Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

Son dakika rıdvan dilmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rıdvan dilmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rıdvan dilmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rıdvan Dilmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rıdvan dilmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.402 rıdvan dilmen haberi bulunmuştur. Tüm rıdvan dilmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Herkes Kazımcan sandı ama değil! 7 gol 4 asist yapan oyuncunun hesabını kesti: Şampiyonlar Ligi temposunu kaldıramaz
Herkes Kazımcan sandı ama değil! 7 gol 4 asist yapan oyuncunun hesabını kesti: Şampiyonlar Ligi temposunu kaldıramaz Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1'lik skorla devirerek 23.kez mutlu sona ulaşan Galatasaray'da spor yazarları genel anlamda Okan Buruk'un yıldızları iyi yönettiğine dikkat çekti. Ankaragücü-Galatasaray maçından sonra TV8,5'ta önemli açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Sarı Kırmızılı oyuncu hakkında çok önemli ifadeler kullanırken ünlü yorumcunun 'Hayatta Şampiyonlar Ligi temposunu kaldıramaz' sözleri ise bomba etkisi yarattı.
31.05.2023 Galatasaray
Rıdvan Dilmen maçtan sonra açıkladı: Zaniolo Okan Buruk'a tekme attı
Rıdvan Dilmen maçtan sonra açıkladı: Zaniolo Okan Buruk'a tekme attı Süper Lig'in 34.haftasında İstanbulspor engelini İcardi'nin golleriyle aşan Galatasaray'da bazı futbolcuların performansları eleştiri konusu olurken, Zaniolo'nun gördüğü kırmızı kart ise camiada resmen olay yarattı. 90 dakikanın ardından mücadelenin analizini yapan Rıdvan Dilmen İtalyan futbolcu hakkında çarpıcı ifadeler kullanırken, Dilmen'in 'Zaniolo rakibe değil Okan Buruk'a tekme atmıştır' sözleri oldukça dikkat çekti.
17.05.2023 Galatasaray
Bakan Kurum, depremzede çocuklarla maç yaptı; dostluk kazandı
Bakan Kurum, depremzede çocuklarla maç yaptı; dostluk kazandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde Riva'da depremzede çocuklar ile maç yaptı. 'Yükselen Anadolu Beyaz ve Kırmızı Takımların teknik direktörlüğünü Arda Turan ve depremi Hatay'da yaşayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in yaptığı maç 3-3 beraberlikle bitti. Dostluğun kazandığı maçta futbolculara sahaya depremden etkilenen 11 ilin isimlerinin yazılı olduğu formayla çıktı.
3.05.2023 Gündem
Galatasaray'daki krizi açıkladı: 1,5 milyon euro'sunu dolandırmışlar
Galatasaray'daki krizi açıkladı: 1,5 milyon euro'sunu dolandırmışlar Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 3-1 kaybeden Galatasaray'da Okan Buruk'un oyuncu tercihlerinin yanı sıra saha içi müdahalelerinde yetersiz kalması camiada yüksek seslerin çıkmasını sağlarken, duayen yorumcu Şansal Büyüka'nın derbinin ardından Rıdvan Dilmen'in iddiasını alıntılayarak 'Evet yıldız futbolcu bu dolandırılma olayından etkilenmiş olabilir' sözleri Sarı Kırmızılı kulüpte bomba etkisi yarattı.
2.05.2023 Galatasaray
Rıdvan Dilmen Galatasaray'daki ayrılığı açıkladı! 'Seneye takımda göremeyeceksiniz'
Rıdvan Dilmen Galatasaray'daki ayrılığı açıkladı! 'Seneye takımda göremeyeceksiniz' Fenerbahçe'nin Sivasspor deplasmanında kazandığı haftada Vodafone Park'ta Beşiktaş'a kaybederek hem Sarı Lacivertli takımı iştahlandıran hem de Beşiktaş'ı yarışa ortak eden Galatasaray'da Okan Buruk'un saha içi müdahaleleri oldukça tepki toplarken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak ismi açıklaması ise büyük dikkat çekti.
1.05.2023 Galatasaray
Ne Gedson Fernandes ne Aboubakar! Derbide en çok beğendiği 2 yıldızı açıkladı
Ne Gedson Fernandes ne Aboubakar! Derbide en çok beğendiği 2 yıldızı açıkladı Süper Lig'in 32.hafta maçında Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray'ı 3-1'lik skorla yenmesini bildi. 90 dakikanın ardından derbiyle ilgili yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Okan Buruk için '1-1'ken Zaniolo girmeliydi' derken, Dilmen'in Rosier ve Saiss'e parantez açması ise dikkat çekti.
30.04.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Arda Güler isyanı! 'Eve gidince babasına artık burama kadar geldi demiştir'
Fenerbahçe'de Arda Güler isyanı! 'Eve gidince babasına artık burama kadar geldi demiştir' Süper Lig'in 30.hafta maçında Başakşehir'i Fatih Terim Stadı'nda Joao Pedro'nun golleriyle deviren Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un tercihleri yine eleştiri konusu olurken, 90 dakikanın ardından Rıdvan Dilmen'in Arda Güler sözleri oldukça dikkat çekti.
20.04.2023 Galatasaray
Rıdvan Dilmen İcardi'nin neden oyundan alındığını açıkladı: Ben gördüm...
Rıdvan Dilmen İcardi'nin neden oyundan alındığını açıkladı: Ben gördüm... Süper Lig'in 30.haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-1'lik skorla deviren Galatasaray ezeli rakiplerine gövde gösterisi yaparken, 90 dakikanın ardından Rıdvan Dilmen'in İcardi analizi oldukça dikkat çekti. İşte ünlü yorumcunun açıklamaları...
19.04.2023 Galatasaray
Jorge Jesus'un yerine değil yanına gelecek! Fenerbahçe'de flaş gelişme
Jorge Jesus'un yerine değil yanına gelecek! Fenerbahçe'de flaş gelişme Süper Lig'in 29.haftasında Ankaragücü'nü Ülker Stadı'nda 2-1'lik skorla deviren Fenerbahçe, Galatasaray'la olan puan farkını (6) korurken, 90 dakikanın ardından Rıdvan Dilmen'in %100 Futbol programında yaptığı açıklamalar Sarı Lacivertli camiada dikkat uyandırdı. Jorge Jesus'un geleceği hakkında çok önemli ifadeler kullanan Dilmen, Ali Koç'a 'Bayram Bektaş' örneğini sundu.
17.04.2023 Fenerbahçe
'Fenerbahçe ve Galatasaray böyle transfer yapamadı! Hepsinden daha iyi'
'Fenerbahçe ve Galatasaray böyle transfer yapamadı! Hepsinden daha iyi' Trabzonspor-Beşiktaş maçının ardından TV8.5 ekranlarında derbinin yorumunu yapan Rıdvan Dilmen Siyah Beyazlı oyuncuya dikkat çekerek 'O futbolcu mevkisinde Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'de oynayan futbolculardan daha iyi' ifadelerini kullandı.
16.04.2023 Trabzonspor
Dursun Özbek Rıdvan Dilmen'i bile ters köşeye yatırdı! Premier Lig stoperi Galatasaray'da...
Dursun Özbek Rıdvan Dilmen'i bile ters köşeye yatırdı! Premier Lig stoperi Galatasaray'da... Victor Nelsson'un Sevilla, Bologna, C.Palace gibi kulüplerle flört halinde olduğunu öğrenen Galatasaray stoper hattına takviye yapmak için kolları sıvadı. Dursun Özbek, daha önce Rıdvan Dilmen'in 'Atletico Madrid'e gidecek' dediği yıldız futbolcuyla masaya oturduğu anlaşılırken, tecrübeli futbolcunun da Sarı Kırmızılı formayı giymek için gün saydığı ifade edildi.
11.04.2023 Galatasaray
Rıdvan Dilmen 3 futbolcunun ismini açıkladı Ali Koç'u bombaladı! 'Bunları almayacaksın başkan'
Rıdvan Dilmen 3 futbolcunun ismini açıkladı Ali Koç'u bombaladı! 'Bunları almayacaksın başkan' Süper Lig'in 27.haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'a 4-2 kaybederek şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe'de Jorge Jesus ve bazı futbolcuların performansları oldukça eleştirilirken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in 3 oyuncunun ismini vererek 'Bunları transfer etmeyeceksin başkan' sözleri camiada bomba etkisi yarattı.
2.04.2023 Fenerbahçe
21 milyon euro'ya Dest'i sattılar Ferdi Kadıoğlu için atağa kalktılar
21 milyon euro'ya Dest'i sattılar Ferdi Kadıoğlu için atağa kalktılar Kayserispor maçında oynadığı futbolla sadece Fenerbahçe taraftarlarının değil taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını toplayan Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devinin İstanbul'a geleceği öğrenildi. İşte 2-1'lik galibiyetin ardından ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen'in Ferdi Kadıoğlu tüyoları...
5.03.2023 Fenerbahçe
Canlı yayında Galatasaray'ın yeni transferini açıkladı Dursun Özbek'i hop oturup hop kaldırdı
Canlı yayında Galatasaray'ın yeni transferini açıkladı Dursun Özbek'i hop oturup hop kaldırdı Galatasaray - Hatasypor maçından sonra yaptığı değerlendirmelerle yine gündeme damgasını vuran Rıdvan Dilmen'in Sarı Kırmızılı yönetimin gerçekleştirdiği transferi açıklaması camiada bomba etkisi yarattı. Okan Buruk'un yeni sol bekini duyuran Dilmen, Haji Wright konusuna da değinirken ünlü yorumcunun "6-7 milyon eurolar konuşuluyor ama ne Fenerbahçe, ne de Galatasaray'ın bu paraları vermelerini doğru bulmuyorum." sözleri ilgi uyandırdı.
14.01.2023 Galatasaray
Rıdvan Dilmen'den Jorge Jesus'a çağrı: Bu adamın yerine hemen bir oyuncu bulun
Rıdvan Dilmen'den Jorge Jesus'a çağrı: Bu adamın yerine hemen bir oyuncu bulun Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği maçın ardından yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Jorge Jesus'u eleştirerek "Hocaya sormak lazım; niye üçlü oynuyorsun?" sorusunu yöneltti. Portekizli teknik adamın performansını beğenmeyen Dilmen, Sarı Lacivertli oyuncuya da değinerek 'Ali Koç bu futbolcunun yerine kesinlikle adam almalı' sözlerini sarf etti.
8.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de artçı deprem! Jorge Jesus dün akşam karar verdi 3 yıldıza Galatasaray kesiği
Fenerbahçe'de artçı deprem! Jorge Jesus dün akşam karar verdi 3 yıldıza Galatasaray kesiği Süper Lig'in 17.hafta maçında Antalya'da Antalyaspor'la karşı karşıya gelen Fenerbahçe 1-0'da geri geri dönüp 2-1 kazanılan maçın sevinci yaşanıyor. Belçikalı golcü Batshuayi'nin yıldızlaştığı mücadelede bazı futbolcuların performansları sınıfta kalırken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in '3 oyuncu Galatasaray maçında kesik yiyecek' ifadeleri Sarı Lacivertli cephede bomba etkisi yarattı.
4.01.2023 Fenerbahçe
Rıza Çalımbay ve Mecnun Otyakmaz'dan daha sinirliydi! Galatasaray camiasını ayağa kaldıran yorum
Rıza Çalımbay ve Mecnun Otyakmaz'dan daha sinirliydi! Galatasaray camiasını ayağa kaldıran yorum Süper Lig'in 16.haftasında Sivasspor'u Mertens ve Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle geçen Galatasaray'da büyük bir sevinç yaşanırken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in mücadelenin hakemi Erkan Özdamar hakkında sarf ettiği sözler bomba etkisi yarattı. 'Bildiğin arıyorlar ya' tepkisi gösteren Dilmen, "Golde hiçbir şey yok ama iptal etmek için bir şey arıyorlar." ifadelerini kullandı.
29.12.2022 Galatasaray
Jorge Jesus'un en büyük hatasını açıkladı: Adam her forvet hem kanat nasıl oynatmadın?
Jorge Jesus'un en büyük hatasını açıkladı: Adam her forvet hem kanat nasıl oynatmadın? Süper Lig'in 14.haftasında evinde Giresunspor'a (1-2) kaybettikten sonra Dünya Kupası arasından sonra bu sefer de Akyazı'da Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus hakkında eleştiriler çoğalırken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in 90 dakikanın ardından Portekizli teknik adam hakkında 'Abdullah Avcı'ya ikram etti' sözleri oldukça dikkat çekti.
24.12.2022 Fenerbahçe
Rıdvan Dilmen Jorge Jesus'a yol gösterdi Fenerbahçe transferde ses getirdi!
Rıdvan Dilmen Jorge Jesus'a yol gösterdi Fenerbahçe transferde ses getirdi! Luan Peres'in yerine yerli bir stoper arayan Fenerbahçe her ne kadar Adana Demirspor'un tecrübeli oyuncusu Samet Akaydın'la görüşse de Jorge Jesus'un aklında bambaşka bir defansın olduğu öğrenildi. Montella'nın Samet Akaydın'ı veto etmesinin ardından Atletico Madrid'le anlaşmaya vardığı iddia edilen milli futbolcuyla masaya oturan Sarı Lacivertliler görüşmelere başlarken, 26 yaşındaki yıldızın da Süper Lig'e dönmeye sıcak baktığı bildirildi.
12.12.2022 Fenerbahçe
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Rıdvan Dilmen alay konusu oldu! Tüm Türkiye bu yorumu konuşuyor
Rıdvan Dilmen alay konusu oldu! Tüm Türkiye bu yorumu konuşuyor Süper Lig'in 13.haftasında Sivasspor'u evinde 1-0'la geçen ve o maçtan sonra yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe - Giresunspor karşılaşması öncesi yaptığı değerlendirme alay konusu oldu. 'Giresunlulardan özür diliyorum ama...' cümlelerini sarf eden Dilmen'in bu yorumu sosyal medyada 'TT' olurken, Karadeniz temsilcisinin Kadıköy'den 2-1'lik galibiyetle çıkması 'Rıdvan Dilmen videolarının' yayılmasına neden oldu.
13.11.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un can alıcı hatasını açıkladı! 'Ona fazla güvenme birçok kulüp gezmesinin sebebi bu'
Jorge Jesus'un can alıcı hatasını açıkladı! 'Ona fazla güvenme birçok kulüp gezmesinin sebebi bu' Ağır favori olarak çıktığı Giresunspor maçında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan ve 14 maç aradan sonra kaybeden Fenerbahçe'de moralleri bozulurken, 90 dakikanın ardından Rıdvan Dilmen'in Portekizli teknik adam hakkında sarf ettiği sözler oldukça dikkat topladı. İşte Dilmen'in Fenerbahçe - Giresunspor karşılaşmasından sonra yaptığı o yorumlar...
12.11.2022 Fenerbahçe
Rıdvan Dilmen Galatasaray - Beşiktaş derbisinden sonra itiraf etti: İyi ki Okan Buruk beni dinlememiş
Rıdvan Dilmen Galatasaray - Beşiktaş derbisinden sonra itiraf etti: İyi ki Okan Buruk beni dinlememiş Süper Lig'de 13.hafta karşılaşmasında sahasında Beşiktaş'ı İcardi'nin golleriyle deviren Galatasaray ikinci sıraya yerleşirken derbinin ardından Rıdvan Dilmen'in açıklamaları oldukça dikkat çekti. Ünlü yorumcu Okan Buruk'un hamlelerini konuşurken, Dilmen'in ilk yarının sonunda 'Okan Buruk iyi ki beni dinleyip o yıldızı oyundan almamış' itirafında bulunması ise bir hayli ilgi uyandırdı.
5.11.2022 Galatasaray
Derbi öncesi flaş Okan Buruk iddiası! Galatasaraylılar bu habere çok sevinecek
Derbi öncesi flaş Okan Buruk iddiası! Galatasaraylılar bu habere çok sevinecek Süper Lig'in 12.hafta maçında Fatih Karagümrük'le karşı karşıya gelen ve 10 kişilik rakibini 2-0'la geçen Galatasaray'da Okan Buruk ile oyuncuların performansları çok da beğenilmezken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in derbi öncesi canlı yayında yaptığı açıklamalar oldukça dikkat çekti. Sarı Kırmızılı takımın yıldız futbolcusu hakkında 'Beşiktaş maçında oynamayabilir' ifadelerini kullanan Dilmen, Okan Buruk içinse 'Planlama hataları var' sözlerini sarf etti.
29.10.2022 Galatasaray
Geçen sezon Ali Koç hoparlörle yapmıştı! Erden Timur'dan şok karar...
Geçen sezon Ali Koç hoparlörle yapmıştı! Erden Timur'dan şok karar... Dün akşam Alanyaspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da 90 dakika sonunda Erden Timur'un Ali Palabıyık hakkında sarf ettiği sözler bomba etkisi yarattı. Açıklamalarıyla geçtiğimiz sezonun Ali Koç'unu anımsatan Timur 'Bu ligi bitirmeyiz' derken, ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in "Hafta içi Erden Timur'un açıklamaları artı olarak değil, eksi olarak döndü." ifadeleri ise Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti.
24.10.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Rıdvan Dilmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rıdvan dilmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.