Meteoroloji'den uyarı geldi! Yaz sonuna kadar yasaklandı
Meteoroloji'den uyarı geldi! Yaz sonuna kadar yasaklandı Balıkesir Valiliği tarafından haziran ayında alınan ormanlara giriş yasağının kapsamı genişletildi. İlk kararda izin verilen mesire yerlerinde kontrollü ateş yakma izni de yeni kararla kaldırıldı. 30 Ağustos'a kadar tüm ormanlara giriş yasaklandı. Vali Hasan Şıldak, "Balıkesirli hemşehrilerimizden ormanlarımızı korumak için verdiğimiz mücadeleye destek olmalarını bekliyoruz" dedi.
18.07.2022 Gündem
Çekmeköy'de 15 dönümlük orman kül oldu
Çekmeköy'de 15 dönümlük orman kül oldu İstanbul Çekmeköy Reşadiye Mesire Alanı yakında yaklaşık 15 dönümlük ormanda yangın çıktı. İtfiaye ekipleri yangını yaklaşık 4 saat içerisinde kontrol altına alarak söndürdü. Yangının çıkış nedenini belirlemek için ekiplerin çalışması sürüyor.
7.07.2020 Gündem
Tinerci yuvası olan tarihi mekan, modern mesire alanına çevrildi
Tinerci yuvası olan tarihi mekan, modern mesire alanına çevrildi Siirt'in tarihi yerlerden biriyken tinercilerin mekanı haline gelen ve zaman zaman intihar vakalarının meydana geldiği Delikli Taş (Rasıl Hacar), Siirt Valiliği ve Dicle Kalkınma Ajansı'nın hazırladığı proje ile modern bir mesire alanına çevrildi.
29.09.2021 Gündem