Gazete Vatan Logo

Magnum çekiliş canlı izle! Magnum çekilişi ne zaman, saat kaçta? YOUTUBE Magnum çekiliş canlı yayın 2022!

Magnum çekiliş sonuçları canlı izle için aramalar arttı. Maserati Ghibli Hybrid GT 2021 Model Otomobil için Magnum kurasına katılan vatandaşlar, kura sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorgulamaya başladı. Magnum çekilişine az bir süre kala, Magnum çekiliş canlı yayın ile takip edilecek mi, Magnum Maserati çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, Maserati Ghibli çekilişi kazananları nasıl sorgulanacak?

Magnum çekiliş canlı izle! Magnum çekilişi ne zaman, saat kaçta? YOUTUBE Magnum çekiliş canlı yayın 2022!

Mangum çekilişi için saatler kaldı. Çubuklarda çıkan kodları Magnum.com.tr ya da SMS aracılığıyla gönderenler, Magnum kura sonuçları için araştırmalarını hızlandırdı. Magnum çekiliş sonuçlarına göre kazanan Maserati marka aracın sahibi olacak. Peki, Magnum Maserati çekilişi ne zaman açıklanacak, magnum çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır?

MAGNUM ÇEKİLİŞ CANLI YAYIN İLE TAKİP EDİLECEK Mİ?

Magnum Youtube ve Instagram hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Çekilişin ardından sonuçlar Hürriyet Gazetesi'nde ve hurriyet.com.tr'de olacak.

MAGNUM ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Magnum çekiliş sonuçları, 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek olan çekiliş ile netlik kazanacak.

Çekiliş, 12.10.2022 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No: 4 - A Beyoğlu/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. 

MAGNUM ÇEKİLİŞİ KAZANANLAR NASIL ÖĞRENİLİR?

Kazanan talihliler 15.10.2022 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında duyurulacak. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacak.

Haberin Devamı