Galatasaray Başkanlık Seçimi

Galatasaray Başkanlık Seçimi

Son dakika Galatasaray başkanlık seçimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray başkanlık seçimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray başkanlık seçimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Başkanlık Seçimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray başkanlık seçimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 galatasaray başkanlık seçimi haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray başkanlık seçimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da kritik seçim! Kim başkan olacak? İşte Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun listesi... Oy verme işlemi sona erdi...
Galatasaray'da kritik seçim! Kim başkan olacak? İşte Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun listesi... Oy verme işlemi sona erdi... Galatasaray yeni başkanını seçiyor. Sarı kırmızılı kulüpte daha önce 30 Nisan’da yapılması planlanan ancak mahkeme tarafından iptal edilen seçim gecikmeli olarak bugün gerçekleştiriliyor. G.Saray Lisesi’nde yapılacak ve 8 bin 862 üyenin sandık başına gidebileceği genel kurulda eski başkan Özbek ile Divan Kurulu’nun eski başkanı Hamamcıoğlu yarışacak. Sandık sonuçları belli oluyor...
11.06.2022 Galatasaray
Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim?
Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim? Galatasaray’da başkanlık seçimine kısa süre kala heyecan dorukta. Sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray’ın yeni başkanının kim olacağını merakla beklerken üç kez tarih değişikliği olan seçimler ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor. Seçime sayılı günler kala, Galatasaray’ın başkan adayları ve adayların listeleri de araştırılıyor. Peki, Galatasaray’da seçim ne zaman? Galatasaray’ın başkan adayları kim? İşte Galatasaray başkanlık seçimi tarihi, adayları ve listeleri…
27.05.2022 Futbol
Galatasaray seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kimler? İşte adayların listeleri!
Galatasaray seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kimler? İşte adayların listeleri! Galatasaray’da seçim rüzgarı! Tarih belli oldu. Galatasaray'da iki kez ertelenen seçim tarihi netleşti. Başkan adayları da resmen açıklandı. Başkan adayları listelerini belirlerken gözler seçimin yapılacağı tarihe çevrildi. Peki, Galatasaray seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kimler? İşte detaylar...
22.05.2022 Futbol
Galatasaray’da seçim ne zaman 2022? Galatasaray’ın olağanüstü seçimli genel kurulu hangi tarihte?
Galatasaray’da seçim ne zaman 2022? Galatasaray’ın olağanüstü seçimli genel kurulu hangi tarihte? Galatasaray seçime gidiyor! Resmi açıklama yapıldı. 10’uncu Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray’da yapılan son genel kurulun iptaline ilişkin davada ihtiyati tedbir kararını kaldırdı. Galatasaray Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulu, nisan ayında gerçekleştirilecek. Peki, Galatasaray’da seçim ne zaman 2022? Galatasaray’ın olağanüstü seçimli genel kurulu hangi tarihte? İşte detaylar…
25.04.2022 Şampiy10
Galatasaray başkanlık seçimi iptal mi edilecek? İstanbul Valiliği Galatasaray Spor Kulübü'ne dava açtı!
Galatasaray başkanlık seçimi iptal mi edilecek? İstanbul Valiliği Galatasaray Spor Kulübü'ne dava açtı! İstanbul Valiliği, 26 Mart tarihinde gerçekleştirilen mali genel kurulunda usulsüzlük tespit etti ve dava açtı. Söz konusu gelişmenin ardından Galatasaray başkanlık seçimi iptal mi edilecek?
8.04.2022 Futbol
Galatasaray başkanlık seçimini kim kazandı? Galatasaray'da kim başkan oldu, başkanlık seçimi sonucu ne zaman saat kaçta açıklanacak?
Galatasaray başkanlık seçimini kim kazandı? Galatasaray'da kim başkan oldu, başkanlık seçimi sonucu ne zaman saat kaçta açıklanacak? Galatasaray başkanlık seçimini kim kazandı? Sorusuna yoğun bir şekilde yanı aranıyor. Galatasaray Başkanlık seçimi merakla takip edilirken, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas, İbrahim Özdemir, Yiğit Şardan ve Metin Öztürk, başkanlık koltuğu için yarışacak. Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı tarafından ertelenen seçim bugün yapılacak. Peki, Galatasaray başkanlık seçimi sonucu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Galatasaray Başkanlık seçimi detayları…
19.06.2021 Gündem
Galatasaray seçim tarihi | Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021?
Galatasaray seçim tarihi | Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? Galatasaray seçim tarihi belli oldu. Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlık seçiminin, yetkili mercilerin izin vermesi şartıyla, 18 Haziran'da yapılacağı açıklandı.
26.05.2021 Gündem
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler?
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler? Galatasaray'da merakla beklenen başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağı belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın mayıs ayında yapılacağı duyuruldu. Toplantıda seçilen yeni başkan üyelerin kulübün idaresini devralacak. Peki, Galatasaray başkan adayları kimlerdir? Galatasaray’da başkanlık seçimi ne zaman?
15.04.2021 Gündem
Dilmen transferi açıkladı!
Dilmen transferi açıkladı! NTV Spor'da yayınlanan % 100 Futbol programında konuşan Dilmen, Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe'yla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
20.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme Galatasaray sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Okan Buruk için harekete geçti. Başarılı teknik direktör sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifini kabul ederken alacağı maaş da ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.03.2024 Şampiy10
Gökhan Gönül itiraf etti: Eşim kaçtı, bana Kadıköy'de para atanlar...
Gökhan Gönül itiraf etti: Eşim kaçtı, bana Kadıköy'de para atanlar... Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve Beşiktaş'a transferi olay yaratan eski Milli futbolcu Gökhan Gönül, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gönül, Beşiktaş'a transfer sürecinden Fenerbahçe'ye geri dönüşüne kadar birçok konuya değindi.
2.11.2023 Fenerbahçe
L'Equipe yazdı! İşte Galatasaray'ın ilk transferi!
L'Equipe yazdı! İşte Galatasaray'ın ilk transferi! Fransa'nın prestijli gazetelerinden biri olan L'Equipe'in iddiasına göre Galatasaray, Dortmund'la yollarını ayıran tecrübeli orta saha Axel Witsel'in işini bitirmek üzere.
3.06.2022 Galatasaray
Dursun Özbek gelirse ilk transferi hazır! 5 milyon euro...
Dursun Özbek gelirse ilk transferi hazır! 5 milyon euro... Galatasaray bu sezon Süper Lig'e damga vuran tecrübeli golcü Umut Bozok'la prensip anlaşmasına vardı.
30.05.2022 Kasımpaşa Spor
İşte Hamamcıoğlu'nun ilk transferi! Bonservisi elinde...
İşte Hamamcıoğlu'nun ilk transferi! Bonservisi elinde... Transfer çalışmalarına devam eden Eşref Hamamcıoğlu, başkan olması halinde Denayer'e yeniden Galatasaray forması giydirecek.
27.05.2022 Galatasaray
Ne Elmas, ne Öztürk ne de Hamamcıoğlu hiçbiri çalışmak istemiyor! Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması
Ne Elmas, ne Öztürk ne de Hamamcıoğlu hiçbiri çalışmak istemiyor! Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması Galatasaray'ın gelecek sezonda yeni hocası olacağı iddia edilen Okan Buruk "maddi-manevi hiçbir beklentim olmadan Galatasaray'a hizmet etmek isterim" ifadelerini kullandı.
12.05.2022 Galatasaray
Ezeli rakipler transfer peşinde Galatasaray daha seçim derdinde!
Ezeli rakipler transfer peşinde Galatasaray daha seçim derdinde! Dün seçimlerin iptal olmasının ardından açıklamalarda bulunan Burak Elmas " Seçimlerin önünü açmak için istifa etmeye gerek yok. Galatasaray’da tartışılmaz denilen konuları tartıştırdık, üyelerimize birçok rakamları paylaştık. Bu birilerini rahatsız etti." ifadelerini kullandı.
30.04.2022 Galatasaray
Galatasaray Nef Stadı'nda olağanüstü dakikalar! Seçime mahkeme engeli...
Galatasaray Nef Stadı'nda olağanüstü dakikalar! Seçime mahkeme engeli... Galatasaray'da genel kurulun iptaline ilişkin açılan davada, ihtiyati tedbir kararı verildi. Bu karar sonrası 30 Nisan'da başkanlık seçimi yapılamayacak.
19.04.2022 Galatasaray
Burak Elmas ben sözümde dururum dedi ve açıkladı
Burak Elmas ben sözümde dururum dedi ve açıkladı Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İstanbul Valiliği'nin açtığı davaya karşın seçim sürecinin devam edeceğini açıkladı.
9.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da seçim iptal olabilir! İstanbul Valiliği'nden dava
Galatasaray'da seçim iptal olabilir! İstanbul Valiliği'nden dava İstanbul Valiliği, 26 Mart 2022'de gerçekleştirilen mali genel kurulunda usülsüzlük tespit etti ve konuyu asliye hukuk mahkemesine taşıdı. .
8.04.2022 Galatasaray
Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak'a ihraç şoku
Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak'a ihraç şoku Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'ın da aralarında bulunduğu 7 yönetici ihraç talebiyle disipline sevk edildi.
3.08.2021 Galatasaray
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli?
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu sosyal medyada en çok konuşulan, arama motorlarında araştırılan isimler arasında yer aldı. Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti, kariyeri, ve Galatasaray'da aldığı görevler merak konusu oldu. Peki, Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Serveti ne kadar? Ne iş yapıyor?
19.06.2021 Futbol
Şener Özbayraklı Başakşehir'de
Şener Özbayraklı Başakşehir'de Başakşehir Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı ile anlaşmaya vardı.
8.06.2021 Galatasaray
Galatasaray'a Halil Dervişoğlu'ndan kötü haber! 6 ay önce sözleşmesine...
Galatasaray'a Halil Dervişoğlu'ndan kötü haber! 6 ay önce sözleşmesine... Devre arasında Brentford'dan kiralık olarak transfer edilen ve kontratına herhangi bir satın alma opsiyonu konulmayan Halil Dervişoğlu, gösterdiği performansla şimdi 10 milyon euro oldu.
29.05.2021 Galatasaray
Temmuz iddiaları vardı! Seçim tarihi belli oldu
Temmuz iddiaları vardı! Seçim tarihi belli oldu Galatasaray Kulübü 18 Haziran'da seçim yapılacağını duyurdu.
26.05.2021 Galatasaray
Son günde Abdürrahim Albayrak sürpriz
Son günde Abdürrahim Albayrak sürpriz Mevcut yönetimde İkinci Başkan olan Abdürrahim Albayrak'ın başkanlık için harekete geçtiği anlaşıldı.
7.05.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Başkanlık Seçimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray başkanlık seçimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.