Kıyafet

Kıyafet

Son dakika kıyafet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıyafet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıyafet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıyafet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıyafet gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.530 kıyafet haberi bulunmuştur. Tüm kıyafet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştı
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştı Adana’da Ramazan Bayramına sayılı günler vatandaşlar alışverişe akın etti. Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşlar bayramlık ve diğer ihtiyaçlarını gidermek için alışverişe akın etti.
8.04.2024 Adana
Adana'da bayram sevinci! binlerce çocuğa bayramlık kıyafet dağıtıldı
Adana'da bayram sevinci! binlerce çocuğa bayramlık kıyafet dağıtıldı Adana’da dezavantajlı bölgede yaşayan binlerce çocuğa Ramazan Bayramı öncesi bayramlık kıyafet dağıtıldı. Çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.
5.04.2024 Adana
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kızlarına bayramlık almaya giden anne Tuba Çival’in ölümüne, kızları M.Ç. ile R.Ç.'nin yaralanmasına neden olan sürücü Recep Öztok tutuklandı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak,"Sayaç mı var sende, söylesene bana" dedi.
3.04.2024 Gündem
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı Bursa'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Morgül'den kostümlü 'yapay zeka' tepkisi: 3. dünya savaşı kapıda
Morgül'den kostümlü 'yapay zeka' tepkisi: 3. dünya savaşı kapıda Katıldığı ödül töreninde iskelet kostümü giyen sanatçı Yılmaz Morgül, giydiği kıyafet ve elinde taşıdığı dövizle yapay zekaya karşı çıktı. Yapay zekanın zararlı olduğunu öne süren Morgül, "Yapay zeka ile yaşayan ölüler olacağız." dedi.
22.03.2024 Magazin
Kate Middleton nerede? Dünya bu sorunun yanıtını ararken görgü tanıklarından şaşırtan açıklamalar geldi
Kate Middleton nerede? Dünya bu sorunun yanıtını ararken görgü tanıklarından şaşırtan açıklamalar geldi Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Dünya
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü'nde İslam karşıtlığının dünya genelinde rahatsız edici tırmanışına tanıklık edildiğini söyledi.
15.03.2024 Gündem
Hande Erçel, Hindistan'da onur konuğu oldu! Tarzı çok konuşuldu
Hande Erçel, Hindistan'da onur konuğu oldu! Tarzı çok konuşuldu Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündem olan Hande Erçel, Hindistan’ın Mumbai şehrinde düzenlenen 'FICCI Frames'e onur konuğu oldu. Kapanış panelinde konuşmacı olarak yer alan güzel oyuncunun konferansta giydiği kıyafet ise sosyal medyanın diline düştü.
8.03.2024 Magazin
Yeni polis kıyafeti Resmi Gazete’de! Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024…
Yeni polis kıyafeti Resmi Gazete’de! Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024… Emniyet Mensupları Kıyafet Yönetmeliği'nde değişiklik yapan yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmelikte polis ve bekçi üniformalarının çizimleri de yer aldı. Peki, Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024…
5.03.2024 Gündem
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı Adana'da ‘Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuar ve Konferansı’ düzenlendi. Fuarda, kağıt, metal, plastik ve tekstil atıkları gibi ham maddeye dönüşen malzemelerden oluşturulan kıyafetler ‘Bir İleri Dönüşüm Defilesi’nde sergilendi.
16.02.2024 Adana
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
İndirimli kazak ve pijama izdihamı
İndirimli kazak ve pijama izdihamı Adana’da bir mağaza kazak, mont ve pijama altlarında indirim yaptı. Mağazada izdiham yaşanırken, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.
4.02.2024 Adana
Tabhane Nedir, Özellikleri Nelerdir? Osmanlı İmparatorluğunda Tabhane Ne İş Yapar?
Tabhane Nedir, Özellikleri Nelerdir? Osmanlı İmparatorluğunda Tabhane Ne İş Yapar? Osmanlı Devleti sahip olduğu kurumlar ile tarihte her zaman yer edinmeyi başarmıştır. Çünkü kurumların sahip oldukları özellikler devlette sağlam bir yapı oluşturmaktaydı. Tabi bazı kurumlar ise halkın yararına olan ve özel yapısıyla dikkat çeken yerlerdi.
4.02.2024 Gündem
Mendup Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Mendup Örnekleri Nelerdir?
Mendup Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Mendup Örnekleri Nelerdir? Mendup kelimesi Türkçe de yer alan ve merak edilen sözcüklerin başında gelmektedir. Müstahap kelimesi ile eş anlamı bulunan mendup kelimesi bir şeye bağlanmak şeklinde yanıtlanmaktadır. Bir şey üzerinde bağ kuran, bağlanan ve takdir edilen ifadeleri ile eşleşmektedir.
31.01.2024 Gündem
Tüketici hakem heyetleri, 3,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı
Tüketici hakem heyetleri, 3,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı Ticaret Bakanlığı, tüketici hakem heyetlerinin geçen yıl değeri yaklaşık 3,9 milyar lirayı bulan 707 bin 814 uyuşmazlığı karara bağladığını duyurdu.
12.01.2024 Ekonomi
Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.
10.01.2024 Gündem
Sigara ve alkol kullananlarda zatürre riski artıyor
Sigara ve alkol kullananlarda zatürre riski artıyor Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sibel Günay, sigara ve alkol kullanan bireylerde zatürrenin daha sık görülebileceğine dikkati çekti.
10.01.2024 Yaşam
Bu kıyafet için 20 bin verip aylarca sıra bekliyorlar
Bu kıyafet için 20 bin verip aylarca sıra bekliyorlar Şırnak'ta milyonların harcandığı aşiret düğünlerinin renkli kıyafeti "Şal şepik", 5 ila 20 bin lira arasında satılıyor. Uludere ilçesinde 32 yıldır dikim yapan usta, devlet desteği alıp çırak yetiştirmek istiyor.
10.01.2024 Ekonomi
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TİSK tarafından düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 2024'te asgari ücrette yüzde 49 artış gerçekleştirdik. Yeni asgari ücretle çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü bir kez daha yerine getirmiş olduk" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan 'Hukuk politikaları kurulumuz bünyesinde çalışma hayatımıza ilişkin mevzuat dağınıklığının giderilmesi için çalışma yapıyoruz. Bu çerçevede ortaya çıkacak Türk İş Kanunu ile verimliliği artırabileceğimize inanıyorum. İnşallah bu meseleyi Meclis ve kamuoyunun takdirine sunacağız' dedi.
5.01.2024 Gündem
Darüşşafaka başvuruları başladı
Darüşşafaka başvuruları başladı Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ilkokul 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği Darüşşafaka Eğitim Kurumları Giriş Sınavı için başvurular başladı. 26 Mayıs Pazar günü 41 ilde düzenlenecek sınavın son başvuru tarihi 20 Mayıs.
5.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kıyafet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıyafet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.