Maserati

Maserati

Son dakika maserati haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maserati ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maserati haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maserati

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maserati gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 maserati haberi bulunmuştur. Tüm maserati haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil...
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil... Piyasalar ve dövizlerdeki hareketliliğe rağmen lüks tüketime olan ilgi artarak devam ediyor. Lüks saat, çanta, özel dikim kıyafetler ve otomobil için aylarca beklemeniz gerekiyor. Aynı durum restoranlara gitmek için de geçerli.
9.08.2023 Gündem
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme yaşandı. İzmir - İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve olaydan 81 gün sonra kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39) hakkında 'alenen hakaret' ve 'kasten yaralama' suçundan 6 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle Soma 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan dava görülmeye başladı. Hakim, Üçgül'ün hayatını kaybetmesini gerekçe gösterip, davanın düşürülmesine karar verdi.
18.07.2023 Gündem
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum Eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve dün kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) eşi Özlem Üçgül (36), "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler" dedi. Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün ise bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.
12.07.2023 Gündem
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39), otomobilin içerisinde ölü bulundu. Üçgül'ün tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdiği üzerinde durulduğu ifade edildi.
11.07.2023 Gündem
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) avukatı Mehmet Yiğit Manav, müvekkili hakkında göçmen kaçakçılığı ile ilgili soruşturma yürütüldüğü iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Adli sicil ve arşiv kaydında herhangi bir suç kaydı ve kesinleşmiş bir hapis cezası bulunmuyor" dedi.
29.06.2023 Gündem
‘Maserati’li polis memuru avukatın bacağını kırdı: Bize dehşeti yaşattı
‘Maserati’li polis memuru avukatın bacağını kırdı: Bize dehşeti yaşattı Polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, İzmir-İstanbul otoyolunda eşine ait Maserati marka otomobiliyle giderken kendisini geçtiği gerekçesiyle Fatih Uzun’un bacağını kırdı. Uzun, “O kadar acımasız ve vahşiydi ki. Bilinçli bir şekilde beni sakat bıraktı. Çocuklarım çığlık çığlığa bağırıyordu. Bize dehşeti yaşattı” dedi.
28.06.2023 Gündem
Magnum çekiliş sonuçları 2022 sorgulama! Magnum çekiliş sonuçları isim listesi ne zaman ilan edilecek, açıklanacak?
Magnum çekiliş sonuçları 2022 sorgulama! Magnum çekiliş sonuçları isim listesi ne zaman ilan edilecek, açıklanacak? Magnum kura çekiliş sonuçları, noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişin ardından sorgulanmaya başlandı. Canlı yayında gerçekleşen kura çekilişinin ardından Magnum çekiliş sonuçları isim listesi araştırılmaya başlandı. İsim listesi Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanacak. Çekilen kuranın sonuçlarına göre 09264984 numaralı Burak Fidan asil talihli oldu, yedek talihli ise 11045571 numaralı Selahattin Acar oldu. Peki, Magnum çekiliş sonuçları isim listesi ne zaman ilan edilecek, açıklanacak? İşte Magnum çekiliş sonuçları 2022 sorgulama süreci…
13.10.2022 Gündem
Magnum Maserati çekilişi sonuçları! Magnum kazananlar 2022 listesi açıklandı mı? Magnum çekiliş sonuçları 2022 asil ve yedek sorgulama
Magnum Maserati çekilişi sonuçları! Magnum kazananlar 2022 listesi açıklandı mı? Magnum çekiliş sonuçları 2022 asil ve yedek sorgulama Magnum 2022 çekilişi gerçekleştirildi. Asil ve yedek talihlilerin belirlendiği çekilişte, kazananın kim olduğu ise merak konusu oldu. Magnum ürünlerinden satın alarak ürün çubuklarında bulunan katılım şifresini göndererek çekilişe katılanlar merakla çekiliş saatini bekliyordu. Peki, Magnum çekiliş sonuçları nereden öğrenilir, kimler asil ve yedek oldu? Magnum kazananlar 2022
12.10.2022 Gündem
Magnum çekiliş canlı izle! Magnum çekilişi ne zaman, saat kaçta? YOUTUBE Magnum çekiliş canlı yayın 2022!
Magnum çekiliş canlı izle! Magnum çekilişi ne zaman, saat kaçta? YOUTUBE Magnum çekiliş canlı yayın 2022! Magnum çekiliş sonuçları canlı izle için aramalar arttı. Maserati Ghibli Hybrid GT 2021 Model Otomobil için Magnum kurasına katılan vatandaşlar, kura sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorgulamaya başladı. Magnum çekilişine az bir süre kala, Magnum çekiliş canlı yayın ile takip edilecek mi, Magnum Maserati çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, Maserati Ghibli çekilişi kazananları nasıl sorgulanacak?
12.10.2022 Gündem
Magnum çekiliş sonuçları 2022 açıklandı mı, liste nasıl sorgulanır? Magnum kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Çekiliş sonuçları sorgulama!
Magnum çekiliş sonuçları 2022 açıklandı mı, liste nasıl sorgulanır? Magnum kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Çekiliş sonuçları sorgulama! Magnum sonuçları için yapılan araştırmalar hızlandı. Magnum Maserati çekiliş sonuçları isim listesi sorgulanıyor. Magnum çekilişe katılan vatandaşlar sonuçların ne zaman, hangi tarihte açıklanacağını araştırıyor.
12.10.2022 Gündem
Maserati’den yeni pist otomobili” Project24”
Maserati’den yeni pist otomobili” Project24” Maserati, 62 adet üretilecek olan ve “Project24” kod adıyla anılan süper spor otomobil projesini gün yüzüne çıkarttı.
31.07.2022 Otomobil
Ford Otosan Craiova fabrikasını devraldı
Ford Otosan Craiova fabrikasını devraldı Ford’un Romanya’daki fabrikasının bünyesine katılmasıyla Ford Otosan, elektrifikasyon konusundaki deneyimini Romanya’ya taşıyacak.
1.07.2022 Otomobil
Çin’li Chery’nin araçları Türkiye yolunda!
Çin’li Chery’nin araçları Türkiye yolunda! Türkiye pazarına son çeyrekte girmeye hazırlanan Çin’li üretici Chery önümüzdeki ay ilk araçlarını Türkiye’ye yollayacak.
30.06.2022 Otomobil
Maserati’den yeni Spider: “MC20 Cielo”
Maserati’den yeni Spider: “MC20 Cielo” Maserati, yeni spor otomobili MC20’nin üstü açılabilen versiyonu ”MC20 Cielo” yu dünya yollarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.
24.06.2022 Otomobil
Meraklıları dört gözle bekliyordu! Maserati’den yeni SUV geliyor
Meraklıları dört gözle bekliyordu! Maserati’den yeni SUV geliyor Maserati’nin yeni SUV’u Grecale temmuz ayında Türkiye pazarında satışa çıkacak. Maserati'nin yeni gözbebeği Grecale'in fiyatı 3.25 milyon TL’den başlayan fiyatlara kullanıcıların karşısına çıkacak.
3.06.2022 Otomobil
Fren mesafesini yüzde 8 kısaltacak!
Fren mesafesini yüzde 8 kısaltacak! Lastik üreticisi Continental fren mesafesi ve km performansını artıran yaz lastiklerini pazara sunacak.
21.04.2022 Otomobil
Yeni Fabia’nın fiyatı belli oldu, Türkiye’de satışa sunuldu!
Yeni Fabia’nın fiyatı belli oldu, Türkiye’de satışa sunuldu! Skoda Fabia lansmana özel 379.9 bin TL’den başlayan fiyatlarla showroomlara iniyor.
30.03.2022 Otomobil
Kadir İnanır'dan dikkat çeken açıklama: Yalı verse beni reklam filminde oynatamazdı!
Kadir İnanır'dan dikkat çeken açıklama: Yalı verse beni reklam filminde oynatamazdı! Yeşilçam efsanelerinden Kadir İnanır, önceki gece Yeniköy'de görüntülendi. Rol aldığı yatak reklamıyla gündemde olan ve aldığı iddia edilen ücret sosyal medyada çok konuşulan usta sanatçı, reklamlara bakışını anlattı ve ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2022 Magazin
İstanbul'a yeni motosiklet eğitim merkezi!
İstanbul'a yeni motosiklet eğitim merkezi! Honda, İstanbul'da motosiklet gelişim merkezi kurdu.
23.03.2022 Otomobil
Maserati’nin yeni SUV’u "Grecale"
Maserati’nin yeni SUV’u "Grecale" Maserati’nin yeni SUV’si Grecale’nin dünya prömiyeri yapıldı.
23.03.2022 Otomobil
Otomotivin 2021 karnesi belli oldu!
Otomotivin 2021 karnesi belli oldu! Otomobil ve Hafif Ticari araç pazarı 2021’de %4,6 oranında azaldı. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2021 yılında, bir önceki yıla göre %4,6 oranında azalarak 737.350 adet olarak gerçekleşti.
6.01.2022 Otomobil
Maserati Hybrid 1.9 milyon TL’ye Türkiye’de!
Maserati Hybrid 1.9 milyon TL’ye Türkiye’de! Levante Hybrid, 2 litrelik 4 silindirli benzinli motoruyla, yavaşlama ve frenleme anında oluşan enerjiyi geri kazanmak için 48 Volt hibrit sistemi bir arada kullanıyor.
1.11.2021 Otomobil
Tofaş emisyonunu yüzde 33 azaltacak!
Tofaş emisyonunu yüzde 33 azaltacak! Bursa’da üretim yapan TOFAŞ 2024 yılına kadar 2011 baz yılına göre yüzde 33 emisyon azaltımı ve uzun vadede karbon nötr tesis olmayı hedefliyor.
14.07.2021 Otomobil
Maserati Grecale SUV prototipi görüntülendi
Maserati Grecale SUV prototipi görüntülendi Dünya tanıtımı 2021 yılının sonunda yapılacak olan Maserati Grecale’nin prototipi, Modena’da fotoğraflandı.
25.02.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Maserati ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maserati haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.