Makas

Makas

Son dakika makas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan makas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını makas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Makas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan makas gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.154 makas haberi bulunmuştur. Tüm makas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avcılar’da zincirleme kaza D-100’ü kilitledi: 1 kişi yaralandı
Avcılar’da zincirleme kaza D-100’ü kilitledi: 1 kişi yaralandıAvcılar’da D-100 Karayolu'nda meydana gelen 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeni ile karayolunda trafik oluşurken aracı hasar gören sürücü, kazanın makas atan araçlar nedeniyle gerçekleştiğini iddia etti.
13.07.2024Gündem
'Yalan'da Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı! Duru: Katil!
'Yalan'da Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı! Duru: Katil!Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan 6. bölümüyle ekranlara geldi. Yine heyecanı yüksek dizinin bu bölümünde; Melike, Berrin'den hapse girdiğinde tüm yaşananları öğrendi. Kadir zor zamanında Melike'ye destek oldu. Zehra, Hazal ile Kerim'i evlendirmeye karar verdi. Duru, Tunç'tan ayrıldı. Melike, Duru'ya her şeyi söylemek için yanına geldiğinde Berrin'le tartıştı. Yaşanan arbede sonrası makas Berrin'in karnına geldi. Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı.
9.07.2024Magazin
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’da
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’daD-Smart GO’da nostalji rüzgarı esecek. Kanal D’nin bir döneme damgasını vuran dizileri, D-Smart GO’da “Yaz Aşkı” kategorisinde izleyicilerle buluşacak.
7.07.2024Gündem
Taş Kağıt Makas’tan sezon arası... Nefesler tutuldu: Umut içine düştüğü cehennemden kurtulabilecek mi?
Taş Kağıt Makas’tan sezon arası... Nefesler tutuldu: Umut içine düştüğü cehennemden kurtulabilecek mi?Yayın hayatına başladığı günden bu yana sürükleyici hikayesi ve aksiyon dolu sahneleri ile ekrana farklı bir soluk getiren dizi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yaz arasına giriyor. Sezon finaliyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan diziden yayınlanan tanıtım filmleri merak uyandırdı.
5.06.2024Magazin
SOLOTÜRK'ten akrobatik gövde gösterisi!
SOLOTÜRK'ten akrobatik gövde gösterisi!Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK, 'KALEFEST 2024' Kırıkkale Tanıtım Günleri kapsamında kent merkezinde gösteri uçuşu yaptı. Kırıkkale Valiliği'ne ait açık otoparkta toplananlar, gösteriyi ilgiyle izledi. Yaklaşık yarım saat süren gösteri sırasında izleyenler, çalınan marş ve türkülere de eşlik etti.
23.05.2024Gündem
Taş Kağıt Makas nefes kesti! Rıza için 'Umut' ışığı doğdu
Taş Kağıt Makas nefes kesti! Rıza için 'Umut' ışığı doğduEkin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluştu. Dizinin ekrana gelen 12. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.
23.05.2024Magazin
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü!  Davasında karar açıklandı
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü! Davasında karar açıklandıTekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası davasında 9 sanığın 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları alması, 4 sanığın da beraatine ilişkin mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. 4 sanığın tutuklanması ile sonuçlanan davanın 370 sayfalık gerekçeli kararında, sanıkların 'kusur' ve 'ihmalleri' tek tek sıralandığı davada karar açıklandı.
20.05.2024Gündem
Taş Kağıt Makas seyircileri büyüledi! Alev'in tercihi her şeyi değiştirdi
Taş Kağıt Makas seyircileri büyüledi! Alev'in tercihi her şeyi değiştirdiKadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' 11. bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
15.05.2024Magazin
Taş Kağıt Makas’ta meydan okunuyor! Gözü kararan fecir, herkesi yok etmeye geliyor!
Taş Kağıt Makas’ta meydan okunuyor! Gözü kararan fecir, herkesi yok etmeye geliyor!Kanal D’nin, çarpıcı hikayesiyle adından söz ettiren dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.
15.05.2024Magazin
Taş Kağıt Makas’ta heyecan dorukta! Büyük kavuşma gerçekleşecek mi?
Taş Kağıt Makas’ta heyecan dorukta! Büyük kavuşma gerçekleşecek mi?Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümünden tanıtım filmi izleyici ile buluştu. Umut’un babasını adım adım cezaevinden kurtarmaya yaklaşması, “Bu sefer başarabilecek mi?” sorusunu akıllara getirdi.
14.05.2024Magazin
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyorKanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024Magazin
Taş Kağıt Makas yine damga vurdu! Gördüklerine inanamadı
Taş Kağıt Makas yine damga vurdu! Gördüklerine inanamadıKadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' onuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
8.05.2024Magazin
Taş Kâğıt Makas’ta Umut dönemi! Yeni bölüm damga vuracak
Taş Kâğıt Makas’ta Umut dönemi! Yeni bölüm damga vuracakKanal D’nin çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun yeni bölümünden heyecan dolu bir tanıtım filmi yayınlandı. Değişen dengelerin herkesin hayatına yansıdığı tanıtım, seyri yüksek bir bölümün sinyalini verdi.
8.05.2024Magazin
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildiİstanbul'un Bakırköy İlçesinde trafiğin yoğun olduğu öğle saatlerinde iki otomobil sürücüsü yolda makas atarak ilerledi. Trafik kurallarını hiçe sayan ve trafikte ilerleyenlerin canlarını tehlikeye atan sürücülerden biri kaza yaptı. Otomobilin makas attığı sırada başka bir araca çarptığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
6.05.2024Vatan TV
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildiİstanbul'un Bakırköy İlçesinde trafiğin yoğun olduğu öğle saatlerinde iki otomobil sürücüsü yolda makas atarak ilerledi. Trafik kurallarını hiçe sayan ve trafikte ilerleyenlerin canlarını tehlikeye atan sürücülerden biri kaza yaptı. Otomobilin makas attığı sırada başka bir araca çarptığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
6.05.2024Gündem
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladımKanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” nda canlandırdığı Fecir Emirkıran karakteri ile gündemden düşmeyen oyuncu Burak Yörük, Fecir’den sonra hayatının değiştiğine değindi. Yörük “Fecir, bana uzak biri olduğu için hayatımda çok şey değişti. Fecir’i canlandırdıktan sonra kendi değerimi anladım.” dedi
6.05.2024Magazin
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
5.05.2024İddaa
Taş Kağıt Makas’ta kartlar yeniden dağıtıldı! Sır perdesi aralanıyor
Taş Kağıt Makas’ta kartlar yeniden dağıtıldı! Sır perdesi aralanıyorKanal D’nin her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda kartlar yeniden dağıtıldı. Ters köşe sahneleri ile şaşırtmaya devam eden dizide Umut’un, Fecir’in doğum günü partisinde Büşra Korkmaz’ın yorumladığı “Hep Sonradan” şarkısını hediye etmesi ve Rüya’nın bir anda şüpheli durumuna düşmesi gecenin en çok konuşulan konusu oldu. 
2.05.2024Magazin
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyorKadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dokuzuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
1.05.2024Magazin
Taş Kağıt Makas’ta zarlar bu kez Umut’un elinde
Taş Kağıt Makas’ta zarlar bu kez Umut’un elindeKanal D’nin çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ndan heyecan dolu bir tanıtım filmi yayınlandı. Fecir’in cezaevine girdiği sahnelerin ekrana geldiği tanıtım, dizinin bu bölümüne dair merakı iyice artırdı.
30.04.2024Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandırİnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024Magazin
Taş Kağıt Makas'ta duygu dolu anlar...  Doktorun söyledikleri Umut'u yıktı
Taş Kağıt Makas'ta duygu dolu anlar... Doktorun söyledikleri Umut'u yıktıKadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' sekizinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
25.04.2024Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024Magazin
Ekin Koç: Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim
Ekin Koç: Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severimHikayesi ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin başrol oyuncularından Ekin Koç, “Kendimi tekrar etmekten kaçınmaya çalışırım.” diyerek, karakteri “Umut” ve oyunculuk serüveni hakkında samimi açıklamalar yaptı.
23.04.2024Magazin
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı?
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı?Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Makas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki makas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.