Mehmet Ersoy

Mehmet Ersoy

Son dakika Mehmet Ersoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ersoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ersoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ersoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ersoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.499 mehmet ersoy haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ersoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL?
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL? Ayasofya-İ Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Sabah saatlerinden itibaren yabancı turistler bilet gişeleri önünde yoğunluk oluştururken, düzenleme camiyi ibadet amacıyla ziyaret eden Türk vatandaşlarını ise kapsamayacak. Söz konusu düzenlemenin ardından Ayasofya müze mi oldu, sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.01.2024 Gündem
Şehit Polis Özgür Barçın, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Polis Özgür Barçın, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı SURİYE'nin Tel-Abyad bölgesinde bomba yüklü şüpheli aracın kontrolü sırasında meydana gelen patlamada şehit olan bomba imha uzmanı polis memuru Özgür Barçın (40) Ankara'da toprağa verildi.
1.05.2023 Gündem
THY: Uçuşlarımız yine ücretsiz olacak
THY: Uçuşlarımız yine ücretsiz olacak Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından 6 gün boyunca 790 seferle 139 bin 438 vatandaşın tahliyesini gerçekleştiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, deprem bölgesinden yolcuları ücretsiz taşımaya devam edeceklerini açıkladı. Bolat, "Çok yakında rezervasyon sistemine geçmeyi planlıyoruz. Sistemlerimize ulaşım imkanı olmayan yerlerdeki yolcularımızın diğer şehirlerdeki akrabaları, komşuları veya arkadaşları da onlar adına rezervasyon yapabilirler" dedi. 
12.02.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem
Bakan Yardımcısı Ersoy’dan İBB personeli Muharrem Kılıç'la ilgili açıklama
Bakan Yardımcısı Ersoy’dan İBB personeli Muharrem Kılıç'la ilgili açıklama İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, belediyelerdeki soruşturma kapsamında terörle bağlantısı ortaya çıkan Muharrem Kılıç’ın tüm soruşturmalardan ret cevabı almasına rağmen İBB tarafından işe alındığını açıkladı.
29.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 81 İl Valiliğine “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.
29.12.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: Yalanlarınızı kapatmak için şehitliği bile istismar edecek kadar onursuz davranıyorsunuz
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: Yalanlarınızı kapatmak için şehitliği bile istismar edecek kadar onursuz davranıyorsunuz İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde terör soruşturmaları kapsamında tartışmalara ilişkin, “Yalanlarınızı kapatmak için şehitliği bile istismar edecek kadar onursuz davranıyorsunuz” dedi.
28.12.2022 Gündem
Bakan Ersoy: Hedefimiz, festivallerimizi herkese ulaşacak şekilde yaygınlaştırmak
Bakan Ersoy: Hedefimiz, festivallerimizi herkese ulaşacak şekilde yaygınlaştırmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolları tanıtım toplantısına katıldı. Burada konuşan Bakan Ersoy "Dünyada bu kadar geniş çapta, kültür ve sanat etkinlikleri gerçekleştiren ender ülkelerden biriyiz. Hedefimiz, festivallerimizi herkese ulaşacak şekilde yaygınlaştırmak" dedi.  
6.09.2022 Siyaset
Tüm zamanların rekoru kırıldı! 3 milyon dolara yaklaşacak
Tüm zamanların rekoru kırıldı! 3 milyon dolara yaklaşacak Türkiye'ye dolar yağacak. Tüm zamanların ilk yarı rekoru kırıldı. Turizim gelirlerinde büyük artış yaşanıyor. Türkiye alışveriş turizminde de öne çıktı. Salgın öncesi yıl olan 2019’da 1,6 milyon turist sadece alışveriş için Türkiye’yi tercih ederken, 2022'nin ilk yarısında bu rakam 1,2 milyona çıkarak tüm zamanların ilk yarı rekorunu kırdı. Bakanlık ise alışveriş turizmi tanıtım filmi çalışmalarına başladı.
24.08.2022 Ekonomi
Bakan Soylu ve Bakan Kasapoğlu, 81 il valisi ve gençlik spor il müdürleri ile toplantı yaptı
Bakan Soylu ve Bakan Kasapoğlu, 81 il valisi ve gençlik spor il müdürleri ile toplantı yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il valisi ve gençlik spor il müdürleri ile öğrenci yurtlarına ilişkin toplantı yaptı. Bakan Kasapoğlu, Türkiye’nin dünya üzerindeki en büyük ve en nitelikli yurt altyapısına sahip olduğunu vurgularken, “Öğrenci barındırma sisteminin standartlarını dünyada biz belirliyoruz. 81 il, 251 ilçe 775 yurdumuz bulunuyor” dedi.
5.08.2022 Gündem
Türkiye için sevindiren gelişme! Yeni rekor geliyor
Türkiye için sevindiren gelişme! Yeni rekor geliyor Türkiye için sevindiren gelişme. Turizmde yeni rekor geliyor. Dünyadaki pandemi ve savaş ortamı koşullarına rağmen Türkiye turizmde yeni bir rekora odaklandı. Bu açıdan ağustos rezervasyon akışı da bu rekorun önemli destekleyicisi olacak. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, ağustosta yerli ve yabancı turistin ilgisinin devam edeceğinin görüldüğüne dikkat çekerken, “Birebir rezevarsyonlar bunu gösteriyor. Rusya’nın kapalı olması diğer pazarlara olan pazarlama çalışmalarında iyi oluğumuzu gösterdi. Kaybolanın yeri dolmaz ama dünya şartlarına rağmen bu rakamlara oldukça iyi diyebiliriz” şeklinde konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
3.08.2022 Ekonomi
Türkiye turizmde yeni rekorlara hazırlanıyor! 47 milyon turist, 37 milyar dolar gelir...
Türkiye turizmde yeni rekorlara hazırlanıyor! 47 milyon turist, 37 milyar dolar gelir... Türkiye turizmi pandemi süreci ve sonrasında büyük bir gelişim gösterdi. Rakip Turizm ülkelerine göre daha hızlı bir büyüme yakalayan Türkiye, 2022 için belirlenen turizm hedeflerini de yükseltti. Konu ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nda (TGA) bir grup gazeteciye açıklamalar yaptı.
29.07.2022 Ekonomi
Bakan Soylu: Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir
Bakan Soylu: Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir FETÖ terör örgütünün tamamen yok edene dek mücadele edeceklerini vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Son FETÖ’cüyü adalet önüne çıkarana kadar da mücadelemiz bitmeyecektir. Bugüne kadar 334 bin 378 gözaltı yaptık. 101 bin tutuklama, 104 bin de adli kontrol kararı verildi. Halen cezaevlerinde 18 bin 892 tutuklu bulunmaktadır. 23 bin 927 kişi de firaridir” dedi.
15.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, üs bölgesindeki personelin bayramını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, üs bölgesindeki personelin bayramını kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de 3 bin 352 rakımlı Varkavik Tepe Üs Bölgesi'nde bayramı karşılayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonda görüşerek asker, polis ve güvenlik korucularının Kurban Bayramı'nı kutladı.
9.07.2022 Siyaset
Bakan Soylu, bayram namazını üs bölgesindeki askerlerle kıldı
Bakan Soylu, bayram namazını üs bölgesindeki askerlerle kıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı namazını Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin 352 rakımlı Varkavik Tepe Üs Bölgesi'ndeki askerlerle eda etti.
9.07.2022 Siyaset
Türkiye ve KKTC'den Doğu Akdeniz'de ortak tatbikat
Türkiye ve KKTC'den Doğu Akdeniz'de ortak tatbikat Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Doğu Akdeniz'de uluslararası sularda gerçekleştirdiği 'Şehit Teğmen Caner Gönyeli Arama Kurtarma Tatbikatı' tamamlandı.
15.06.2022 Gündem
Deniz Aslanı 2022 başladı
Deniz Aslanı 2022 başladı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın koordinasyonunda düzenlenen Deniz Aslanı-2022 Arama Kurtarma Davet Tatbikatı başladı.
12.05.2022 Gündem
Bakan Soylu, Yüksekova'da kontrol noktalarını denetleyip, güvenlik güçleriyle bayramlaştı
Bakan Soylu, Yüksekova'da kontrol noktalarını denetleyip, güvenlik güçleriyle bayramlaştı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Durak Köyü Camii'nde kıldı. Yüksekova-Şemdinli kara yolundaki polis ve jandarma kontrol noktalarını denetleyen Bakan Soylu, güvenlik güçleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.
2.05.2022 Siyaset
Bakan Yardımcısı Ersoy: Sanki bu terörist İBB'de yakalanmadı
Bakan Yardımcısı Ersoy: Sanki bu terörist İBB'de yakalanmadı İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) görev yapan ve PKK kamplarında fotoğrafları ortaya çıkan Şafak Duran'ın gözaltına alınmasıyla ilgili, "Basın da siyaset de köre, sağıra yattı. Malum medya hiç görmedi. Sanki bu terörist İBB'de yakalanmadı" dedi.
28.04.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan CHP'nin sınır söylemine tepki
Bakan Soylu'dan CHP'nin sınır söylemine tepki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin sınır güvenliğiyle ilgili söylemlerini eleştirerek, "Bir siyasi partinin 14. katından 'Türkiye'de sınırlar iyi tutulmuyor, sınır namustur' diyerek burada yapılanları görmezden gelmek vicdana da insanlığa da fedai can ederek buralarda mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize bühtan ve iftiradır. Bunu böyle söyleyerek ardından bunu şehirlerin billboardlarında, üst geçitlerde pankartlama çalışması yaparak devletini milletinin gözünde aciz durumu düşürmeye çalışmak son derece insanoğluna yakışmayacak davranıştır" dedi.
24.04.2022 Siyaset
Şehit Uzman Çavuş Ergin, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Ergin, son yolculuğuna uğurlandı Tokat'ta askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İsmail Ergin'in cenazesi, memleketi Bingöl’de toprağa verildi. Cenazede Tuğba Ergin'in, şehit eşinin parkasını giydiği görüldü.
5.03.2022 Gündem
Bakan Soylu'nun dayısı, son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Soylu'nun dayısı, son yolculuğuna uğurlandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, hayatını kaybeden dayısı Ali İhsan Reis (85), Samsun'un Bafra ilçesinde toprağa verildi.
18.02.2022 Yaşam
Bakan Yardımcısı Ersoy'dan, CHP'li Murat Bakan'ın iddialarına cevap: 'Tamamı yalan'
Bakan Yardımcısı Ersoy'dan, CHP'li Murat Bakan'ın iddialarına cevap: 'Tamamı yalan' İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın Jandarma Genel Komutanlığı'nda çeşitli yapılanmalar olduğu yönündeki iddialarına yanıt verdi. Açıklamaların gerçekle ilgilisi olmadığını söyleyen Ersoy, "Kahraman Jandarma Teşkilatımızı bu başarısından dolayı iftiralarıyla yıpratmak isteyenler tarafından harekete geçirildiği görülmektedir" dedi.
23.01.2022 Gündem
Bakan Soylu: 3 bin 250 polisimiz Katar'daki Dünya Kupası'nda görev alacak
Bakan Soylu: 3 bin 250 polisimiz Katar'daki Dünya Kupası'nda görev alacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "3 bini çevik kuvvet olmak üzere toplam 3 bin 250 polisimiz Katar'daki FIFA 2022 Dünya Kupası'nda görev alacak" dedi.
9.12.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ersoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ersoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.