Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dilmen transferi açıkladı!

Dilmen transferi açıkladı!

NTV Spor'da yayınlanan % 100 Futbol programında konuşan Dilmen, Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe'yla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen transferi açıkladı!

Sözlerine Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerimize değinerek başlayan Dilmen, "Kongreler olur, goller atılır ama Allah yardımcısı olsun askerlerimizin. Önce vatan, gerisi teferruat. Galatasaray kongresinde büyük bir mucize oldu bana göre.Galatasaray başkanlık seçimi çok enteresan oldu gerçekten. Terbiyesizlik olarak algılanmasın ama yolda Dursun Özbek'in rakibi kim diye 10 kişiye sorsan 2 tanesi belki bilirdi Mustafa Cengiz'i. Bundan sonra ezberleyeceğiz tabii adını." dedi.

Sarı-kırmızılı ekibin fikstür avantajını olumlu kullanması gerektiğini belirten Dilmen, "2. yarının ilk 8 haftasının sonunda, Galatasaray'ın zirvede olma ihtimalini yüksek görüyorum. Bu sırada rakiplerine 7-8 puan fark atmazsa, sonrasında zorlu süreç başlayacaktır onlar için de." diye konuştu.
Eto'o Beşiktaş'ta!
Siyah-beyazlılara da değinen ünlü yorumcu, Eto'o transferini açıkladı. Dilmen, "Beşiktaş, Eto'o'yu alacak duyumlarını aldım. Eto'o Beşiktaş'a gelecek diye biliyorum." dedi.
"Kocaman transfer istemedi"
Fenerbahçe'nin hocası Kocaman'ın Başkan Yıldırım'dan transfer istemediğini söyleyen ünlü yorumcu, "Aykut Kocaman'ın son bölümde oynattığı takım onun takımı değil. O takım 5-0'dan maç çevirse bile Aykut Hoca haftaya o takımı başlatmaz. Çünkü Aykut Kocaman'ın futbol doğruları başka.Sezon başında Dirar'la ilgili şüphelerim vardı ama 5. haftadan sonra faydalı bir oyuncu olduğunu farketim. Gerçekten bu günde etkili oynadı.
Kadıköy'de 30 binin üstünde taraftar olduğu zaman Fenerbahçe kolay kolay kaybetmez demiştim öyle de oldu. Son dakikalarda taraftar takımı itti. Eğer statda 7 bin kişi falan olsaydı 6 dakika değil 4 dakika uzatılırdı.
Fenerbahçe daha çok topa sahip olduğu için Jahovic'i bugün çok göremedik. Ancak çok etkili bir santrafor kesinlikle.
Fenerbahçe'nin yaptığı sponsorluk anlaşmasını gördüğümde şaka falan yapılıyor sandım. Çok sürpriz oldu bana. Herkes şaşırdı ama ben daha çok şaşırdım. Çünkü o süreci yakından takip ediyordum.
Devre arasında denizin bittiğini gördük. Aykut Kocaman'ın Aziz Yıldırım'a söylediği söz şu: 'Bana oyuncu alma, yeter ki oyuncuların taksitlerini geciktirme. Fenerbahçe'nin 11'inde oynayan en az 3-4 oyuncu Anadolu takımında oynasa, neden verdiler demezdik. Fernandao, İsmail, Aatif ve hatta Mehmet Topal. Skrtel'i de oynatmıyordu." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı