Mehmet Demir

Mehmet Demir

Son dakika mehmet demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.293 mehmet demir haberi bulunmuştur. Tüm mehmet demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın Denizli'de Mehmet Demir, 1 yıl önce eski telefonunu takas edip yeni telefon aldı. Eski telefonundaki bilgileri silmeyi unutunca yaklaşık 1 milyon lira borçlandırılan Demir, 15 farklı icrayla da karşı karşıya kaldı.
26.10.2023 Yaşam
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
Kuyuya düşen baba ve oğula acı veda!
Kuyuya düşen baba ve oğula acı veda! Manisa’nın Salihli ilçesinde sondaj kuyusuna düşen ve cansız bedenlerine 10 saat süren çalışmalar sonrasında ulaşılan baba ve 2 yaşındaki oğlu gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeye tekerlekli sandalyeyle katılan anne Yağmur Demir, oğlu Batu Demir ve eşi Aytuğ Demir'in fotoğrafını öperek uğurladı.
7.01.2023 Yaşam
MSB: Pençe-Kilit Harekatı'nda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı
MSB: Pençe-Kilit Harekatı'nda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı'nda bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını duyurdu.
26.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast girişiminde bulunan ekibe, Erdoğan'ın kaldığı oteli bildirdiği ileri sürülen eski başyaver Ali Yazıcı'ya Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince verilen ağırlaştırılmış müebbet ile Dalaman eski Deniz Hava Üs Komutanı Albay Cenk Bahadır Avcı'ya verilen 13 yıl 4 ay hapis cezaları, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesince onandı.
2.11.2022 Gündem
Milyonlarca liralık karavan dolandırıcılığı iddiası
Milyonlarca liralık karavan dolandırıcılığı iddiası Mersin'de bulunan bir karavan firmasından ön ödeme yaparak karavan satın alan bazı kişilerin iddiasına göre, sözleşmede belirtilen tarihlerde karavanlar teslim edilmedi. Firmanın Çekmeköy'de bulunan ve 3 ay önce kapatıldığı öğrenilen bayisi önünde toplanan mağdurlar, firmanın İstanbul'daki bir fuarda toplamda 50 milyon lira ön ödeme aldığını öne sürdü. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu ise "Bize başvuran yüzlerce kişi var, sosyal medyada bin 200 kişinin kapora yatırdıklarını söylüyorlar. Söylenen rakam yaklaşık 50 milyon liranın üzerinde" diye konuştu.
21.10.2022 Yaşam
Aşiret düğününde gelinle damada 2,5 milyon liralık takı ve para
Aşiret düğününde gelinle damada 2,5 milyon liralık takı ve para Van'da, Pinyanişi aşiretine mensup iş insanı Mehmet Demir'in oğlu Samet Demir ile Nur Demir, dünyaevine girdi. İran, Irak, Van ve Hakkari'den yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı düğünde gelin ve damada 2,5 milyon liralık takı ve para takıldı. 
28.08.2022 Yaşam
Pasaportsuz girişin ardından hafta sonları gelen Bulgar sayısı 20 bini buldu
Pasaportsuz girişin ardından hafta sonları gelen Bulgar sayısı 20 bini buldu Pasaportsuz Türkiye'ye girişlerine imkan tanınmasının ardından Edirne'ye alışverişe gelen Bulgar turist sayısı her geçen artıyor. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, "Hafta sonları bizim maksimum rakamlarımız 12 bin ile 16 binlere çıkmıştı. Şimdi 20 binleri görüyoruz. Kent ekonomisi açısından ciddi anlamda bir katkı sağlıyor" dedi.
27.08.2022 Yaşam
Dün geceden beri kayıptı: 13 yaşındaki Mehmet bulundu
Dün geceden beri kayıptı: 13 yaşındaki Mehmet bulundu Sivas'ta, dün akşamdan beri kayıp olan Mehmet Demir (13), bu sabah kent merkezinde bulundu. Geceyi bir camide geçirdiğini belirten Demir, "Canım sıkıldığı için çarşıya gelmiştim" dedi.
3.08.2022 Yaşam
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi!
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaştan sonra İsveç ve Finlandiya'dan NATO hanlesi gelmişti. NATO’ya girmek isteyen Finlandiya’dan 6’sı PKK, 4’ü FETÖ olmak üzere toplam 12 kişinin, İsveç’ten ise 26’sı PKK, FETÖ, DHKP- C, TİKKO üyesi 33 kişinin iadesini istedik, ancak bugüne kadar sonuç alamadık. Türkiye’nin bu 2 ülkeden iadesini talep ettiği isimlerin listesine ulaşıldı. İşte fotoğraflarıyla o liste...
27.06.2022 Gündem
Köpeğe çarpan otomobil takla attı: Baba öldü, eşi ve 3 çocuğu yaralandı
Köpeğe çarpan otomobil takla attı: Baba öldü, eşi ve 3 çocuğu yaralandı Konya'da aniden yola çıkan köpeğe çarpan otomobil,  takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Metin Demir (34) hayatını kaybetti, eşi ve 3 çocuğu yaralandı. 
6.02.2022 Yaşam
Köylüler isyan etti! 13 hayvan telef oldu
Köylüler isyan etti! 13 hayvan telef oldu Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi’nde son 3 ayda kurtların saldırısı sonucu 10’u büyükbaş, 13 hayvan öldü. Mahalleli, kurt saldırılarına çözüm bulunmasını istedi.
8.10.2021 Gündem
Acı haberler peş peşe geliyor! Sayı artıyor...
Acı haberler peş peşe geliyor! Sayı artıyor... Türkiye uzun süren kapanmanın ardından ilk kez tam normalleşme ile tatile çıkmanın heyecanını yaşadı. Fakat, bu durum kazanları da beraberinde getirdi. Yetkililerin tüm uyarılarına rağmen kurallara uymayan ya da dikkatsiz davranan sürücülerin kazaları art arda geldi. Kurban Bayramı tatilinin ilk 6 gününde ise trafik kazaları nedeniyle ölen ve yaralananların sayısı açıklandı.
22.07.2021 Gündem
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi! 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında milleti ve bayrağı için bir an bile düşünmeden göğsünü siper eden kahramanlar anılıyor. Hain darbe girişimi gecesinde tanklara karşı durarak canını feda eden 15 Temmuz şehitleri dualar ve törenlerle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Pek çok kişi de 15 Temmuz gecesi şehit olan kahramanların isimlerini merak ediyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kim? İşte 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15.07.2021 Gündem
Bakan Varank'tan Türk ev aletleri üreticisine ziyaret
Bakan Varank'tan Türk ev aletleri üreticisine ziyaret Bakan Varank, küçük ev aletleri üretiminde ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, "Nasıl ki beyaz eşyada Avrupa'nın bir, dünyanın iki numarası isek küçük ev aletlerinde de bunu başarmamızın önünde hiçbir engel yok." dedi.
28.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Muğla'daki orman yangınlarında 'sabotaj' şüphesi
Muğla'daki orman yangınlarında 'sabotaj' şüphesi Muğla'nın Menteşe ve Kavaklıdere ilçelerinde toplam 29 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınlarında, sabotaj ihtimali üzerine soruşturma başlatıldı.
18.04.2021 Yaşam
Kayseri'de görülmüştü, şimdi de Tunceli'de! 'Hem yanıyor hem de ses çıkartıyor'
Kayseri'de görülmüştü, şimdi de Tunceli'de! 'Hem yanıyor hem de ses çıkartıyor' Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde, gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan hüzme, Tunceli'de de görüldü. Işık kütlesinin gökyüzünden dağların arasına düşmesi güvenlik kamerası görüntülerine yansırken, eski Meteoroloji Müdürü Mehmet Demir, "Uzaydan atmosfere düştüğü için birçok kentte görülebilir ama hangi ile düştüğü tam net belli değildir, yerine incelemek lazım" dedi.
31.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailelerine başsağlığı diledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailelerine başsağlığı diledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu.
6.03.2021 Gündem
Türkiye şehitlerine ağladı! Son veda
Türkiye şehitlerine ağladı! Son veda Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde 11 askerin şehit düşmesi Türkiye'yi yasa boğdu. 5 şehit dün Ankara'da devlet töreniyle toprağa verildi. 6 şehit ise bugün Kahramanmaraş, Kırıkkale, Afyonkarahisar, Amasya ve Kayseri'de son yolculuğuna uğurlanıyor.
6.03.2021 Gündem
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Ankara'da şehitler için acı veda...
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Ankara'da şehitler için acı veda... Bitlis'te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 11 askerimiz için, Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde cuma namazını müteakip cenaze töreni düzendi. Şehitler için Ankara’da Cuma namazını müteakip devlet töreni düzenlendi. Cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu. Erdoğan, ''Tabi şu anda Korgeneral Osman Erbaş komutanımız, komutanlığın ötesinde tevazu ile, duruşu ile çok farklı bir insandı Tüm milletimize Rabbimden sabırlar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.
5.03.2021 Gündem
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri… Türkiye, Bitlis'ten gelen haber ile yasta. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı olayda 11 askerimiz şehit oldu. Helikopter kazasından yaralı olarak kurtulan 2 askerimizin de kimlik bilgileri belirlendi. Şehit olan askerlerimizden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
5.03.2021 Gündem
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü Bingöl'den Tatvan ilçesine gitmek üzere havalanan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 11 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı arayarak bilgi aldı. Kazanın duyulduğu ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Erdoğan, şehitlere rahmet, ailelere ve TSK'ya başsağlığı diledi. Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile helikopter kazasına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti. Akar burada yaptığı açıklamada, "İlk bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir. Kaza kırım ekibi incelemelere bugün başlayacak. Bu elim olayın kesin nedeni ayrıntılı inceleme sonucunda belirlenecek." ifadelerini kullandı. Öte yandan şehit olan askerden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş'ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
5.03.2021 Gündem
Bitlis şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Bitlis şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Tatvan'daki helikopter kazasında şehit olan 11 askeri personelin kimliği belli oldu. 11 şehidimizin olduğu kazada 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da şehit olduğu açıklanmıştı.
4.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.