Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim?

Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim?

Galatasaray’da başkanlık seçimine kısa süre kala heyecan dorukta. Sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray’ın yeni başkanının kim olacağını merakla beklerken üç kez tarih değişikliği olan seçimler ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor. Seçime sayılı günler kala, Galatasaray’ın başkan adayları ve adayların listeleri de araştırılıyor. Peki, Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim? İşte Galatasaray başkanlık seçimi tarihi, adayları ve listeleri…

Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim?

Galatasaray’da seçim heyecanı! Galatasaray yeni başkanını seçiyor. Gözler başkanlık seçimi tarihine çevrilirken, adaylar ve listeler de belli oldu. Galatasaray başkanlık seçimi için üç defa tarih belirlenmişti. Peki, Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim? İşte Galatasaray başkanlık seçimi tarihi, adayları ve listeleri…

GALATASARAY SEÇİMİ NE ZAMAN?

Galatasaray başkanlık seçimi için daha önce tarih değişikliği olmuştu. Kesin tarih belli oldu. İlk olarak 30 Nisan Cumartesi günü yapılması planlanan başkanlık seçimi 28 Mayıs Cumartesi gününe ertelenmiş, sonrasında ise bu tarihte de ertelemeye gidilmişti. Galatasaray’ın başkanlık seçimi için nihai tarih ise 11 Haziran 2022 olarak belirlendi.

GALATASARAY’IN BAŞKAN ADAYLARI KİM?

Galatasaray’da başkanlık adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek oldu.

GALATASARAY BAŞKAN ADAYLARI VE LİSTELERİ

DURSUN ÖZBEK'İN LİSTESİ

BAŞKAN: Dursun Özbek

YÖNETİM KURULU: Metin Öztürk, Bora İsmail Bahçetepe, Niyazi Yelkencioğlu, Rıza Tevfik Morova, Levent Yaz, Eray Yazgan, Mehmet İsmail Sarıkaya, Ahmet Cemal Özgörkey, Dikran Gülmezgil, Mehmet Saruhan Cıbara.

Haberin Devamı

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER: Emir Aral, Can Natan, Cansu Ak, Cem Soylu, Tanur Lara Yılmaz.

EŞREF HAMAMCIOĞLU'NUN LİSTESİ

BAŞKAN: Eşref Hamamcıoğlu

YÖNETİM KURULU: Osman Kocaman, Boğaç Göncü, Murat Özer, Mehmet Emre Mısırlı, Sadık Burçin Tunçel, Nizam Hışım, Levent Apaydın, Cevat Genç, Murat Karaman, Utku Dönmez.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER: Abdullah Metin Tutçuoğlu, Ender Merter, Namık Kemal Martı, Kaan Artukoğlu, Suat Sarı.ga