Mesajlar

Mesajlar

Son dakika mesajlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesajlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesajlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesajlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesajlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.918 mesajlar haberi bulunmuştur. Tüm mesajlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava!
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava! Ankara'nın Sincan İlçesinde asansör firmasında çalışan kişinin sosyal medya platformunda 'gulsun4399' kullanıcı adıyla açılan hesap üzerinden, cinsel içerikli taciz mesajları göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı belirtildi.
23.04.2024 Gündem
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! .
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! . Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur ile eski nişanlısı Burak Kalfa arasındaki hukuki mücadele sürüyor. Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa'dan aldığı şantaj, hakaret ve tehdit içerikli mesajlar nedeniyle şikayetçi olmuştu..
23.04.2024 Magazin
Borsa İstanbul'a ilgi arttı! 4 haftada 5 milyar dolara ulaştı
Borsa İstanbul'a ilgi arttı! 4 haftada 5 milyar dolara ulaştı Yerel seçimlerin ardından ekonomik programın devamı ve enflasyonla mücadelede kararlılıkla ilgili mesajlar, yabancıların TL varlıklara ilgisini artırdı. Son 4 haftada yabancı girişi 5 milyar dolara ulaştı
22.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyor
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyor Ressam Hüseyin Sönmez’in bilbordlardan sökülen kağıtları kullanarak şablon baskı tekniği uyguladığı Retrospektif sergisi 19 Nisan’da Mersin’de sanat severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sergi Mersin Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan sanatçının mezuniyetinden bugüne sanatsal üretimindeki seçkilerden oluşuyor.
16.04.2024 Adana
Seyhan Belediye Başkanı Tekin vatandaşlarla bayramlaştı
Seyhan Belediye Başkanı Tekin vatandaşlarla bayramlaştı Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarla geçirdi. Tekin, "Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarımızla kutladık. Bize olan güvene layık olmak adına büyük bir özveriyle çalışacağımızı ifade ettik” dedi.
13.04.2024 Adana
Bayrama özel mesajlar 2024: En anlmlı, öz, dualı Ramazan Bayramı mesajları, sözleri! | Dini bayramlaşma tebrikleri
Bayrama özel mesajlar 2024: En anlmlı, öz, dualı Ramazan Bayramı mesajları, sözleri! | Dini bayramlaşma tebrikleri Ramazan Bayramı'na özel mesajları hazırladık. Anlamlı, kısa ve dini muhtevası olan bayram mesajlarını, sevdiklerinizle aranızdaki bağı güçlendiriyor. Gönüller arasında köprüler kurulmasına sebep olan Ramazan Bayramı'nda WhatsApp ve sosyal platformlarla gönderebileceğiniz "Bayramınız mübarek olsun" mesajlarıyla yakınlarınızın gönlünü alın. Arkadaşa, eşe, dosta ve yakın akrabaya bayram mesajlarının yanısıra dini bayramlaşma tebrik mesajlarıyla da uzaktaki dostlara en iyi bayram dileklerinizi iletebilirsiniz. İşte resimli, kısa sözlü ve yeni ramazan bayramı mesajları...
10.04.2024 Yaşam
Piyasalarda bayram havası gerçekleşti! Mesajlar etkili oldu, kapanış rekoru kırıldı
Piyasalarda bayram havası gerçekleşti! Mesajlar etkili oldu, kapanış rekoru kırıldı Borsa arife günü yapılan tek seansta çifte rekor kırdı. 9849 puanla gün içi rekorunu yenileyen BIST 100 Endeksi 9814 puanla da yeni kapanış rekoruna imza attı.
10.04.2024 Ekonomi
Arefe Günü mesajları 2024! resimli Arefe Günü mesajları ve sözleri 🍀 | En yeni anlamlı dualı AREFE GÜNÜ mesajları
Arefe Günü mesajları 2024! resimli Arefe Günü mesajları ve sözleri 🍀 | En yeni anlamlı dualı AREFE GÜNÜ mesajları Ramazan ayından bir önceki gün olan Arefe Günü 9 Nisan Salı günü idrak ediliyor. Tüm İslam aleminin birlik ve beraberlik içinde olmasında dileklerini iletmek isteyen vatandaşlar Resimli Arefe Günü mesajları araştırması yapıyor. Bayramı müjdeleyen arefe günü vatandaşlar sevdiklerine günün anlam ve önemine uygun mesajlar gönderiyor. en güzel, uzun, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı Arefe günü mesajları ile Arefe Gününüz Kutlu Olsun mesajı seçenekleri haberimizde yer alıyor. İşte 2024 Arefe Günü mesajları ve sözleri
9.04.2024 Gündem
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Enfalsyonu kullanarak emeklileri hedef aldılar!
Enfalsyonu kullanarak emeklileri hedef aldılar! 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından dolandırıcılar başta enflasyonu kullanarak emeklileri hedef almaya başladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi, Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sefer Darıcı, "Sosyal medyada gördükleri içeriklere yönelik olduğu için de bu oltalama durumu çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşebiliyor. Dolandırıcılar amaçlarına ulaşabiliyor" dedi.
3.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "31 Mart seçimleri de önümüzde izleyeceğimiz siyaset açısından dönüm noktası. Milletimiz uyarılarda bulunmuştur, eleştirileri vardır. Bu mesajı bütün boyutları ile ele almak değerlendirmek boynumuzun borcudur." dedi.
2.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Enflasyonla mücadele temel önceliğimizdir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Enflasyonla mücadele temel önceliğimizdir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu yılın 2'nci yarısından itibaren enflasyonla mücadelemizin sonuçlarını belirgin bir şekilde görmeye başlayacağız. Böylece yapılan ücret artışlarının zamanla erimesini önleyecek, kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
1.04.2024 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Orta Vadeli Programımızı uygulamaya devam edeceğiz
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Orta Vadeli Programımızı uygulamaya devam edeceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medyadan 31 Mart seçimleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Şimşek, ekonomi politikası ile ilgili de önemli mesajlar verdi.
1.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray
Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu
Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, geçtiğimiz Kasım ayında gözaltına alınmıştı. Dilan Polat kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla Nez Demir’den şikayetçi olmuştu. Bugün gerçekleşen ilk celsede Polat, şikayetinden vazgeçti. İki arkadaş duruşmada ağlayarak ifade verdi. Dilan Polat’ın Şule adlı yardımcısı Shaklo Khaydarova, geçtiğimiz aylarda Özbekistan’a gönderildi. Şimdi de ülkesinde gece kulübü açtığı ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Bahar müjdesi Nevruz Bayramı'nın en yeni mesajları: Kır çiçekli, yazılı ve resimli Nevruz mesajları
Bahar müjdesi Nevruz Bayramı'nın en yeni mesajları: Kır çiçekli, yazılı ve resimli Nevruz mesajları Nevruz, Orta Asya'dan Balkanlar'a kadar kutlanılan ve çeşitlü kültürlerde farklı ritüellerle karşılanan bir müjdedir. Doğanın canlanması ve yenilenmesi anlamına gelir. Günlerin uzamasıyla birlikte baharı karşılamak isteyenler etkinlikler düzenler. Coşkulu bir hava vardır. Nevruz Bayramı'nda insanlar, sevdiklerinin bayramlarını kutlamak için mesajlar yayınlar. Biz de kır çiçekleriyle dolu, yazılı ve resimli 2024 Nevruz mesajlarını derledik.
21.03.2024 Gündem
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme!
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme! ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
Çanakkale Zaferi en yeni mesajlar 2024: 18 Mart Çanakkale Zaferi kısa, uzun ve duygusal mesajlar, sözler
Çanakkale Zaferi en yeni mesajlar 2024: 18 Mart Çanakkale Zaferi kısa, uzun ve duygusal mesajlar, sözler 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları için Türk milleti araştırmalara başladı. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü yaklaşırken, ülke genelinde anma etkinlikleri ve kutlamalar için hazırlıklar hız kazandı. İşte Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bu şanlı zafer için resimli 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ve Şehitleri Anma sözleri...
18.03.2024 Gündem
Resimli 14 Mart Tıp Bayramı mesajları ile doktora, hemşireye, sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajları! İşte arkadaşa, sevgiliye, anneye, babaya, eşe en güzel kısa 14 Mart Tıp Bayramı mesajları
Resimli 14 Mart Tıp Bayramı mesajları ile doktora, hemşireye, sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajları! İşte arkadaşa, sevgiliye, anneye, babaya, eşe en güzel kısa 14 Mart Tıp Bayramı mesajları 14 Mart, Tıp Bayramı'nı kutlamak için özel bir gün. Bu gün, sağlık çalışanlarının sorunlarının tartışıldığı ve katkılarının ödüllendirildiği bir fırsat. İlk olarak 1919'da kutlanmaya başlanan Tıp Bayramı, doktorlar, hemşireler ve sağlık alanında çalışan herkes için anlamlı bir gün. Bugün, sağlığın ne kadar değerli olduğunu ve tıp doktorlarının bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlamak için bir fırsat. Bu nedenle, sevdiklerimize Tıp Bayramı mesajları ile bu anlamı hissettirebiliriz. Onlara en güzel Tıp Bayramı mesajları ve sözleri ile teşekkür etmek, onların kıymetini anlamak ve değerlerini hatırlamak için biz de birbirinden farklı anlamlı mesajlar derledik. İşte Doktora, hemşireye, sağlık emekçilerine Tıp Bayramı kutlama mesajları resimli sözler ile resimli 14 Mart tıp bayramı mesajı
14.03.2024 Gündem
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı Erzurum'da mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş'ın (43) satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcıların Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yaptıkları dikkat çekti.
14.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mesajlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesajlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.