Gazete Vatan Logo

Bakan Soylu, Yüksekova'da kontrol noktalarını denetleyip, güvenlik güçleriyle bayramlaştı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram namazını Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Durak Köyü Camii'nde kıldı. Yüksekova-Şemdinli kara yolundaki polis ve jandarma kontrol noktalarını denetleyen Bakan Soylu, güvenlik güçleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakan Soylu, Yüksekova'da kontrol noktalarını denetleyip, güvenlik güçleriyle bayramlaştı

Şırnak'taki programının ardından, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindeki İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Hakkari Valisi İdris Akbıyık ile birlikte Yüksekova-Şemdinli kara yolundaki polis ve jandarma kontrol noktalarında incelemelerde bulunup, güvenlik güçlerinin bayramlarını kutladı. Bakan Soylu, daha sonra Şemdinli ilçesine bağlı Durak Köyü'ne giderek bayram namazını kıldı. Soylu namaz çıkışında, vatandaşlarla da bayramlaştı.

BAYRAM NAMAZINI ÜS BÖLGESİNDE KILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'nin Yüksekova-Şemdinli kara yolundaki polis ve jandarma kontrol noktalarını denetledikten sonra bayram namazı için Şemdinli'nin İran sınır hattında bulunan 2 bin 100 rakımlı Zirvin Tepe Üs Bölgesi'ne gitti. Bayram namazını askerlerle kılan Bakan Soylu ve beraberindeki İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Hakkari Valisi İdris Akbıyık, namazın ardından üs bölgesinde görev yapan askerlerle bayramlaştı. Soylu, bir süre üs bölgesi çevresinde incelemelerde bulundu, nöbet tutan askerlerle sohbet etti.

Haberin Devamı