ye birincilik getiren Sertab Erener, bu yılki yarışmanın dün akşam İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen ikinci yarı finalinde konuk sanatçı olarak sahneye çıktı.
10.05.2024Magazin
60 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler ithal çoban istiyor
60 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler ithal çoban istiyorTürkiye’nin çeşitli bölgelerindeki hayvan besicileri sürülerini otlatmaya çoban bulamıyor. Masrafsız aylık 35 bin ila 60 bin TL arasında değişen ‘çoban aranıyor’ ilanları sonuç vermiyor. Hayvancılığın bitme noktasına geldiğinden yakınan besiciler çareyi ithal çobanda arıyor...
9.05.2024Ekonomi
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdüBağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay’ın 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada ara karar açıklandı. Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı sanığın cezalandırılmasını talep ederken, mahkeme heyeti Şenay’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Öte yandan alınan ifadeler kan dondurdu.
7.05.2024Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024Gündem
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, "Tina" isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg kaybında yeni gelişme yaşandı. Jandarma çalıları tırmıklarla ararken ekiplere kadavra köpekleri de eşlik ediyor. Bölgede 4 gündür yapılan arama çalışmalarında dün 1 kemik parçası daha bulunmuştu.
27.04.2024Gündem
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktıBalıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor. Bölgede 3 gündür yapılan arama çalışmalarında başka bir ize rastlanmazken, kadavra köpeği sayısı 4’e çıkarıldı. Arazinin engebeli ve sık bitki örtüsü ile kaplı olması çalışmaları güçleştiriyor.
26.04.2024Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyorBalıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması ardından başlatılan arama çalışmalarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı açıklama yaptı.
24.04.2024Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyorBalıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kıyafet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıyafet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.