May

May

Son dakika may haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan may ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını may haber sayfamızda bulabilirsiniz.

May

haberleri sayfasında son dakika yaşanan may gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.252 may haberi bulunmuştur. Tüm may haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Yaşam
Pasifik'te sıcak saatler! Filipinler ile Çin sahil güvenlik gemileri çarpıştı: 4 yaralı
Pasifik'te sıcak saatler! Filipinler ile Çin sahil güvenlik gemileri çarpıştı: 4 yaralı Filipinler sahil güvenlik gemisi, tartışmalı Güney Çin Denizi'nde karşı karşıya geldiği Çin'e ait bir sahil güvenlik gemisi ile çarpıştı, 4 Filipinli yaralandı. Filipinler sahil güvenliği, Çin'i tehlikeli manevralar yapmakla suçladı. İki ülkenin sahil güvenlik gemilerinin çarpıştığı bir diğer olay sonucunda ise Filipinler gemisinde hasar meydana geldi.
5.03.2024 Dünya
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
İsrail bir sonraki depremi bekliyoruz ne demek?
İsrail bir sonraki depremi bekliyoruz ne demek? İsrail-Filistin savaşı 28. gününde devam ederken, İsrail'e ait haberler kanallarında Türkiye aleyhine skandal ifadeler kullanıldığı iddia edildi. İddialara göre Kahramanmaraş merkezli asrın felaketini gündeme getiren haber kanalları "Bir sonraki depremi bekliyoruz" şeklinde ifadeler kullandı.
3.11.2023 Gündem
Kapak açılmıyor! 'Kapsül açılmıyor başkanım!'
Kapak açılmıyor! 'Kapsül açılmıyor başkanım!' Bir süredir NASA'nın antik asteroit Bennu'dan topladığı parçaların içeriği ve bu parçalar üzerinde yapılacak incelemeler konuşulmakta. Son olarak NASA, parçalarda yaşamın iki temel bileşeni olan karbon ve suyu tespit etmişti. OSIRIS-REx isimli uzay aracının Dünya'ya başarıyla getirdiği kapsül, asteroit parçalarını korumakta.
26.10.2023 Bilim ve Teknoloji
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü ABD'de polis kamerasına yansıyan bir kurtarma operasyonu ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Terk edilmiş evden gelen çığlık seslerine yönelen polis ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
23.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şampiyon Galatasaray'a tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şampiyon Galatasaray'a tebrik mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu olan Galatasaray’ı, taraftarını ve tüm Galatasaray camiasını yürekten tebrik ediyorum." mesajını paylaştı.
30.05.2023 Gündem
Ankara'da afet alarmı verildi! Yollar göle döndü, araçlar mahsur kaldı
Ankara'da afet alarmı verildi! Yollar göle döndü, araçlar mahsur kaldı Meteoroloji'nin 20 kent için sağanak yağış uyarısının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi kent için afet uyarısında bulundu. Etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı sürücüler araçlarında mahsur kaldı. Öte yandan Ankara Valiliği'nden şiddetli yağışlarla ilgili açıklama yaptı.
30.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un Fethi’nin 570. yıl dönümünü kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un Fethi’nin 570. yıl dönümünü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un fethinin 570. yılı için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
29.05.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Türkiye Yüzyılı hepimize kutlu olsun
Emine Erdoğan: Türkiye Yüzyılı hepimize kutlu olsun Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu yolda desteğini ve emeğini esirgemeyen yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye Yüzyılı hepimize kutlu olsun" diye konuştu.
29.05.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'dan seçimin ardından ilk açıklama
Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'dan seçimin ardından ilk açıklama Cumhurbaşkanlığı seçiminin resmi olmayan sonuçlarına göre, Recep Tayyip Erdoğan, 2. turu kazanarak yeniden cumhurbaşkanı seçildi. Seçimin ardından Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan açıklama geldi.
28.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk yorum
Binali Yıldırım'dan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk yorum AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na göndermede bulunarak, “Kemal Bey, yüze vurur ifadesi, yine ka-zan-dık bir tanesi nokta” dedi.
28.05.2023 Gündem
Erdoğan, Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü‘nü kutladı
Erdoğan, Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü‘nü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın bağımsızlık gününü kutladı.
28.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Ticari merkezler kurup istihdam yaratılacak
Bakan Kurum: Ticari merkezler kurup istihdam yaratılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "11 ilimizde şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırırken sadece konutlar yapmıyor; ticari merkezler, istihdam yaratacak, şehrin ekonomisini canlandıracak sanayi siteleri de kuruyoruz" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
25.05.2023 Gündem
Bakan Kurum kendisine mektup yazan Yasin Taşkın’ı ziyaret etti
Bakan Kurum kendisine mektup yazan Yasin Taşkın’ı ziyaret etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kendisine mektup yazarak görmek istediğini ifade eden engelli birey Yasin Taşkın’ını evinde ziyaret etti.
25.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Suriye'ye 554 bin gönüllü geri dönüş sağlandı
Bakan Soylu: Suriye'ye 554 bin gönüllü geri dönüş sağlandı Cerablus'ta konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu bölgenin güvenli hale getirilmesi büyük bir işti. Çok bedeller ödendi. Bütün dünyaya çağrıda bulunuldu. Katar buna ses verdi, cevap verdi. Suriye'ye 554 bin gönüllü geri dönüş sağlandı." dedi.
24.05.2023 Gündem
Kahramanmaraş ve Adana'da peş peşe korkutan depremler
Kahramanmaraş ve Adana'da peş peşe korkutan depremler Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin ardından Adana'nın Saimbeyli ilçesi de 4.5 büyüklüğünde bir sarsıntı yaşadı.
22.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Konutlarımızı tamamlamak için gece gündüz çalışıyoruz
Bakan Kurum: Konutlarımızı tamamlamak için gece gündüz çalışıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de yapımı devam eden depremzede konutlarına ilişkin paylaşımda bulundu.
22.05.2023 Gündem
Adana'da 4.9 büyüklüğünde deprem!
Adana'da 4.9 büyüklüğünde deprem! Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
21.05.2023 Gündem
Savunma Sanayi Başkanı Demir: 2 adet AKSUNGUR SİHA TSK'ya teslim edildi
Savunma Sanayi Başkanı Demir: 2 adet AKSUNGUR SİHA TSK'ya teslim edildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Şanlı ordumuzun gök vatandaki gücüne güç katacak yeni neferleri! 2 adet AKSUNGUR SİHA'yı daha Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim ettik. Hayırlı olsun” dedi.
19.05.2023 Ekonomi
'İslamofobi' teriminin UNESCO tasarısında yer almasına ilişkin Emine Erdoğan'dan açıklama
'İslamofobi' teriminin UNESCO tasarısında yer almasına ilişkin Emine Erdoğan'dan açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, UNESCO’nun ayrımcılık ve ırkçılıkla ilgili karar tasarısında İslamofobinin yer almasına ilişkin Twitter'dan mesaj yayınladı. Erdoğan, "Dünyadaki tüm Müslüman topluluklar ve insanlık adına umut verici bir gelişme" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
Adıyaman'da geçici iş yerleri teslim edildi
Adıyaman'da geçici iş yerleri teslim edildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Adıyaman’ımızda Emlak Konut Genel Müdürlüğümüzün yaptığı geçici iş yerleriyle ticari hayatı canlandırıyoruz" dedi.
19.05.2023 Gündem
BAYKAR'dan 19 Mayıs mesajı
BAYKAR'dan 19 Mayıs mesajı BAYKAR'ın sosyal medya hesabından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı paylaşıldı.
19.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

May ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki may haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.