Merter

Merter

Son dakika merter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan merter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını merter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merter gelişmeleri de dahil olmak üzere 755 merter haberi bulunmuştur. Tüm merter haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı!
İstanbul'da taksiciyle yayanın kavgası kameralara yakalandı! İstanbul'un Güngören semtinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Taksici, aracından inerek yayaya yumruk atıp olay yerinden kaçtı. Yaşanan tartışma ve taksicinin yayaya yumruk attığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
4.04.2024 Gündem
Ünlü yapımcı Arif Keskiner 86 yaşında hayatını kaybetti
Ünlü yapımcı Arif Keskiner 86 yaşında hayatını kaybetti Türk Sinema tarihine damga vuran birçok filmin yapımcısı olan Arif Keskiner, 86 yaşında hayatını kaybetti.
12.03.2024 Magazin
Trafik kilit: Merter'den başlıyor, Yenibosna'ya kadar adım adım... 15 Şubat İstanbul'da trafik yoğunluğu nasıl?
Trafik kilit: Merter'den başlıyor, Yenibosna'ya kadar adım adım... 15 Şubat İstanbul'da trafik yoğunluğu nasıl? İstanbul'da trafik yoğunluğu devam ediyor. Bu akşam Galatasaray Sparta Prag maçının olması, sağanak yağışın devam etmesi trafik yoğunluğunu artırdı. E-5 ve D-100 karayolunda araçlar adım adım ilerliyor. İşte 15 Şubat 2024 Perşembe İstanbul'da trafik nasıl?
15.02.2024 Gündem
İstanbul'da makas kazası: 1 ölü, 3 ağır yaralı
İstanbul'da makas kazası: 1 ölü, 3 ağır yaralı Merter D-100 Karayolu'nda makas atarak ilerleyen cip bariyerlere çarparak alev aldı. Kazada cipin sürücü hayatını kaybederken yanında bulunan 3 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası D-100 Karayolu Edirne istikameti bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
14.10.2023 Yaşam
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi…
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi… Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’nun kızı olduğu haberleri ardından Usta oyuncu Metin Akpınar'ın özel hayatı merak konusu oldu. Akpınar Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evli. Söz konusu haberler sonrası Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu da sorgulanmaya başlandı.
13.10.2023 Magazin
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından Sırbistan’da düzenlenecek ISF Futsal Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli sporcular, yarın Belgrad’a gidecek. Okul çağındaki her öğrencinin sporda bir başarı hikayesi yazma potansiyeline sahip olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporculara Futsal Dünya Şampiyonası’nda başarılar diledi.
8.10.2023 Gündem
Tekstilin kalbinde deprem korkusu! Binalar mühürlenecek
Tekstilin kalbinde deprem korkusu! Binalar mühürlenecek İstanbul’da tekstilin ve hazırgiyimin merkezi olan 3 semti deprem korkusu sardı. Laleli’de olası bir deprem nedeniyle siparişlerini alamamaktan korkan yabancı müşteri, Uzakdoğu’ya yöneldi. Siparişleri Çin’e kaptıran bir diğer semt ise Merter oldu. Satışların şimdilik yüzde 35 düştüğü kaydedilirken; tedirginliğin hâkim olduğu Osmanbey’de ise sağlam olmayan yapıların mühürleneceği belirtiliyor.
13.03.2023 Gündem
Yeni elektronik harp sistemi Merter, güvenlik güçlerine teslim edildi
Yeni elektronik harp sistemi Merter, güvenlik güçlerine teslim edildi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, yeni elektronik harp sistemi Merter'in güvenlik güçlerine teslimatının yapıldığını duyurdu.
1.01.2023 Gündem
D-100'de maganda sürücü dehşeti: 4 yaralı
D-100'de maganda sürücü dehşeti: 4 yaralı D-100 Karayolu Merter mevkiinde makas atarak ilerleyen sürücü kazaya neden oldu. 4 aracın karıştığı kaza anı kameraya yansıdı. 4 kişinin yaralandığı kazada facianın eşiğinden dönüldü.
23.08.2022 Yaşam
Tunç Holding kimin, sahibi kim? Galatasaray forma kol sponsorluğu Tunç Holding ne iş yapar?
Tunç Holding kimin, sahibi kim? Galatasaray forma kol sponsorluğu Tunç Holding ne iş yapar? Galatasaray Spor Kulübü ile Tunç Holding arasında Erkek Futbol Takımımızın forma kol sponsorluğu için gerçekleşti. Peki, Tunç Holding kimin, sahibi kim? Galatasaray forma kol sponsorluğu Tunç Holding ne iş yapar?
25.07.2022 Gündem
Şok eden kedi saldırısı kamerada
Şok eden kedi saldırısı kamerada Merter'de köpeğine saldıran kediyi uzaklaştırmaya çalışan Ata Özbek, bacaklarından yaralandı. Özbek "İlk kez bir kedi köpeğime saldırdı. Köpeğimi korumak için kucağıma alınca kedi bacağıma yapıştı. Ayağımla kediyi savurmaya çalıştım" dedi.
23.07.2022 Haber
İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkede 700 binin üzerinde Suriyeli dünyaya geldi
İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkede 700 binin üzerinde Suriyeli dünyaya geldi İstanbul'da Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz nasıl bir sınavda olduğumuzu biliyoruz. Kimse bizi bu davranışlara sessiz kalmamızı bekleyemez. 700 binin üzerinde Suriyeli kardeşimiz bu ülkede dünyaya geldi. Bu topraklarda 700 binin üzerinde alem meydana getirdiler. Bu büyük bir zenginliktir" diye konuştu.
10.07.2022 Siyaset
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve...
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve... Büyük Marmara depremi ile ilgili son dakika açıklaması! Alarm verildi. Uzmanlar yakın bir gelecekte Marmara denizinin içerisinde 7'nin üzerine bir deprem olmasını bekliyor. Depreme karşı hazırlıklar yapılıyor, binalar sağlamlaştırılıyor. Beklenen büyük Marmara depremi nedeniyle İstanbullular oldukça tedirgin. Evlerin riskinin yanı sıra barajlara da özellikle dikkat çekildi. Fay hatları barajların çok yakınında olduğu ya da direk kenarından geçtiği için olası bir deprem durumunda kentte yaşayanlar için oldukça zor bir dönem ortaya çıkabilir. Peki İstanbul barajları büyük depreme hazır mı? Hangi barajlarda zeminde sıvılaşma tehlikesi var? Uzmanlar tek tek açıkladı...
9.07.2022 Gündem
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi...
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi... Deprem ve tsunami ile ilgili son dakika uyarısı! Marmara'da ve Ege'de harekete geçildi. Tsunami felaketine karşı testler başladı. Korkutan açıklama geldi, depremde su ve kanalizasyon, doğal gaz şebekeleri büyük zarar görecek, yangınlar çıkacak, binlerce insan hayatını kaybedecek. Bilim insanları da kayıpları ve hasarı en aza indirmek için çalışma başlattı. Yaklaşık üç yıldır üzerinde çalışılan hidrodinamik araştırma laboratuvarı devreye alındı, uzmanlar, buradaki testler ile olası bir tsunami felaketindeki kuvveti ve vereceği zararı önceden tespit edecek. Deprem ve tsunami ile ilgili daha önce de uyarılarda ve Marmara Denizi'nde kıyıdan 8-9 kilometre uzaklıktaki fayın, 20 kilometre kuzey ve güney kesiminde çok büyük etkisi olacağını belirten Prof. Dr. Naci Görür, Haliç'ten Silivri'ye kadar olan bölgeyi 'cehennemin içi' olarak tanımladı. Ayrıca depreme karşı en dayanıklı ve dayanıksız bölgeler de açıklandı. İşte depremle ilgili son dakika gelişmeleri....
21.06.2022 Gündem
Türkiye'den Fransa'da gözaltında ölen Türk vatandaşına ilişkin açıklama
Türkiye'den Fransa'da gözaltında ölen Türk vatandaşına ilişkin açıklama Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Fransa'da gözaltında bulunduğu karakolda yaşamını yitiren Türk vatandaşı Merter Keskin ile ilgili, "Merhum vatandaşımızın ölüm nedenlerinin en kısa sürede aydınlatılmasını bekliyoruz" dedi.
11.06.2022 Gündem
Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim?
Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim? Galatasaray’da başkanlık seçimine kısa süre kala heyecan dorukta. Sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray’ın yeni başkanının kim olacağını merakla beklerken üç kez tarih değişikliği olan seçimler ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor. Seçime sayılı günler kala, Galatasaray’ın başkan adayları ve adayların listeleri de araştırılıyor. Peki, Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim? İşte Galatasaray başkanlık seçimi tarihi, adayları ve listeleri…
27.05.2022 Futbol
İstanbul'da lüks araç trafikten men edildi!
İstanbul'da lüks araç trafikten men edildi! İstanbul'da trafikte yüksek desibel sese sahip abart egzoz kullanan otomobil ve motosiklet sürücülerine yönelik denetim yapıldı. Abart egzozu bulunan otomobil trafikten men edilirken, sürücüye 4 bin 73 lira para cezası verildi. 
25.05.2022 Gündem
Galatasaray seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kimler? İşte adayların listeleri!
Galatasaray seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kimler? İşte adayların listeleri! Galatasaray’da seçim rüzgarı! Tarih belli oldu. Galatasaray'da iki kez ertelenen seçim tarihi netleşti. Başkan adayları da resmen açıklandı. Başkan adayları listelerini belirlerken gözler seçimin yapılacağı tarihe çevrildi. Peki, Galatasaray seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kimler? İşte detaylar...
22.05.2022 Futbol
Eşref Hamamcıoğlu listesinde kimler var, Dursun Özbek listesi 2022 belli oldu mu? Galatasaray yönetim kurulu listesi!
Eşref Hamamcıoğlu listesinde kimler var, Dursun Özbek listesi 2022 belli oldu mu? Galatasaray yönetim kurulu listesi! Galatasaray'da başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek yönetim kurulu listelerini Divan Başkanlığı'na teslim etti. Peki, Eşref Hamamcıoğlu listesinde kimler var, Dursun Özbek listesi 2022 belli oldu mu?
20.05.2022 Şampiy10
Ukraynalı turistler İstanbul'a akın etti! Geri döndüler
Ukraynalı turistler İstanbul'a akın etti! Geri döndüler Savaşın ilk haftalarında ticareti tamamen kesen Ukraynalı alıcılar, Laleli piyasasına geri dönmeye başladı. Laleli Sanayici ve İşinsanları Derneği (LASİAD) Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca, “Laleli piyasasında Rusya’nın payı yüzde 35, Ukrayna’nın yüzde 20. Savaşın etkisiyle 40-45 gün hiçbir şey yapmadık ancak artık Ukraynalılar dönmeye başladı” dedi. Laleli esnafı da, çatışmaların başlaması halinde bahar havasının sona erebileceğini ancak şu anki durumdan memnun olduklarını ifade etti.
20.05.2022 Ekonomi
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyorlar
Hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyorlar TEKNOFEST 2022’de yarışacak olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri hazırladıkları projeyle hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyor.
7.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Metrobüsteki bıçaklı dehşet!
Metrobüsteki bıçaklı dehşet! Metrobüste yolcular arasında çıkan kavgada yolcu, diğer iki yolcuyu bıçakla yaraladı. Bir çocukla, kadın saldırgana engel olmaya çalışırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
3.02.2022 Gündem
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Ses ve sinema sanatçısı Dilber Ay’ın hayatının anlatıldığı yapımcılığını Fikri Harika Yapım ile Aytaç Medya’nın üstlendiği Dilber Ay filminin ne zaman sinemalara geleceği merak ediliyor. Senaryosunu Kamuran Süner ile Nalan Merter Savaş’ın yazdı, müzik direktörlüğünü İskender Paydaş, görüntü yönetmenliğini İngiliz Jean Paul Seresin’in yapacağı Dilbey ay filminin, yönetmen koltuğunda Hakan Kırkavaç oturuyor. Dilbey Ay filminin çekimleri Kasım ayında başladı. Peki, Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Dilber Ay filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
2.02.2022 Kültür Sanat
Güngören D-100 Karayolu'nda yürüyen yayaya otomobil çarptı
Güngören D-100 Karayolu'nda yürüyen yayaya otomobil çarptı Göngören Merter D-100 üzerinde yürüyen yayaya otomobil çarptı. Yaralıya ilk müdahale yol üzerinde yapılırken Beylikdüzü istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.
31.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Merter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.