Mas

Mas

Son dakika Mas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mas gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 mas haberi bulunmuştur. Tüm mas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mars Kova'ya geçti! Bir dönem kapandı: 3 burcun şansı dönüyor, 2 burç paraya para demiyor, 1 burç yeni bir hayata başlıyor
Mars Kova'ya geçti! Bir dönem kapandı: 3 burcun şansı dönüyor, 2 burç paraya para demiyor, 1 burç yeni bir hayata başlıyor Mars, Kova Burcu'na geçti. Bir dönem artık resmen kapandı. Mas Kova geçişi tüm burçları etkisi altına alıyor. Şansı dönenler, kazancı artanlar, hayalleri gerçek olanlar ve yeni başlangıçlara adım atan birçok kişi olacak. Sadece bireysel değişimler değil toplumsal değişimler de yaşanacak. 23 Mart gününe kadar devam edecek. Astrolog Aygül Aydın'ın Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
16.02.2024 Astroloji
Serotonin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Serotonin Barındıran Gıdalar Listesi...
Serotonin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Serotonin Barındıran Gıdalar Listesi... Serotonin, mutluluk hormonu olarak da bilinen ve vücutta doğal olarak üretilen bir kimyasaldır. Serotoninin %90'a bağırsaklarda %10'u ise beyinde bulunur.
5.01.2024 Sağlık
Masif Arazi Nedir, Nerelerde Görülür? Türkiye'deki Masif Arazi Örnekleri Nelerdir?
Masif Arazi Nedir, Nerelerde Görülür? Türkiye'deki Masif Arazi Örnekleri Nelerdir? Dünyanın değişik ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde de masif arazi bulunmaktadır. Aynı zamanda bu araziler günümüzde birçok farklı amaç altında ele alınır ve kullanılır. Genel çerçevede ise deprem bölgesi içerisinde olmayan oluşumlar şeklinde anlatılan arazilerdir. Yani bu bölgeler deprem unsurlarını geçmiş ve artık depremin etkilemediği alanlar şeklinde ifade edilebilir. Özellikle yüz binlerce ve hatta milyonlarca yıl içerisinde oluşmuş olan kara parçaları biçimde de anlatmak mümkündür.
18.12.2023 Eğitim
Tuba Ünsal'ın eski sevgilisine eşinden zina davası!
Tuba Ünsal'ın eski sevgilisine eşinden zina davası! Elisabeth Mas Vall ile evli olan Caner Karaloğlu ile aşk yaşaması bir dönem gündem olurken model ve oyuncu Tuba Ünsal, son olarak ile evli Serdar Turan'la aşk yaşamaya başladı. Serdar Turan, 4 senelik eşi Çılga Turan’a boşanma davası açtı. Çılga Turan’dan karşı hamle gecikmedi.
7.11.2023 Magazin
Emekliliği sonuçlanmayan EYT'liler dikkat! 4 maaş ve 2 ikramiye alabilirsiniz
Emekliliği sonuçlanmayan EYT'liler dikkat! 4 maaş ve 2 ikramiye alabilirsiniz EYT düzenlenmesinin çıkmasıyla birlikte birçok kişi yaş koşulu olmadan, emekli olarak maaşlarını almaya başladı. Ancak EYT şartlarını taşıdığı halde henüz başvurusu sonuçlanmayanlar bulunuyor. İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete başvurusu sonuçlanmayan EYT'lileri uyararak yeniden müracaatta bulunmadan önce yapılması gerekenleri açıkladı. Ağustos ayında başvurusunu yenileyenler 4 maaş ve iki bayram ikramiyesini kaybetmiş olacak.
16.08.2023 Çalışma Hayatı
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu?
Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözdü! Kraliçe'nin son bölümünde neler oldu? Kraliçe dün akşam izleyici ile buluştu. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Deniz, Ateş ve Gaye'nin ihanetini çözüyor. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın!
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın! 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başlayan ve ardından oyunculuk yapan Tuba Ünsal, katıldığı programda açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü isim, programın hazır cevap köşesinde kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken, güzellik yarışmalarıyla ilgili çıkışı gündem oldu.
4.12.2022 Magazin
İspanyol manken Elisabeth Mas nazara geldi!
İspanyol manken Elisabeth Mas nazara geldi! İspanyol manken Elisabeth Mas, nazara geldi. Ünlü isim Barcelona’da ameliyat masasına yattı ve dizine iki vida takıldı.
15.03.2022 Magazin
Erkek sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü hediye fikirleri! Sevgililer Gününde erkek arkadaşa ne hediye alınır?
Erkek sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü hediye fikirleri! Sevgililer Gününde erkek arkadaşa ne hediye alınır? Erkekler için sevgililer günü hediyesi fikirleri sevgililer gününe az bir süre kala yoğun olarak sorgulanmaya başlandı. Erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır? sorusuna verilen yanıtlar fikir sahibi olmak isteyen kadınlar tarafından merakla inceleniyor. İşte erkeğe sevgililer günü hediyesi fikirleri…
11.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD Müslüman Cemiyeti Kongresi'ne video mesaj: Salgında İslam karşıtlığı arttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD Müslüman Cemiyeti Kongresi'ne video mesaj: Salgında İslam karşıtlığı arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Müslüman Cemiyeti Kongresi'ne video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Salgınla beraber yükselen İslam düşmanlığı, yabancı karşıtlığı ve kültürel ırkçılık gibi akımlara karşı dayanışmamızı daha da güçlendirmeliyiz. Müslümanların dirliğe kavuşması ancak kendi aralarında bir ve beraber olmaları ile mümkündür" dedi.
28.12.2021 Siyaset
Elisabeth Mas'den Tuba Ünsal açıklaması: O biraz 'crazy'
Elisabeth Mas'den Tuba Ünsal açıklaması: O biraz 'crazy' Elisabeth Mas Vall, daha önce bir partide kendisini darp ettiği iddiasıyla hakkında şikayetçi olduğu oyuncu Tuba Ünsal hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. İspanyol model, "Yabancı bir erkek arkadaşım olsun istiyorum" sözleriyle de adından söz ettirdi.
21.01.2022 Magazin
Anne sütünü artıran besinler nelerdir?
Anne sütünü artıran besinler nelerdir? Hamilelik döneminde beslenme bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi için ne derece önemli ise, emziklilik dönemindeki beslenmede o derece önemlidir.
30.09.2021 Sağlık
'Şifalı' sanılıyor ama mikrop saçıyor! O suyu içmek için akın akın geliyorlar
'Şifalı' sanılıyor ama mikrop saçıyor! O suyu içmek için akın akın geliyorlar Muş’ta, böbrek taşını erittiği ve şifalı olduğu iddia edilen suyun mikrop saçtığı tespit edilmesine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelenler içmeye devam ediyor. Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Rıfat Somay "Muş'ta, böbrek taşını erittiği iddia edilen ve halk arasında şifalı olarak bilinen suyun, aslında mikrop ürettiği yapılan analizlerde saptanmıştır" dedi.
13.09.2021 Yaşam
Aşı karşıtları Maltepe'de miting düzenledi
Aşı karşıtları Maltepe'de miting düzenledi Koronavirüse karşı aşılamaya tepki gösterenler, Maltepe Etkinlik Alanını'nda toplandı. Mitinge katılmak için gelenlere, polis tarafından giriş noktalarında mas
11.09.2021 Gündem
Tatil rezervasyonu yapmayana kötü haber!
Tatil rezervasyonu yapmayana kötü haber! Koronavirüs tedbirlerinin kaldırılmasıyla birlikte tatil bölgelerine akın başladı. Bodrum, Çeşme, Marmaris, Antalya’da bulunan otellerde rezervasyonlar dolmuş durumda. Kurban Bayramı nedeniyle de otellerde yüzde 100’e varan doluluk oranlarına ulaşıldı. Geceliği 600 euro olan otelde yer bulunamıyor.
9.07.2021 Ekonomi
Kilo vermede etkisi inanılmaz! Kilo sorununa fasulye mucizesi!
Kilo vermede etkisi inanılmaz! Kilo sorununa fasulye mucizesi! Alınan kalori ile harcanan kalori arasındaki dengenin bozulmasıyla oluşan fazla kilolar bir de menopoz gibi hormon yetersizlikleri, insülin fazlalığı ve kortizol fazlalığı gibi sağlık sorunları ile birleşince kilo vermek daha da imkansız hale geliyor. Peki, Neden kilo alıyoruz? Nasıl kilo verebiliriz? Sağlıklı beslenmede baklagiller neden önemli? Beslenme ve Diyet Uzmanı Hülya Çağatay kilo vermek için basit adımları anlattı.
6.07.2021 Sağlık
Tuba Ünsal'ın yargılandığı dava düştü!
Tuba Ünsal'ın yargılandığı dava düştü! İspanyol model Elisabeth Mas Vall'ı karşılaştıkları mekanda darp ettiği iddia edilen ünlü oyuncu Tuba Ünsal hakkında açılan dava düştü. Elisabeth Mas Vall'ın şikayetinden vazgeçmesi üzerine, mahkemede davanın düşürülmesine karar verdi.
30.03.2021 Magazin
2021 yılı mimar ve mühendis maaşları ne kadar oldu? İşte 2021 memur maaşları!
2021 yılı mimar ve mühendis maaşları ne kadar oldu? İşte 2021 memur maaşları! Milyonlarca kişi bekliyordu ve belli oldu. Memur ve memur emeklilerine zam geldi. Bu ay memurların zam oranları açıklandı. Memur ve memur emeklilerine 2020 yılının ikinci 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon oranında zam 2021 ocak ayı maaşlarına yansıtılacak. TÜİK'in Aralık ayı enflasyonu ile 2020 yıllık enflasyon oranını açıklamasının ardından 2021 memur zamları da netlik kazandı. Kamuda çalışan mimar ve mühendislerin maaşları da yeni zam oranından etkilenecek. Orana göre memur ve emeklilerin maaşlarına da enflasyon farkı ilave edilerek yüzde 7,33 oranında zam uygulanacak. Kamuda çalışan mimar ve mühendislerin maaşlarına da bu oran üzerinden zam yapılacak. Peki, Mimar ve mühendis maaşları ne kadar oldu 2021? İşte mühendis ve mimar unvanlı kadrolarda görev yapan devlet memurlarının maaşları...
9.01.2021 Memur
Tuba Ünsal şikayetinden vazgeçti!
Tuba Ünsal şikayetinden vazgeçti! Oyuncu Tuba Ünsal, sosyal medyadan kendisine hakarette bulunup ölümle tehdit ettiği iddiasıyla bir dönem birliktelik yaşadığı Caner Karaloğlu’nun eski eşi Elisabeth Mas Vall hakkındaki şikâyetinden vazgeçti.
1.01.2021 Magazin
Ferrari’den İstanbul’a özel showroom
Ferrari’den İstanbul’a özel showroom Ferrari ve Maserati operasyonları birbirinden ayrıldı. Yaklaşık 300 bin euro yatırımla 3 aylık süreçte Ferrari’ye özel yeni konsept devreye girdi.
4.12.2020 Otomobil
Tuba Ünsal’ın 1 yıl hapsi isteniyor
Tuba Ünsal’ın 1 yıl hapsi isteniyor İspanyol model Elisabeth Mas Vall, karşılaştıkları mekanda kendisini darp eden Tuba Ünsal’ı affetmedi. Savcılık, Ünsal hakkında bir yıla kadar hapis istemiyle dava açtı
20.10.2020 Magazin
Önce çizdi, sonra giydi
Önce çizdi, sonra giydi İstanbul’da yaşayan İspanyol model Elisabeth Mas modaya el atmış, markası ‘Bless The Mess’i kurmuştu.
1.10.2020 Magazin
Yıllara meydan okuyor! 57. yaşını böyle kutladı
Yıllara meydan okuyor! 57. yaşını böyle kutladı Şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Yonca Evcimik, 57 yaşına bastı. Şarkıcı, yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
16.09.2020 Magazin
Kasık fıtığı, inmemiş testis  tedavisi ve sünnet
Kasık fıtığı, inmemiş testis tedavisi ve sünnet Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Feryal Gün Soysal; inmemiş testis, kasık fıtığı tedavisi ve sünnet hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
11.08.2020 Sağlık
Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri 'Trump Tepeleri' mi oluyor? Golan Tepeleri sorunu nedir?
Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri 'Trump Tepeleri' mi oluyor? Golan Tepeleri sorunu nedir? İsrail 53 yıldır işgal altında tuttuğu Suriye toprağı Golan tepelerinin adını "Trump tepeleri" olarak değiştiriyor. Golan tepelerinde inşa edilecek yerleşim birimine "Trump tepeleri" ismi verilecek. Peki, Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri sorunu nedir? İşte Golan Tepeleri ile ilgili merak edilenler...
16.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.