Mal Beyanı

Mal Beyanı

Son dakika mal beyanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mal beyanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mal beyanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mal Beyanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mal beyanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 mal beyanı haberi bulunmuştur. Tüm mal beyanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
İcra takibi nedir, nasıl yapılır? İcra takibi nasıl başlatılır, ne kadar sürer?
İcra takibi nedir, nasıl yapılır? İcra takibi nasıl başlatılır, ne kadar sürer? İcra takibi ile ilgili sürecinin başlatılabilmesi için bazı hukuki prosedürlerin yerine getirilmesi gerekiyor. Bu nedenle de bu prosedürler detaylı olarak bilinmeli ve ona göre gerekli adımlar atılmalıdır. Ülkemizde icra takibine çoğu zaman bankalar verdikleri krediyi tahsil edemediği zaman başvurur.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Son 10 gün!
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Son 10 gün! Mal beyanı ile ilgili süreçte sona gelinirken mal beyanından bulunmayan memurlar için süre azalıyor. Mal bildiriminde bulunmayanlar memurlar, kademe ilerlemesi durdurulması cezası ile karşı karşıya kalacak. Peki mal beyanı nereye yapılır? Mal bildirimi nasıl yapılır? Mal beyanı verilirken nelere dikkat edilmeli? Birden fazla görevi olanlar nasıl beyanda bulunacaklar? Mal Bildirimi elektronik ortamda istenebilir mi? Zamanında beyanda bulunmayanların cezası nedir? İşte detaylar…
19.02.2020 Çalışan Hakları
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Son 19 gün!
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Son 19 gün! Milyonlarca memuru ilgilendiren mal beyanı ile ilgili süreçte sona geliniyor. Mal bildiriminde bulunmayan memurlar, kademe ilerlemesi durdurulması cezası ile karşı karşıya kalacak. Peki mal beyanı nereye yapılır? Mal bildirimi nasıl yapılır? Mal beyanı verilirken nelere dikkat edilmeli? Birden fazla görevi olanlar nasıl beyanda bulunacaklar? Zamanında beyanda bulunmayanların cezası nedir? İşte detaylar…
10.02.2020 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısına ilişkin açıklama yaptı. Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye konusuyla ilgili Putin ile telefonda görüşeceğini bildirdi.
11.12.2019 Gündem
Tüm kamu çalışanlarını ilgilendiriyor! Dijital takip sistemi kurulacak
Tüm kamu çalışanlarını ilgilendiriyor! Dijital takip sistemi kurulacak Yolsuzlukla mücadele kapsamında kamu çalışanlarının mal beyanlarının doğruluğunu araştırmak için dijital takip sistemi kurulacak. Kamu çalışanlarının mal beyanlarının yükleneceği sistem sayesinde mal beyanındaki artışları dikkat çeken kamu çalışanları sistemden takip edilecek.
19.11.2019 Gündem
Esed rejimi evleri yıkıyor
Esed rejimi evleri yıkıyor İnsan Hakları İzleme Örgütü (Human Rights Watch-HRW), Beşşar Esed rejiminin "10 numaralı yasa" olarak bilinen uygulamayla yerinden ettiği sivillerin mülklerine el koyduğunu, yıktığını ya da erişimlerini engellediğini bildirdi. HRW, Esed rejiminin nisan ayında çıkardığı ve yerinden ettiği milyonlarca kişinin taşınmaz mallarına el konmasına imkan verecek yasaya ilişkin bir araştırma yaptı.
17.10.2018 Dünya
Trump'a bir şok daha! Vergi kaçırmasına...
Trump'a bir şok daha! Vergi kaçırmasına... New York eyaleti vergi dairesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın 1990'larda ailesinin milyonlarca dolar vergi kaçırmasına yardım ettiğine dair New York Times gazetesinde yer alan haberin ardından, inceleme başlatıldığını doğruladı.
3.10.2018 Dünya
Vatandaşı sevindiren haber! Vergi indirimi geliyor
Vatandaşı sevindiren haber! Vergi indirimi geliyor Meclis komisyonunda görüşülen torba tasarı; emlak vergisi, özel iletişim vergisi gibi vergilerde indirim getirirken, gözler MTV’de. Düşüş oranı belli olacak.
13.10.2017 Ekonomi
Beyaz Saray karıştı! Küfürler havada uçuştu!
Beyaz Saray karıştı! Küfürler havada uçuştu! Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Reince Priebus ve Beyaz Saray Baş Stratejisti Steve Bannon için hakaret ve küfür içeren ifadeler kullandı.
28.07.2017 Dünya
Demirtaş, mal beyanını açıkladı
Demirtaş, mal beyanını açıkladı HDP Eş genel Başkanı Selahattin Demirtaş eşi Başak Demirtaş’la birlikte mal beyanını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Memurlar 28 Şubat’a dikkat etmeli
Memurlar 28 Şubat’a dikkat etmeli Memurlar açısından 28 Şubat'ın sıkıntıları saymakla bitmek bilmez...
22.02.2015 Ekonomi
Fakirlere yapıldı, onlar aldı!
Fakirlere yapıldı, onlar aldı! TOKİ’nin, Tunceli’de ’alt gelir grubu’ için yaptığı konutlardan AK Partili milletvekili, belediye başkanı ve iş adamlarının da aldığı ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
İşte Erdoğan'ın mal varlığı!
İşte Erdoğan'ın mal varlığı! Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın mal beyanı Resmi Gazete’de yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Miras Gayrimenkulünüz Varsa Dikkar!
Miras Gayrimenkulünüz Varsa Dikkar! Miras kalan ve uzun süre beyan edilmemiş gayrimenkulleri ceza ödemeden beyan etmek mümkün Mü?
28.08.2014 Arşiv
İşte Başbakan'ın mal varlığı
İşte Başbakan'ın mal varlığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçimi için Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) mal bildiriminde bulundu...
29.09.2021 Gündem
İşte Başbakan Erdoğan’ın mal varlığı...
İşte Başbakan Erdoğan’ın mal varlığı... Hüseyin Çelik Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine çok sert cevap verdi. İşte Başbakanlık sitesinde açıklanan Başbakan Erdoğan’ın mal varlığı…
29.09.2021 Gündem
CIA başkan adayı Fidan’ın dostu!
CIA başkan adayı Fidan’ın dostu! Fidan ile yakın dost olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Kaya'ya haciz şoku
Kaya'ya haciz şoku Kaya Çilingiroğlu İstanbul Etiler’de annesi için kiraladığı evi bir yıl önce boşaltmıştı
3.08.2012 Magazin
"Asıl kan pazarlığı..."
"Asıl kan pazarlığı..." Başbakan Erdoğan'ın o sözlerine BDP'li Selahattin Demirtaş'tan sert yanıt geldi
22.05.2012 Siyaset
Mal varlığı 1 yılda ne kadar arttı?
Mal varlığı 1 yılda ne kadar arttı? Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, malvarlığı bildirimini 16 Haziran 2011'de güncellendi...
19.04.2012 Ekonomi
O hakim Erdoğan'ın hakimi çıktı!
O hakim Erdoğan'ın hakimi çıktı! Avukatlara karşı kötü davrandığı gerekçesiyle, avukatlık mesleğine kabul edilmeyen emekli yargıç, Başbakan Erdoğan’ın hakimi çıktı...
29.09.2021 Gündem
Baltık, ilk kez Türkiye’yi izliyor
Baltık, ilk kez Türkiye’yi izliyor Yıldızı parlayan Türkiye, inşaatta yeni ülkeleri cezbetti
4.01.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Mal Beyanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mal beyanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.