Meb Atama

Meb Atama

Son dakika meb atama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meb atama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meb atama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meb Atama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meb atama gelişmeleri de dahil olmak üzere 555 meb atama haberi bulunmuştur. Tüm meb atama haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023!
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023! MEB il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman, öğretmen tayin takvimi açıklandı mı? MEB tayin takvimi 2023 ile ilgili aramalar Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in ilk duyurusunu atama bekleyen öğretmenler için yapmasının ardından yoğunluk kazandı. Peki, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? MEB tayin takvimi açıklandı mı?
13.06.2023 Memur
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ile yazı gönderildi, öğrenciler...
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ile yazı gönderildi, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu. Flaş karar verildi. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu açıklandı. Usul ve esaslar, öncelik sırası, yapılacak işlemler ve başvuru ile atama süreci ile ilgili tüm detaylar tek tek duyuruldu. Yer değiştirme işlemleri tercihler dikkate alınarak puan üstünlüğüne göre gerçekleştirilecek ve elektronik ortamda yapılacak. Puan hesabında 31 Mayıs ve 30 Haziran tarihleri esas alınacak. Gerekli şartlar taşınmadığı halde onaylanırsa veya farklı bir belgeyle başvuru yapılırsa işleme alınmayacak ve yer değiştirme işlemleri iptal edilecek. Atamalara ilişkin sonuçlar, bakanlığın internet adresinden duyurulacak. Öte yandan 81 ilde harekete geçildi. Bakan Özer müjdeli haberi duyurdu. Bu yıl 3 bin tane yeni anaokulu yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Her gittiğimiz ilde arazisi olan ve ihtiyaç olan 3-5 yaş arasındaki öğrenci sayısına göre anaokulu sayılarını artırmaya çalışıyoruz. 2022 yılında 3 bin tane yeni anaokulu yapacağız." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.04.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş atama kararı, 16 Mayıs'ta başlıyor...
MEB resmen duyurdu! Flaş atama kararı, 16 Mayıs'ta başlıyor... MEB son dakika duyurdu. Flaş atama kararı. Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, yazılı ve sözlü sınavla 750 eğitim müfettiş yardımcısı kadrosuna atama yapacak. Başvurular, 16-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İşte son dakika haberinin detayları...
3.04.2022 Personel Alımı
MEB harekete geçti 81 ilde başlıyor! Bakan resmen duyurdu...
MEB harekete geçti 81 ilde başlıyor! Bakan resmen duyurdu... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika olarak duyurdu! 81 ilde başlıyor, Bakan resmen açıkladı. Tamamen değişiyor. Bu ilk kez oldu, yüzde 59 kadar yükseldi. Yeni bir adım daha atılıyor, sayı daha fazla artırılacak. Öte yandan MEB atama müjdesini de verdi. Başvuru kılavuzu yayınlandı, alınacak personel sayısı belli oldu. İstanbul, İzmir, Ankara ve birçok ilde alımlar başladı, son tarih açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Özer son açıklamasında kızların okullaşma oranının ilk defa erkekleri geçtiğini, eğitim camiasındaki öğretmenlerin yüzde 59’unu kadınların oluşturduğunu belirterek, “81 ilimizde il müdür yardımcılarımızdan birinin kadın olmasını sağlayacağız. Okul müdürleri ve şube müdürlerinde de kadınlarımızın yönetimdeki temsiliyetlerini artıracağız” dedi. İşte son dakika MEB haberinin detayları ve personel alımı hakkında bilgiler...
22.03.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Son dakika kararı, yeni dönem başladı! Artık zorunlu oldu, öğretmenler ve...
MEB harekete geçti! Son dakika kararı, yeni dönem başladı! Artık zorunlu oldu, öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Tamamen değişti. Artık zorunlu oldu. Detaylar belli oldu. Yüzde 120 arttı. Öğretmenleri yakından ilgilendiren karar. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Yeni kanunla öğretmenlik, kariyer temelli meslek grupları arasına girecek. Öğretmenlere 4 farklı kadro ihdas edilecek, ilave özlük ve mali haklar verilecek. Aday öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Süreç sonunda mülakat yapılmayacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev yapamayacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, " Öğretmenlik Meslek Kanunu, Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Başta değerli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun. Tarihî nitelikteki bu adıma öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımıza eğitim camiamız adına şükranlarımı sunuyorum." dedi. İşte son dakika haberinin detayları ve Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri neler?
13.02.2022 Gündem
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi...
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 15 bin öğretmen ataması için beklenen gün geldi. Öğretmen atamaları, 31 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek törenle yapılacak. Bakan Özer’in daha önce yaptığı duyurulara göre, eksik kadro ile branşlar değerlendirildi ve atanacak 15 bin öğretmenin 7 bin 500’ünün atamasının İstanbul’a yapılmasına karar verildi. Atama sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.
30.01.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, 5 gün içerisinde...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, 5 gün içerisinde... MEB harekete geçti ve Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmesini resmen duyurdu. Çok sayıda kişi bekliyordu. 5 gün içerisinde yapılacak. Tarihler netlik kazandı. 24 Ocak'ta başlayıp 28 Ocak tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Bilim ve Sanat Merkezlerine (BİLSEM) öğretmen alımı amacıyla hazırlanan '2022 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu' ile kontenjanları yayımladı. Ayrıca Bakan Özer'den öğretmenleri ilgilendiren bir haber daha geldi. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimize uzaktan eğitimde, seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağını (ÖBA) kurduk. Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız. Bu tarihler arasında öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimlerini uzaktan eğitim olarak düzenleyeceğimizin müjdesini de buradan duyurmak isterim" ifadelerini kullandı.
19.01.2022 Eğitim
MEB yarıyıl tatiline günler kala resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması, iki hafta...
MEB yarıyıl tatiline günler kala resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması, iki hafta... Yarıyıl tatili için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanlığı günler kala resmen duyurdu. MEB milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yüz yüze eğitim süreci ve yarıyıl tatili ile ilgili flaş karar! Sömestr tatiline günler kala Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer, öğrenci, öğretmen ve velileri çok yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. İki haftalık yarıyıl tatili ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Özer, "İnanıyorum ki öğretmenlerimiz öğrencilerimize ödev vermeyecekler, 2 hafta hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz dinlenecekler" diye konuştu. Uzmanlardan da Bakan Özer'in açıklamalarını destekleyen uyarılar geldi. Öğrencilerin tatil sürecini dinlenerek ve eğlenerek geçirmelerinin önemi vurgulandı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitim sürecinde ortaya çıkan öğrenme kaybının telafisi için başlatılan çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ücretsiz destekleme ve yetiştirme kurs hizmeti sunan MEB, 81 ilde ilk kez bu kursların verimliliğine yönelik izleme ve değerlendirme sınavı uyguladı.
18.01.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yarı yıl tatiline günler kala Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı
MEB resmen duyurdu! Yarı yıl tatiline günler kala Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı MEB son dakika olarak duyurdu. Flaş kararın detayları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmen açıklandı. Yarı yıl tatiline iki haftadan daha kısa bir süre kala netleşti. Milyonlarca öğrenci ve veli merakla bekliyordu. Yüz yüze eğitim ile ilgili son açıklama Bakan Özer'den geldi. Yüz yüze eğitim sürecek mi? Bakan Özer, Bahçelievler Anadolu Lisesi açılış töreninde yaptığı konuşmada yüz yüze eğitim ve okullardaki son durum ile ilgili bilgileri paylaştı. Özer daha önce yaptığı açıklamalarda olduğu gibi yüz yüze eğitim sürecinin devam edeceğinin altını çizdi. Öğretmen atamaları ile ilgili de konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 31 Ocak'ta ataması yapılacak olan 15 bin öğretmenin yüzde 50'sinin, yani 7 bin 500'ünün İstanbul'da görev alacağını söyledi. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı özel okul ücretleriyle ilgili harekete geçti. Buna göre, özel okullarda yapılacak zam oranı yüzde 36.73'ü geçemeyecek.
12.01.2022 Eğitim
MEB'de görev değişimi! Bakan yardımcısı görevinden alındı
MEB'de görev değişimi! Bakan yardımcısı görevinden alındı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili görevden alınarak yerine Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz atandı.
7.01.2022 Gündem
MEB harekete geçti ve yarın başlıyor! 7 yıl sonra bir ilk...
MEB harekete geçti ve yarın başlıyor! 7 yıl sonra bir ilk... Son dakika haberi... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan kritik adım! MEB harekete geçti, 7 yıl sonra yeni dönem resmen başlıyor. 26 bölgede 32 bin kişinin görüşü alındı. Bundan böyle yüzde 100'e ulaştırılacak. Tüm eğitim kademelerinde ve sınıf seviyelerinde güçlendirilecek. Yapılan çalışma ile bursluluk sınavına giriş koşulları değişiyor, burs verilen öğrenci sayısı da artırılıyor ve yabancı dil derslerine düzenleme geliyor. Öğretmenler için 3600 ek gösterge verilmesi de gündemde. İşte detaylar...
30.11.2021 Eğitim
MEB unvan değişikliği atama sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı!
MEB unvan değişikliği atama sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Merkez ve Taşra Teşkilatı Personelinin Unvan Değişikliği Yoluyla Atama Sonuçları açıklandı. Peki, MEB unvan değişikliği atama sonuçları nereden öğrenilir? İşte atama sonuçları sorgulama ekranı!
17.11.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Yarın başlıyor ve...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Yarın başlıyor ve... Tarih belli oldu. Yarın başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmen duyuruldu. MEB açıklamasında tüm detaylara yer verildi. Kritik tarihlere dikkat çekildi. Milli Eğitim Bakanlığı, 2018 ve 2020'de düzenlenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS-Lisans Düzeyi) katılan adaylar arasından 750 kişinin kamuya atamasının yapılacağını duyurdu. Ön başvurular 8 Kasım Pazartesi günü başlıyor.
7.11.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Pazartesi günü itibarıyla...
MEB resmen duyurdu! Pazartesi günü itibarıyla... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Yeni kararın detayları kamuoyu ile paylaşıldı. MEB'den yapılan açıklamaya göre pazartesi günü başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 2018 ve 2020'de düzenlenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS-Lisans Düzeyi) katılan adaylar arasından 750 kişinin kamuya atamasının yapılacağını duyurdu. Ön başvurular 8-12 Kasım'da alınacak. 3 Aralık'ta ise 750 engelli öğretmen ataması yapılacak.
4.11.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! İşte 20 bin öğretmen ataması sonuç ekranı!
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! İşte 20 bin öğretmen ataması sonuç ekranı! 20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılmıyla yapıldı. 20 bin sözleşmeli öğretmenlik başvurularını yapan adaylar da canlı yayında atama sonuçlarını takip ediyor. Sözleşmeli öğretmen alımında ön başvurular mart ayında alınmıştı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları 2021 nereden öğrenilir? İşte detaylar...
3.09.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Belli oldu, e -Devlet'ten...
MEB resmen duyurdu! Belli oldu, e -Devlet'ten... Binlerce kişi bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Belli oldu. e-Devlet üzerinden ulaşmak mümkün. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için adayların sözlü sınav yerlerini e-Devlet üzerinden açıkladı.
3.05.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve başladı, 26 Mart'a kadar...
MEB resmen duyurdu! Ve başladı, 26 Mart'a kadar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. Süreç başladı. 26 Mart tarihine kadar devam edecek. Binlerce kişi bekliyordu. İnternet sitesi üzerinden yapılabilecek. MEB tarafından yapılan duyuruda detaylar paylaşıldı. MEB'den binlerce öğretmene müjde. Öğrenmen adaylarının bir süredir beklediği 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için takvim resmen açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için ön başvurular ve sözlü sınav merkezi tercihleri bugünden itibaren 26 Mart'a kadar yapılabilecek.
16.03.2021 Gündem
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu, 16 Şubat'ta...
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu, 16 Şubat'ta... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar! MEB harekete geçti. MEB tarafından yapılan duyuruda öğretmen atamaları ile ilgili karar kamuoyu ile paylaşıldı. 11 Şubat'ta başlıyor. Başvurular internet üzerinden yapılacak. Öğretmen atamalarının belli olacağı tarih ise 16 Şubat olarak belirlendi.
27.01.2021 Gündem
MEB 2020 yılı öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları ne zaman? İşte MEB atama takvimi...
MEB 2020 yılı öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları ne zaman? İşte MEB atama takvimi... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenlerin alan değişikliği atama takvimi yayınlandı. MEB Alan değişikliği atamaları 29 Aralık'ta tamamlanacak. Peki, MEB 2020 yılı öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları ne zaman? İşte alan değişikliği başvuruları ve MEB atama takvimi...
15.10.2020 Eğitim
MEB Müdür ve Müdür yardımcılığı atama sonuçlarını açıklayan iller belli oldu! MEB müdür - müdür yardımcılığı atamaları 2020
MEB Müdür ve Müdür yardımcılığı atama sonuçlarını açıklayan iller belli oldu! MEB müdür - müdür yardımcılığı atamaları 2020 MEB Müdür-Müdür Yardımcılığı Atama Sonuçları belli oldu. 2020 MEB müdür-müdür yardımcılığı atama sonuçları il il açıklanıyor. MEB 2020 yönetici görevlendirme takvimine göre 25-28 Ağustos tarihleri arasında yönetici atama sonuçları açıklandı. İşte MEB müdür - müdür yardımcılığı atamaları 2020…
29.08.2020 Eğitim
MEB İl dışı atama kontenjanları belli oldu! 2020 İl dışı atama başvuruları nasıl yapılır?
MEB İl dışı atama kontenjanları belli oldu! 2020 İl dışı atama başvuruları nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) il dışı atama kontenjanları belli oldu. Peki, 2020 İl dışı atama başvuruları nasıl yapılır? İller arası tayin başvuruları için şartlar ne? İşte MEB İl dışı atama kontenjanları ve İl dışı atama 2020 başvurusu...
7.08.2020 Eğitim
MEB 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı
MEB 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamındaki sözlü sınav sonuçları açıklandı. Sonuçlar, e-devlet üzerinden öğrenilebilecek
28.07.2020 Eğitim
İl dışı yer değiştirme başvuruları bugün başlıyor!
İl dışı yer değiştirme başvuruları bugün başlıyor! Merakla beklenen haber geldi, il dışı yer değiştirme başvurusu bugün itibariyle başlıyor. MEB tarafından gerçekleşen il dışı yer değiştirme atamaları nasıl yapılır? Farklı bir ilde görev yapmak isteyenler nelere dikkat etmelidir? İşte il dışı yer değiştirme hakkındaki tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
MEB açıkladı! Kritik gün yarın
MEB açıkladı! Kritik gün yarın Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) yarın düzenlenecek törenle 30 bin öğretmen kadrosuna atama yapılacak.
29.09.2021 Gündem
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Meb Atama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meb atama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.