Mazgal

Mazgal

Son dakika mazgal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mazgal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mazgal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mazgal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mazgal gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 mazgal haberi bulunmuştur. Tüm mazgal haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu, elektronik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Adana
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi Meteoroloji'nin sağanak uyarısında bulunduğu Antalya'da, saatteki hızı 62 kilometreyi bulan rüzgar etkili oluyor. Konyaaltı Sahili'nde büyük dalgalar oluşurken, bazı vatandaşlar bölgeye gelip, fotoğraf çekti. Türk Hava Yolları 11 seferini iptal ederken, büyükşehir belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu.
21.12.2023 Gündem
Genç kızın şüpheli ölümünde yeni detay: Annesine attığı son mesaj ortaya çıktı!
Genç kızın şüpheli ölümünde yeni detay: Annesine attığı son mesaj ortaya çıktı! Kayseri'de bir rezidansın 7. katında yalnız yaşayan Ayyüce Dilşat Çalışkan, pencereden aşağı düşerek yaşamını yitirdi. Olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturmada genç kadının düşmeden 1 dakika önce annesine mesaj yazdığı tespit edildi.
8.08.2023 Gündem
Rezidansta sır ölüm: Genç kız saatler sonra bulundu
Rezidansta sır ölüm: Genç kız saatler sonra bulundu Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 7 katlı apartmanın penceresinden düşen 20 yaşındaki genç kız feci şekilde can verdi. Genç kızın cansız bedeni, itfaiye ekipleri tarafından düştüğü mazgal kesilerek çıkartıldı.
31.07.2023 Yaşam
Alanya Kalesi'nde büyük keşif sert dalgalarla ortaya çıktı
Alanya Kalesi'nde büyük keşif sert dalgalarla ortaya çıktı Helenistik dönemde inşa edilen ve 1221'de kenti fetheden Selçukluların yeniden inşa ettiği Alanya Kalesi'nde, Kızılkule önündeki sahilde, bu yıl sert geçen kış ve oluşturduğu dalgalar ilginç bir keşfe yol açtı. Kazı Başkanı Prof. Dr. Osman Eravşar, "Bu sene şiddetli bir kış geçirdik ve dalgalar şanslı bir veriyi ortaya çıkardı. Kızılkule'nin önünde yosunlar ve kumulların altında olan Roma dönemine ait bir tersane, gemi çekek yerinin varlığı ortaya çıkartıldı" dedi.
17.10.2022 Yaşam
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
Bisiklet yolları işgal altında
Bisiklet yolları işgal altında  Bisikletlilerin güvenliği için yapılan bisiklet yolları, park eden araçlar nedeniyle işgal altında. Bunun yanı sıra yollarda bulunan mazgal ve kasisler de sürücü güvenliğini riske atıyor. Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz, "Bisiklet yollarından istediğimiz verimi alamıyoruz. Hem bisikleti koruyan hem de bisikletliye karşı işlenen suçlarda cezaların artırılması gerekiyor" dedi.  
13.07.2022 Yaşam
Valilikten o iller için son dakika kararı! İzinli sayılacaklar
Valilikten o iller için son dakika kararı! İzinli sayılacaklar Bartın ve Zonguldak'ta etkisini arttırması beklenen yağmur yağışı nedeniyle yarın hamile ve engelli kamu çalışanlara idari izin verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
26.06.2022 Gündem
Ankara'da şiddetli yağmur ve rüzgar! Yollar göle döndü, evleri su bastı, binaların çatıları uçtu
Ankara'da şiddetli yağmur ve rüzgar! Yollar göle döndü, evleri su bastı, binaların çatıları uçtu Ankara'da kuvvetli yağış etkili olurken, yollar kısa sürede göle döndü; bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Bazı bölgelerde ise yağmurla birlikte rüzgar da etkisini gösterdi. Binaların çatıları uçtu, ağaçlar devrildi. Altındağ ilçesinde binanın camları şiddetli rüzgarda kırıldı, cami minaresindeki hilal de uçtu. İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı yaptığı açıklamada, "112 üzerinden itfaiyeye 1378, AFAD'a 159 ihbar ulaştı. Mahsur kalan 3 çocuk kurtarıldı. Bir sele kapılma ihbarı bulunmakta olup AFAD ve JAK ekipleri yönlendirildi." dedi. Öte yandan birçok ilde de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Ankara'nın Altındağ ilçesinde aracı ile sele kapılan servis sürücüsünün cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı " Ankara Altındağ Tatlar’da bir vatandaşımız için daha kayıp ihbarı yapıldı. Kendisinden haber alınamayan vatandaşımızın aracı, selde sürüklenmiş olarak dere yatağında bulundu. Arama kurtarma çalışmalarına AFAD koordinasyonunda devam ediliyor." açıklamasında bulundu.
11.06.2022 Gündem
Bunu da yaptılar! Demir mazgalı çaldılar
Bunu da yaptılar! Demir mazgalı çaldılar Adıyaman’da, kimliği belirsiz iki şahıs, yağmur suyu demir mazgallarını çalarak kayıplara karıştı.
3.03.2022 Yaşam
Bodrum'da 20 kedi ölü bulundu!
Bodrum'da 20 kedi ölü bulundu! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 2 farklı mahallede, tarım ilacıyla zehirlendikleri iddia edilen 20 kedinin ölü bulunmasıyla ilgili Bodrum Belediyesi ekiplerince inceleme başlatıldı. Ölen kedilerden biriyle kısa süre önce oynayan 6 yaşındaki bir çocuğun da fenalaşarak, hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
31.10.2021 Gündem
Yeşılırmak’ta büyük tehlike! 'Zehir saçan yeşillik'
Yeşılırmak’ta büyük tehlike! 'Zehir saçan yeşillik' Türkiye Marmara Denizi’ndeki müsilaj felaketini yeni atlatırken, tatlı su kaynaklarından üzen bir haber geldi. TTKD bilim danışmanı Dr. Erol Kesici, Yeşilırmak'ta aşırı kirlilik ve su seviyesindeki ciddi düşüşle birlikte zehir etkili mavi-yeşil alglerde de ciddi artış olduğunu belirterek, “Bir zamanlar toprak rengi akan Yeşilırmak, şimdi yeşil akıyor. Ama bu yemyeşil görüntü çok tehlikeli" dedi.
28.10.2021 Gündem
Bir şehir bunu merak ediyor! Her gün aynı yerde durup izliyor
Bir şehir bunu merak ediyor! Her gün aynı yerde durup izliyor İzmit'te köpeğin, her gün belirli saatlerde gelerek caddede bulunan mazgalların içerisini izlemesi merak konusu oldu. Köpeğin odaklanıp baktığı mazgallar itfaiye ekipleri tarafından incelendi. Özel kameralara mazgalın içerisini izleyen itfaiye ekipleri sıra dışı bir durumla karşılaşmadı.
15.11.2020 Yaşam
Feci olay! Mazgal kapağındaki kırık nedeniyle bacağı kırıldı
Feci olay! Mazgal kapağındaki kırık nedeniyle bacağı kırıldı İzmir'in Balçova ilçesinde Ceyda Arslan'ın sağ bacağı, mazgal kapağının kırık bölümünden içeri girdi. Yapılan çalışmayla sıkıştığı yerden kurtarılan Arslan'ın sağ bacağının kırıldığı tespit edildi.
14.08.2020 Gündem
Susuz kalan 3 ton balık için seferber oldular
Susuz kalan 3 ton balık için seferber oldular Van Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Erçek Gölü'nde yaşayan inci kefalinin göç ettiği tatlı su kaynağının kesilmesi nedeniyle ölüm tehlikesi geçiren balıklar için seferber oldu.
16.05.2020 Yaşam
İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine genelge gönderdi! Ceza kesilecek...
İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine genelge gönderdi! Ceza kesilecek... İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine kış genelgesi gönderdi. Bakanlıkça valiliklere gönderilen kış genelgesi uyarınca, kış lastiği kullanma zorunluluğu bulunan araçlarda kış lastiği kullanımı denetimlerine ağırlık verilecek, bu zorunluluğa uymayanlara idari para cezası kesilecek. Olumsuz hava koşulları nedeniyle karayolunun trafiğe kapanması veya trafik akımının yoğunlaşması halinde taşıt trafiği belirlenen alternatif güzergahlara yönlendirilecek.
27.11.2019 Siyaset
5 köpek yavrusunu çuvala koyup lağım çukuruna attılar
5 köpek yavrusunu çuvala koyup lağım çukuruna attılar Mardin’in Nusaybin ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından iki çuvala konularak lağım çukuruna atılan 5 köpek yavrusundan 4’ü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı biri telef oldu.
16.11.2019 Yaşam
Uyarı yapılmıştı İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor
Uyarı yapılmıştı İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor İstanbul'da sabahın ilk saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış etkili oluyor. Gün, gök gürültüsü ve birbiri ardına çakan şimşeklerle aydınlandı. Birçok sürücü sağanak yağışa hazırlıksız yakalanırken, bazı vatandaşlar ise yağmura karşı önlemler aldı.Yağışın gün boyu devam etmesi bekleniyor. Tuzla’da etkili olan yoğun dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı.
24.05.2019 Yaşam
İzmir'de şiddetli yağış hayatı felç etti!
İzmir'de şiddetli yağış hayatı felç etti! İzmir’de neredeyse aralıksız devam eden şiddetli yağış, kent genelinde yaşamı olumsuz etkiledi. İzmir'de kaydedilen son 3 günlük yağış miktarı, 30 yıllık ocak ayı ortalamasının üstüne çıktı.
12.01.2019 Yaşam
Kadıköy'de Avanak Avni heykeli çalındı
Kadıköy'de Avanak Avni heykeli çalındı Ünlü karikatürist Oğuz Aral'ın yarattığı karakterlerden biri olan Avanak Avni'nin Kadıköy'de bulunan heykeli, çalındı.
17.12.2018 Yaşam
Kış lastiği için yeni düzenleme
Kış lastiği için yeni düzenleme Valilikler kış lastiği uygulamasını, tebliğde belirlenen tarih aralığındaki sürenin öncesinde veya sonrasında birer ay artırabilecek.
1.11.2018 Gündem
On kente tropik fırtına uyarısı!
On kente tropik fırtına uyarısı! Türkiye ilk kez tropik fırtına ile tanışıyor. Meteoroloji yetkilileri başta İzmir, Muğla, Aydın ve Manisa olmak üzere on kenti ‘Kırbaç’ adı verilen tropik fırtınaya karşı önlem almaya çağırdı
28.09.2018 Gündem
Son dakika... İstanbul için peş peşe uyarılar geliyor...
Son dakika... İstanbul için peş peşe uyarılar geliyor... Meteoroloji, İstanbul'da bugün öğleden sonra başlayacak yağmurun yarın da devam edeceğini duyurdu. AKOM'dan da mecbur olmadıkça özel araçlarla trafiğe çıkmayın uyarısı yapıldı.
13.09.2018 Gündem
Yavrusunun  kurtarılışını böyle izledi
Yavrusunun kurtarılışını böyle izledi Bodrum’da, Turgutreis’te, yolun altından geçen su kanalların üzerini örten mazgala düştüğü belirlenen yavru serçe, avukat asistanı Serap Oltu’nun dikkati sayesinde kurtarıldı.
16.06.2018 Yaşam
Mazgala giren kedi böyle kurtarıldı
Mazgala giren kedi böyle kurtarıldı Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki yağmur mazgalının çukuruna giren kediyi kurtarmak için itfaiye ve hastane görevlilerini seferber oldu.
11.05.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mazgal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mazgal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.