Malatya Deprem

Malatya Deprem

Son dakika Malatya deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Malatya deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Malatya deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malatya Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malatya deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.034 malatya deprem haberi bulunmuştur. Tüm malatya deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.04.2024 Gündem
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama 11 ildeki deprem konutları için hak sahipliği isim listesi ve kura sonuçları AFAD tarafından duyuruldu. Diyarbakır, Hatay, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Osmaniye, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman'da kalıcı deprem konutları için yapılan kura çekimi sonucunda asil ve yedek isim listeleri AFAD e-Devlet ekranından sorgulanabilir durumda. Kura töreninde toplam 30,723 konut hak sahiplerine teslim edildi. Bu, Şubat ayındaki kura çekimiyle birlikte toplamda 76 binden fazla konutun hak sahiplerinin belirlendiği anlamına geliyor. AFAD hak sahipliği (Deprem konutları) kura sonuçları ve isim listesi sorgulama işlemi için ilgili e-Devlet ekranı üzerinden bilgi alınabilir.
20.03.2024 Ekonomi
Polislere 2. şark devam ediyor mu, 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi iptal mi?
Polislere 2. şark devam ediyor mu, 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi iptal mi? 2. şark görevi kalktı mı, polislere 2. şark devam ediyor mu? Dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz. Genel planlamamızı, programlamamızı bunun için gerçekleştiriyoruz." Açıklaması yapmıştı. Polisler şimdi 2. Şark görevinin iptal edilmesini beklerken, Polislerin 2. şark görevi iptal mi? Sorusuna da yanıt arıyor.
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Malatya son dakika deprem: 19 Şubat Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi?
Malatya son dakika deprem: 19 Şubat Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi? Malatya son dakika deprem mi oldu? 19 Şubat 2024 Pazartesi günü AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Malatya'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Peki son deprem Malatya'nın hangi ilçesinde oldu? Sarsıntının merkez üssü neresi?
19.02.2024 Gündem
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından depremzedeler için yapılan konutlar teslim edilmeye başlandı. Hatay, Gaziantep ve Şanlıurfa'da anahtar teslim törenleri gerçekleştirildi, gözler Malatya’ya çevrildi. Malatya deprem konutları kura çekiminin ne zaman yapılacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, Şubat 2024 Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman, AFAD Malatya deprem konutları kura sonuçları isim listesi nereden sorgulanır?
9.02.2024 Gündem
Malatya deprem mi oldu? 25 Ocak Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi?
Malatya deprem mi oldu? 25 Ocak Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi? Malatya deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 25 Ocak Malatya depremi son dakika araştırılmaya başlandı. Merkez üssü Battalgazi olan son Malatya depremi büyüklüğü kaç büyüklüğünde?
25.01.2024 Gündem
Malatya'da deprem mi oldu? 28 Aralık Malatya'da deprem mi oldu? Merkez üssü neresi? Malatya'da son deprem!
Malatya'da deprem mi oldu? 28 Aralık Malatya'da deprem mi oldu? Merkez üssü neresi? Malatya'da son deprem! Malatya'da deprem mi oldu? 28 Aralık 2023 Perşembe günü Malatya'da merkez üssü Yeşilyurt olan bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli'den yapılan açıklamaya göre depremin büyüküğü 4.6 oldu. Peki Malatya yakınında deprem mi oldu?
28.12.2023 Gündem
Malatya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 27 Aralık 2023
Malatya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 27 Aralık 2023 AFAD'dan yapılan açıklamada, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.  
27.12.2023 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür'den Malatya'daki 4.3'lük depremin ardından dikkat çeken açıklama
Prof. Dr. Naci Görür'den Malatya'daki 4.3'lük depremin ardından dikkat çeken açıklama AFAD'dan yapılan açıklamada, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Malatya'daki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den dikkat çeken bir açıklama geldi.
27.12.2023 Gündem
Malatya'da peş peşe korkutan iki deprem!
Malatya'da peş peşe korkutan iki deprem! Malatya'nın Battalgazi ilçesinde Richter ölçeğine göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin ardından yine merkez üssü Battalgazi olan bir deprem daha meydana geldi. Sarsıntı, 4.7 olarak ölçüldü. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum yok.
23.11.2023 Gündem
Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
7.10.2023 Gündem
Malatya Yeşilyurt deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Malatya deprem evleri nereye yapılacak? Malatya deprem konutları son durum!
Malatya Yeşilyurt deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Malatya deprem evleri nereye yapılacak? Malatya deprem konutları son durum! Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saha tarama çalışmalarının başladığı açıkladı. Söz konusu gelişmenin ardından “Malatya deprem konutları ne zaman teslim edilecek?” sorusuna yanıt aramaya başlandı. Peki, Malatya deprem evleri ne zaman teslim edilecek, Malatya deprem konutları nereye yapılacak? İşte Malatya deprem konutları örnek daire, ödeme planı ile ilgili merak edilenler…
24.08.2023 Gündem
Malatya'da deprem mi oldu? 10 Ağustos Malatya depremi büyüklüğü kaç, merkez üssü nerede?
Malatya'da deprem mi oldu? 10 Ağustos Malatya depremi büyüklüğü kaç, merkez üssü nerede? Malatya'da deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. "10 Ağustos Malatya depremi büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi" sorusu da gündem oldu. Gündüz saatlerinde Diyarbakır'da bir deprem daha meydana gelmişti. Peki bugün deprem oldu mu? İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem verileri...
10.08.2023 Gündem
Malatya Pütürge'de saat 07.56'da 4,3'lük deprem meydana geldi
Malatya Pütürge'de saat 07.56'da 4,3'lük deprem meydana geldi AFAD verilerine göre, Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 7.56'da 4.3 büyüklüğünde ve yerin 7.04 km derinliğinde deprem meydana geldi. Saat 07.15'te de Hatay'da merkez üssü Samandağ olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.
3.08.2023 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim açıklaması: 14 Mayıs gelecek yarım asrı belirleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim açıklaması: 14 Mayıs gelecek yarım asrı belirleyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Deprem Konutları Temel Atma ve 1442 Konut, 250 Köy Evi ile 47 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. "Bu seçimler gelecek 5 seneyi değil, gelecek yarım asrını belirleyecek" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz durmadık çalıştık. Eğitimde çalıştık, sağlıkta çalıştık, 6 bin 100 km ile ulaşımı aldık, 28 bin 500 km'ye uzattık" ifadelerini kullandı.
13.04.2023 Gündem
Malatya'da 4.3 ve 4.2 büyüklüğünde 2 deprem
Malatya'da 4.3 ve 4.2 büyüklüğünde 2 deprem Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.04.2023 Gündem
2 katlı bina çöktü, vatandaşlar o anları böyle kaydetti
2 katlı bina çöktü, vatandaşlar o anları böyle kaydetti Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve çevre illerde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Deprem sonrasında, saha tarama çalışmaları sonucunda yıkılan binalar olduğu tespit edilmiş olup, arama kurtarma ekiplerimiz bölgeye hızlıca sevk edilmiş ve çalışmaya başlamışlardır." ifadelerine yer verildi.
27.02.2023 Vatan TV
Malatya'da 5.6'lık deprem anı kamerada!
Malatya'da 5.6'lık deprem anı kamerada! Malatya'da ilk bilgilere göre 22 ağır hasarlı binanın yıkımına neden olan 5.6'lık deprem anları, güvenlik kameralarına yansıdı.
27.02.2023 Gündem
Malatya'da 5.6'lık deprem anı kamerada!
Malatya'da 5.6'lık deprem anı kamerada! Malatya'da ilk bilgilere göre 22 ağır hasarlı binanın yıkımına neden olan 5.6'lık deprem anları, güvenlik kameralarına yansıdı.
27.02.2023 Vatan TV
Malatya deprem haritası ve riski! 27 Şubat Malatya'da deprem mi oldu, Malatya'da büyük deprem bekleniyor mu? Malatya fayı nereden geçiyor?
Malatya deprem haritası ve riski! 27 Şubat Malatya'da deprem mi oldu, Malatya'da büyük deprem bekleniyor mu? Malatya fayı nereden geçiyor? Merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan saat 12.04'te 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, Malatya'da büyük deprem bekleniyor mu? Malatya fayı nereden geçiyor? İşte Malatya deprem haritası ve riski ile Malatya fay hattı haritası...
27.02.2023 Gündem
Malatya fay hattı haritası! Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı?
Malatya fay hattı haritası! Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı? Malatya deprem fay hattı haritası için yapılan aramalar Prof. Dr. Naci Görür, "Malatya çevresindeki Malatya, Ovacık ve Nazimiye-Karakoçan fayları üzerinde dikkatli olmalıyız. Yetkililerimizin ve halkımızın dikkatli olmasında yarar var" ifadelerinin kullanılmasıyla sorgulanmaya başlandı. Peki, Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı? Malatya’da deprem riski olan ilçeler hangileri, Malatya’da zemini sağlam ilçeler hangileri?
21.02.2023 Gündem
Malatya'da korkutan artçı depremler!
Malatya'da korkutan artçı depremler! Deprem bölgesindeki Malatya'da önce 5.3 ardından 4.8 büyüklüğünde iki sarsıntı daha meydana geldi.
8.02.2023 Gündem
Deprem geçmiş olsun mesajları 2023 ve deprem sözleri! Dualı, resimli Kahramanmaraş depremi için geçmiş olsun Türkiyem mesajları, paylaşımları!
Deprem geçmiş olsun mesajları 2023 ve deprem sözleri! Dualı, resimli Kahramanmaraş depremi için geçmiş olsun Türkiyem mesajları, paylaşımları! Deprem geçmiş olsun mesajları ve sözleri aramalar arttı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. En büyüğü 6.6 olmak üzere 66 artçı deprem meydan geldi. Depremin ardından geçmiş olsun mesajları yayınlamak, depremzedelere umut olmak, sabır dilemek, yanlarında olduğunu göstermek için deprem mesajları ve sözleri araştırılıyor. İşte Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye, Malatya deprem geçmiş olsun sözleri…
8.02.2023 Gündem
Malatya depremi sonrası son dakika açıklaması! Deprem uzmanı 'tehlike var' dedi ve duyurdu
Malatya depremi sonrası son dakika açıklaması! Deprem uzmanı 'tehlike var' dedi ve duyurdu Malatya depremi sonrası son dakika açıklaması geldi. Deprem uzmanı duyurdu. Malatya'nın Pütürge ilçesinde 17:02'de meydana gelen 5.2'lik deprem tedirginlik yarattı. Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz katıldığı canlı yayında depremle ilgili açıklamalarda bulundu. 'Artçı deprem olur mu' sorusunu yanıtlandıran Tüysüz, Doğu Anadolu fay hattına ilişkin tehlikeyi açıklarken deprem bölgesindeki vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
9.04.2022 Gündem
Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi Malatya’nın Pütürge ilçesinde da meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem Elazığ’da da hissedildi. Deprem nedeni ile sallanan lambalar cep telefonu kameralarına yansıdı.
9.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Malatya Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malatya deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.