Markalar

Markalar

Son dakika markalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan markalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını markalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Markalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan markalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.589 markalar haberi bulunmuştur. Tüm markalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
 14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Vitrin
Araç satışlarında rekor! İkinci el fiyatlarını etkileyecek, uygulama değişti, işte en en çok satılan modeller
Araç satışlarında rekor! İkinci el fiyatlarını etkileyecek, uygulama değişti, işte en en çok satılan modeller Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Yerel seçimden önce bayilerde adeta otomobil kapma yarışı vardı. Neredeyse dört yıldır liste fiyatının altında araç satmayan markalar bazı araç modellerinde yüzde 10’u bulan indirimler yaparken, vatandaşlar belki de 2024 yılının son kredi kampanyalarını kullanmak için zamanla yarıştı. Geçen yıl dayatılan aksesuarlar bu kez hediye olarak verildi. Mart ayında tarihi rekor getirmesi beklenen talebin arkasında 31 Mart seçimlerden sonra enflasyonla mücadele için uygulanması beklenen sıkı para politikası bulunuyordu. Öte yandan Mart ayına ilişkin otomobil satış rakamları belli oldu. Toplamda 110 bin satışla tüm zamanların mart ayı rekoruna imza atıldı. İşte en çok tercih edilen modeller...
2.04.2024 Ekonomi
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası İklime uyumlu turizm gelişim mevzuatı için harekete geçen Kültür ve Turizm Bakanlığı bu çerçevede “Türkiye” üst markası altında yerel markalar oluşturulacak, her ile özel hesap oluşturulacak. 77 milyon ziyaretçi hedefi için tanıtımlarda yapay zeka kullanılacak.
2.04.2024 Gündem
Sıfır, ikinci el araç fiyatlarını etkileyecek! Uygulama değişti, 0 faizlerin sonu
Sıfır, ikinci el araç fiyatlarını etkileyecek! Uygulama değişti, 0 faizlerin sonu Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Yerel seçimden önce bayilerde adeta otomobil kapma yarışı vardı. Neredeyse dört yıldır liste fiyatının altında araç satmayan markalar bazı araç modellerinde yüzde 10’u bulan indirimler yaparken, vatandaşlar belki de 2024 yılının son kredi kampanyalarını kullanmak için zamanla yarıştı. Geçen yıl dayatılan aksesuarlar bu kez hediye olarak verildi. Mart ayında tarihi rekor getirmesi beklenen talebin arkasında 31 Mart seçimlerden sonra enflasyonla mücadele için uygulanması beklenen sıkı para politikası bulunuyordu.
1.04.2024 Ekonomi
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici  hepsi var
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici hepsi var Yüreğir Belediyesi’nin Yeni sosyal tesisleri Adana’nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana’ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak." dedi.
15.03.2024 Adana
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi İzmir'de ikinci el kitapları 'Hermes Sahaf' adını verdiği iş yerinde satan 16 yıllık sahaf Ümit Nar'ın (51) tescil talebi, dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes’in Türkiye’deki avukatlarının ‘ticari isim ihlali itirazı’ üzerine Türk Patent Kurumu tarafından reddedildi. Ret kararı sonrası Ankara Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde Hermes'e karşı dava açan Nar, "Bana bu durum komik geliyor. İzmir'de şubesi olmayan, dünya çapında çok yüksek gelir kategorisindeki bir kesime hitap eden firmayla karıştırılma ihtimalim yok denecek kadar az. Bazı iletişim, çevre danışmanlığı, arkeoloji veya tercüme firmaları da aynı isme sahip. Ayrıca bunlar tescil edilmiş. Yani ya patent kurumu ya mahkeme bu firmaları haklı bulmuş. Ben de bu hukuki sürecin sonunda haklı bulunarak markamı tescil ettireceğime inanıyorum" dedi.
6.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması!
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Bakan Şimşek " Bugünkü enflasyon rakamı son 12 ayın enflasyon rakamıdır. Önümüzdeki 12 ay enflasyon düşecektir. Çok net şekilde piyasalar diyor ki inanıyoruz, enflasyon düşecek diyor" dedi.
4.03.2024 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Çinli markalar piyasaya damga vurdu
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Çinli markalar piyasaya damga vurdu Araba fiyatlarında dikkat çeken açıklama geldi. 2023 yılında bazı dönemlerde ayda 2-3 kez zamlanan sıfır otomobil fiyatları son 4 ayda daha yatay bir seyir izledi. En çok satan segmentlerde 4 aylık fiyat artışları yüzde 6 ila 10 arasında değişti. Şubat 2024 sonu itibarıyla küçük sınıf (B segmenti) sıfır otomobilde fiyat ortalaması 1.4 milyon TL’ye, orta sınıfta (C segmenti) fiyat ortalaması 1.9 milyon TL’ye ve orta-üst sınıfta (D segmenti) fiyat ortalaması 3.5 milyon TL’ye ulaştı.
4.03.2024 Ekonomi
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu ABD, Porsche, Bentley ve Audi ithalatını yasaklı Çin parçası nedeniyle durdurdu.
15.02.2024 Ekonomi
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin TMSF, 22 Şubat’ta ihalesi yapılacak lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. 19 araç arasında değeri 6 milyon lirayı aşan Bentley, Mercedes, Porsche gibi markalar var.
10.02.2024 Ekonomi
En ucuz sıfır araba fiyatı ortaya çıktı! Marka marka açıklandı
En ucuz sıfır araba fiyatı ortaya çıktı! Marka marka açıklandı 2024 model sıfır araçlar bayilerde yerlerini almaya başladı. Çok az marka 2024 model araç getiremezken getiren markalar fiyat belirleyip satışa sundu. 2024 model araçlar 2023 model araçlara göre daha yüksek fiyattan satılmaya başlandı.
6.02.2024 Ekonomi
Sodyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Sodyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Sodyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Sodyum Barındıran Gıdalar Listesi... Sodyum klorür olarak bilinen sofra tuzu %40 oranında sodyumdan oluşmaktadır. Paketli gıdalarda, çorbalarda, karides ve çökelekte yüksek oranda sodyum bulunur.
1.02.2024 Yaşam
7 kişilik SUV modelde bu fiyat görülmedi: Dacia Jogger için bayiler mesai yapıyor!
7 kişilik SUV modelde bu fiyat görülmedi: Dacia Jogger için bayiler mesai yapıyor! Ocak ayı geldi markalar sürpriz fiyat listeleriyle tüketicinin karşısına çıktı. Dacia da son bombayı patlattı. İşte Dacia Jogger Ocak 2024 fiyat listesi...
17.01.2024 Otomobil
Olestra İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Olestra Barındıran Gıdalar Listesi...
Olestra İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Olestra Barındıran Gıdalar Listesi... Olestra bir gıda katkı maddesidir. Yoğun olarak kızartılmış ve paketlenmiş patates cipslerinde kullanılmaktadır. Olestra içeren ürünlerin uzun süre kullanımı görme bozukluklarından akciğer kanserine kadar ciddi sağlık sorunlarına neden olmaktadır.
12.01.2024 Sağlık
Tesla'dan büyük indirim! Liste fiyatları düşürüldü
Tesla'dan büyük indirim! Liste fiyatları düşürüldü ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla, Model 3 sedan ve Model Y SUV aracının fiyatını düşürme kararı aldı.
12.01.2024 Otomobil
2024 araba modelleri bayilere geldi! İşte en ucuz sıfır araçlar
2024 araba modelleri bayilere geldi! İşte en ucuz sıfır araçlar Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren gelişme. Yerli markalar 2024 model araçlarını bayilerine göndermeye başlarken ithal edilen otomobil markaları henüz ellerinde kalmış 1 yaşında olan 2023 model araçları satmaya çalışıyor. Bazı markalar ise yılbaşından bu yana 2023 ve 2024 model araçlarına fiyat belirleyemedi ve "Fiyatlarımız güncelleniyor" yazısıyla müşterilerini muhatap etmeye başladı.
10.01.2024 Ekonomi
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden?
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden? Dostlukları uzun yıllara dayanan birbirine olan bağlılıklarıyla imrendiren Enis Arıkan ile Ezgi Mola’nın küs olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Enis Arıkan ile Ezgi Mola neden küstüğü ise merak konusu oldu.
9.01.2024 Magazin
Türk şirket, global moda endüstrisinin “ezberbozan” markaları arasında yer aldı
Türk şirket, global moda endüstrisinin “ezberbozan” markaları arasında yer aldı Business of Fashion ve Mckinsey tarafından hazırlanan, “Modanın Durumu, 2024” (The State of Fashion 2024) raporunda Trendyol, global moda endüstrisinde ezber bozan üçüncü nesil markalar arasında gösterilerek listede yer alan tek Türk şirketi oldu.
2.01.2024 Ekonomi
600 bin gizli araba piyasa girdi! Fiyatlar dibi gördü işte en ucuz otomobiller
600 bin gizli araba piyasa girdi! Fiyatlar dibi gördü işte en ucuz otomobiller Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Model yılı o seneye ait araç stoklarını bitirmek için markalar, çeşitli kampanyalar ve indirimleri her yıl son çeyrekte düzenliyorlar. Ancak bu yıl yapılan kampanya ve indirimler otomotiv piyasasının seyri itibarıyla geçmiş yıllara göre çok daha farklı ve cazip hale getirildi. Öte yandan en ucuz 5 otomobil markası öne çıktı. Öte yandan Bakan Bolat lokanta ve kafelerde zorunlu olacak “fiyat etiketi” için “Sürekli zam yaparak alım gücünü yok ediyorsun. Kendi ayaklarına kurşun sıkıyorsun” dedi. Bolat ‘6 ayda 6 bin km’ uygulamasıyla 600 bin gizlenmiş aracın piyasaya çıktığını da söyledi. İşte araba almak isteyen herkesi kapsayan detaylar...
21.12.2023 Ekonomi
Milyonlarca araç için geri çağırma talebi! 12 otomobil markası 18 yıl boyunca kullandı
Milyonlarca araç için geri çağırma talebi! 12 otomobil markası 18 yıl boyunca kullandı ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi NHTSA, 52 milyon hava yastığı şişiricisinin yırtılması ve metal parçalar fırlatma yapabileceği ihtimaline karşı geri çağırma programı uyguladı. Dev otomobil ve hava yastığı üreticileri buna karşı çıktı.
20.12.2023 Ekonomi
Araba alacaklara kampanya müjdesi! 5 otomobilde fiyatları dibe çektiler, yıllar sonra ilk kez oldu
Araba alacaklara kampanya müjdesi! 5 otomobilde fiyatları dibe çektiler, yıllar sonra ilk kez oldu Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Model yılı o seneye ait araç stoklarını bitirmek için markalar, çeşitli kampanyalar ve indirimleri her yıl son çeyrekte düzenliyorlar. Ancak bu yıl yapılan kampanya ve indirimler otomotiv piyasasının seyri itibarıyla geçmiş yıllara göre çok daha farklı ve cazip hale getirildi. Öte yandan en ucuz 5 otomobil markası öne çıktı. İşte araba almak isteyen herkesi kapsayan detaylar...
19.12.2023 Ekonomi
Sıfır arabada büyük kampanya! İşte model model en ucuz arabalar
Sıfır arabada büyük kampanya! İşte model model en ucuz arabalar Sıfır araba fiyatlarında görülmemiş indirim gerçekleşti. Sıfır otomobillerde kampanyalar devam ediyor. 13 gün sonra 1 yaşına girecek olan araçları markalar satmak için ellerinden gelen kolaylığı sağlamaya başladı. Sıfır da olsa alınan otomobil 2024 yılı itibarıyla 1 yaşında olacak. İkinci elde bu durum fiyat düşüşü anlamına geliyor. Bütçeniz 2024 model almaya elverişliyse yerli otomobiller için 1.5 ay, ithal otomobiller için de yaklaşık 3 ay beklemeniz gerekebilir. Bekleme süreleri yerli ve yabancı otomobillerin 2024 modellerinin üretilip satışa konması arasında geçen süreden dolayı oluşuyor. Türkiye’deki en ucuza satılan otomobil Hyundai i10 oldu. i10'u Seat Ibiza takip ederken Ibiza'yı KIA Picanto izledi. İşte model model en ucuz sıfır araba fiyatları...
18.12.2023 Ekonomi
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten! Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan, reklamların da aranılan yüzlerinden doğal olarak. Uzun zamandır yeni albümü için çalışan sanatçı, bu süreçte reklamlar aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyordu. Ancak yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
13.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Markalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki markalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.