Mahsur Kaldılar

Mahsur Kaldılar

Son dakika mahsur kaldılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahsur kaldılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahsur kaldılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahsur Kaldılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahsur kaldılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 mahsur kaldılar haberi bulunmuştur. Tüm mahsur kaldılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kira anlaşmazlığı karakolda bitti! Müşteriler saatlerce mahsur kaldı
Kira anlaşmazlığı karakolda bitti! Müşteriler saatlerce mahsur kaldı Bursa’da işletmeci ile mülk sahibi arasında çıkan kira kavgası müşterileri mağdur etti. Anlaşamayan ikili arasında tartışma kavgaya dönüşünce hastanelik olan mülk sahibinin aracı otoparkın girişinde kaldı. Araçlarıyla birlikte 7 saat mahsur kalan müşteriler ise yaklaşık vatandaşların ve çalışanların yardımıyla çekilen araç sonrası çıkabildi. O anlar ise kameraya yansıdı.
30.08.2023 Gündem
Silivri'de 6 katlı binada yangın: Mahsur kaldılar, 2 kişi hastaneye kaldırıldı
Silivri'de 6 katlı binada yangın: Mahsur kaldılar, 2 kişi hastaneye kaldırıldı Silivri'de 6 katlı binanın 3. katında yangın çıktı. Yangın sırasında binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edilirken, dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
28.05.2023 Yaşam
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı Depremden 3,5 gün sonra 12 adet Akdeniz Gagalı Balina karaya vurdu. Uzmanlar bu olay sonrası çalışma başlattı. Karaya vuran balinaların ölüm nedenini araştırdı. Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremler sonrası birçok balinanın ölmesi akıllara ölümlerinin sebebi deprem mi, sismik çalışmalar mı? sorusunu getirdi. Uzmanlar balina ölümleriyle ilgili gerçeği açıkladı.
25.02.2023 Dünya
Melisa Aslı Pamuk'un ailesi depremde mahsur kaldı! Ünlü oyuncunun yardım çağrısı
Melisa Aslı Pamuk'un ailesi depremde mahsur kaldı! Ünlü oyuncunun yardım çağrısı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde teyzesi ve anneannesi enkaz altında kalan oyuncu Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Anneannesini yürüyemediğini ve teyzesiyle binada mahsur kaldığını söyleyen oyuncu, "Yardımcı olabilecek var mı?" diye çağrıda bulundu.
6.02.2023 Magazin
Mayıs ayında kar ve tipide mahsur kaldılar!
Mayıs ayında kar ve tipide mahsur kaldılar! Bayburt ile Trabzon’un Çaykara ilçesi arasında bulunan Soğanlı Dağında etkili olan kar ve tipi dolayısıyla yolda mahsur kalan 2 doktor AFAD ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.
5.05.2022 Yaşam
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından sahiplerinin almadığı, yollarda bırakılan araçlar çekilmeye başlandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Hadımköy ve Arnavutköy arasında park edilmiş kamyon ve TIR'ların araç sürücülerine çağrıda bulunmuş, acilen bölgeden araçların çekilmesi gerektiğini belirtmişti. Yerlikaya, 'Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir' demişti. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de buzlanmaya dikkat çekerek uyardı. İşte detaylar...
26.01.2022 Gündem
Mangal yapmak için gittikleri ormanlık alanda mahsur kaldılar
Mangal yapmak için gittikleri ormanlık alanda mahsur kaldılar Bursa'da mangal yapmak için gittikleri ormanlık alanda yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan 5 kişi Bursa Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından yaklaşık 4 saat süren çalışma ile kurtarıldı.
26.01.2022 Yaşam
Bursa'da ormanlık alanda 3 kişi mahsur kaldı! Aranıyorlar...
Bursa'da ormanlık alanda 3 kişi mahsur kaldı! Aranıyorlar... Bursa’da gezmek için Uludağ’a çıktığı öğrenilen 3 kişiden 1’inin ayağı burkulması üzerine ormanlık alanda mahsur kaldılar. İhbar üzerine harekete geçen arama-kurtarma ekipleri, mahsur kalan 3 kişiye ulaşmaya çalışıyor.
5.12.2021 Yaşam
Kar birden bastırdı! Saatlerce mahsur kaldılar, ekipler hemen harekete geçti
Kar birden bastırdı! Saatlerce mahsur kaldılar, ekipler hemen harekete geçti Kar birden bastırdı. Meteoroloji peş peşe uyarmıştı. Kars' ta etkili olan kar yağışı ve yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü Yahni dağında 300 küçükbaş hayvanla kaybolan çoban Volkan Koçbay, arama kurtarma ekiplerinin 4 saat süren çalışmasıyla bulundu.
25.11.2021 Yaşam
Yangında can pazarı! Mahsur kaldılar
Yangında can pazarı! Mahsur kaldılar İstanbul Fatih'te 3 katlı binanın 2. katındaki dairede çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi ve bir köpek itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Daire, yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi.
18.11.2021 Yaşam
Yolcu otobüsünde mahsur kaldılar! 20 saat boyunca tamirci beklediler
Yolcu otobüsünde mahsur kaldılar! 20 saat boyunca tamirci beklediler Anamur ilçesinde, arızalanan şehirlerarası otobüsün yolcuları, 20 saat yolda mahsur kaldı. 20 saat boyunca mağdur edildiklerini belirten yolcular, otobüsün tamir edilmesinin ardından yollarına devam ederken, firma hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundular.
13.11.2021 Yaşam
Asansörde mahsur kaldılar! 5 kişi böyle kurtarıldı
Asansörde mahsur kaldılar! 5 kişi böyle kurtarıldı İstanbul Avcılar'da beş katlı binanın asansöründe mahsur kalan beş kişi, itfaiyenin kapıyı zorlayarak açmasıyla kurtarıldı.
13.10.2021 Gündem
Kastamonu'ya tatile gelmişlerdi! 12 yaşındaki ikizler Ecrin ile İclal aranıyor
Kastamonu'ya tatile gelmişlerdi! 12 yaşındaki ikizler Ecrin ile İclal aranıyor Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde tatil için gelen 12 yaşındaki ikizler Ecrin ile İclal Yücel ve babaanneleri Ayşe Remziye Yücel ve dedeleri Nadir Yücel, kaldıkları binanın çökmesi sonucu sel sularında kayboldu.
12.08.2021 Yaşam
3 kişilik asansöre 6 kişi binip mahsur kaldılar
3 kişilik asansöre 6 kişi binip mahsur kaldılar Silivri'de, 3 kişilik asansöre binen 6 kişi, mahsur kaldı. Mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı.
2.08.2021 Gündem
Karda mahsur kaldılar! Yabancı uyruklu 2 bisikletli kurtarıldı
Karda mahsur kaldılar! Yabancı uyruklu 2 bisikletli kurtarıldı İstanbul Silivri'de karda mahsur kalan Japonya ve Arjantin uyruklu iki bisikletli, zabıta ekiplerince kurtarıldı.
16.02.2021 Gündem
Kar yağışını izlemek için gittikleri yaylada 6 saat mahsur kaldılar
Kar yağışını izlemek için gittikleri yaylada 6 saat mahsur kaldılar Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, Halbur Yaylası'na kar yağışını izlemeye giden 3 arkadaş, yoğun kar yağışı nedeniyle yaylada 6 saat mahsur kaldı. 3 kişi, belediye ekiplerince kurtarıldı.
14.01.2021 Gündem
Yangında çatıda mahsur kaldılar! Korku dolu anlar...
Yangında çatıda mahsur kaldılar! Korku dolu anlar... Ankara'nın Altındağ ilçesinde, 2 katlı binada çıkan yangında çatıya çıkan 2'si çocuk 4 kişi, itfaiye tarafından kurtarıldı.
30.11.2020 Gündem
Sağanak yağış sonrası alt geçitte mahsur kaldılar
Sağanak yağış sonrası alt geçitte mahsur kaldılar İstanbul'da sağanak yağış sonrası Topkapı alt geçidini su bastı. Mahsur kalan araçlar, itfaiye ve belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.
29.09.2020 Yaşam
Hijyenle birlikte çocuklara mutluluk dağıttılar
Hijyenle birlikte çocuklara mutluluk dağıttılar Corona virüs salgını nedeni ile il il gezerek çocuklara hijyen arttırıcı oyuncak sabun üreten Gençlik ve Spor Bakanlığı Genç Gönüllüleri, Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde çocuklara ürettikleri oyuncaklı sabunlar ile hijyen dağıttılar. Sabun ve yanında dağıtılan hediyeleri alan çocukların mutlulukları ise gözlerinden okundu.
4.09.2020 Sağlık
Ulaşımı olmayan koyda mahsur kaldılar! 8 kişi...
Ulaşımı olmayan koyda mahsur kaldılar! 8 kişi... Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ulaşımı olmayan koyda mahsur kalan 8 kişi Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Mahsur kalan kişilerin kurtarılma anları havadan görüntülendi.
16.08.2020 Gündem
Esenyurt'ta yangın! Mahsur kaldılar
Esenyurt'ta yangın! Mahsur kaldılar Esenyurt'ta 4 katlı binanın 4. katındaki dairesinde çıkan yangında 4 kişi mahsur kaldı. Mahsur kalanlar kurtarılırken, ekipler yangını kontrol altına aldı.
2.08.2020 Yaşam
Çatı katında mahsur kaldılar!
Çatı katında mahsur kaldılar! Çatı Katı Aşk 4. Bölümde Ayşen ve Demir, babalarının görüşmelerini yasakladıkları Ateş ve Yasemin'in çatı katındaki dairede mahsur kalıyorlar.
30.07.2020 Televizyon
Doğum için gittikleri ABD'de mahsur kaldılar
Doğum için gittikleri ABD'de mahsur kaldılar Galatasaray'ın eski yöneticisi Osman Hattat, 61 yaşında baba oldu. İş adamı ve yasak aşkı Gizem Burak, corona virüs yüzünden uçuşlar iptal edilince gizli doğum için gittikleri Amerika'da mahsur kaldı.
21.04.2020 Magazin
Amasya'da AVM'de yangın: 2 ölü, 4 yaralı
Amasya'da AVM'de yangın: 2 ölü, 4 yaralı AMASYA'nın Merzifon ilçesinde, bir alışveriş merkezinde çıkan yangında sığındıkları odada mahsur kalıp, dumandan etkilenen Derya Kuşbudu (42) ile Çağlayan Yağmur Köse (27) hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan 4 kişinin de, durumumun ağır olduğu öğrenildi.
8.01.2020 Yaşam
Rize'de kar nedeniyle yaylada mahsur kalanlar  var!
Rize'de kar nedeniyle yaylada mahsur kalanlar var! Doğu Karadeniz Bölgesi sahil kesiminde dün başlayan sağanak yağış, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Rize'nin Hemşin ilçesine bağlı bin 850 rakımlı Badara Yaylası da karla birlikte beyaza büründü. Yaylada kar kalınlığı yer yer 30 santimetreyi buldu.
2.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahsur Kaldılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahsur kaldılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.