Lüleburgaz

Lüleburgaz

Son dakika lüleburgaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lüleburgaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lüleburgaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lüleburgaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lüleburgaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 491 lüleburgaz haberi bulunmuştur. Tüm lüleburgaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
Polat çiftinin kremleri köylüleri isyan ettirdi! CİMER’e ve jandarmaya başvurdular
Polat çiftinin kremleri köylüleri isyan ettirdi! CİMER’e ve jandarmaya başvurdular Polat çiftinin sattığı kremler Lüleburgaz’da köylüleri isyan ettirdi. Çifte yapılan operasyonun hemen ardından kamyonlarla getirilen krem kıvamındaki kimyasal maddenin, 3 bin kovanın olduğu ormana döküldüğünü gören köylüler CİMER’e ve jandarmaya başvurdu.
9.01.2024 Gündem
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi Koronavirüse yakalanan sanatçı Leman Sam, hastanede tedavi altına alındı.
31.12.2023 Magazin
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar Atatürk’ün ‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham alan şirketler, zorlu geçen 2023 yılına rağmen 100. yılda yeni tesisler açtı. Birçok şehirde faaliyete geçen fabrikalar üretiyor, yüzlerce kişiye istihdam sağlıyor.
29.10.2023 Ekonomi
Ödülü istemedi, bu Pazar gidiyor! MasterChef All Star'da estetikli güzel veda ediyor
Ödülü istemedi, bu Pazar gidiyor! MasterChef All Star'da estetikli güzel veda ediyor MasterChef All Star'da bir ilk yaşandı. 20 Ekim MasterChef ödül oyunu öncesi bir diyalog dikkat çekti. Kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabet Lüleburgaz'da devam etti. Haftanın eleme adayları belli oldu. Dün akşam oynanan ödül oyunu öncesi MasterChef Azize'den ilginç bir çıkış geldi. Azize, ödül oyunu oynamak istemediğini Mehmet Şefe söyledi. Bu istedği kabul gördü. Öte yandan sosyal medyada yer alan bir haber gün boyu konuşuldu.
23.10.2023 Televizyon
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Market zinciri, güneş enerjisi santrali yatırımlarını sürdürüyor
Market zinciri, güneş enerjisi santrali yatırımlarını sürdürüyor Market zinciri BİM, Lüleburgaz, Sincan, Balıkesir ve Kastamonu’daki depolarının çatısına da Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurdu.
6.07.2023 Ekonomi
Kimya tesisinde patlama! Yaralılar var
Kimya tesisinde patlama! Yaralılar var Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bir kimya tesisinin hammadde deposunda patlama meydana geldi. Olayda 3 işçi yaralanırken, bir köpek de telef oldu.
14.06.2023 Yaşam
Komando taburu, Kosova'ya intikale başladı
Komando taburu, Kosova'ya intikale başladı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kosova'da meydana gelen olaylar nedeniyle bölgede görevlendirilen komando taburunun intikale başladığını duyurdu.
4.06.2023 Gündem
Tekirdağ’da hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Tekirdağ’da hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 7 yaralı Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
22.04.2023 Gündem
Prof. Dr. Orta: Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum
Prof. Dr. Orta: Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Arazi ve Su Kaynakları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Orta, kuraklığın çok sıkı geldiğini belirterek, “Tüm canlıları etkiler, çok sinsi gelir, ne kadar kalacağı belli olmaz. Tüm canlıları çaresiz bırakır, depremde insanlardan başka çok ölen olmadı ama kuraklıkta tüm canlılar, ekosistem durur, istop eder her şey. O çaresizlik içerisinde ne kadar süreceğini de bilemezsiniz ve o çaresizlik de göçlere kadar sürer gider. Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum" dedi.
22.03.2023 Gündem
Asker eğlencesinde silahlı kavga: 7 yaralı
Asker eğlencesinde silahlı kavga: 7 yaralı Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki asker eğlencesinde çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.
21.03.2023 Yaşam
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek Uluslararası Koro Müziği Federasyonunun (IFCM) en büyük etkinliği olan Dünya Koro Müziği Sempozyumu (WSCM), Kültür ve Turizm Bakanlığının ev sahipliğinde bu yıl İstanbul’da gerçekleşecek. ABD’den İspanya’ya, Tayvan’dan Kanada’ya dünyanın en iyi koroları ve alanında uzman konuşmacılar 25-30 Nisan tarihleri arasında bir araya gelecek. Konuk koroların ve koro şeflerinin performansları ile 28 farklı ülkeden uzman konuşmacıların yer alacağı etkinlik, küresel koronavirüs salgını sonrası dünya çapındaki ilk korolar buluşması olma özelliğini de taşıyor.
17.03.2023 Kültür Sanat
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Trakya bölgesinde arsalara ilgi yüzde 200'e varan oranlarda artarken, uzmanlar yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Peki arsa talebi en çok hangi bölgelerde yoğunlukta? İşte detaylar...
16.03.2023 Ekonomi
'Risksiz' görülen kente akın başladı! Ev-arsa fiyatları üç kat arttı, kiralık daire yok
'Risksiz' görülen kente akın başladı! Ev-arsa fiyatları üç kat arttı, kiralık daire yok Türkiye'de 'deprem riski' bulunmayan iller arasında gösterilen Kırklareli'de, ev ve arsalara yoğun talep oluştu. Lüleburgaz, Babaeski ve Vize ilçelerinde ev ile arsa fiyatları 3'e katlanırken, kentte kiralık daire sıkıntısı başladı. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ise çarpıcı uyarılarda bulundu.
5.03.2023 Gündem
Genç evli çiftin acı sonu! Yemek molası verdiler sonrası korkunç
Genç evli çiftin acı sonu! Yemek molası verdiler sonrası korkunç Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde hızlı tren hattı projesi kapsamında yapımı devam eden üst geçidin ayağına çarpan otomobilin sürücüsü Hakan Kaya (39) ile eşi Nergiz Kaya (34), hayatını kaybetti.
14.01.2023 Yaşam
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcaklık raporuna göre, Türkiye'de son 52 yılın en sıcak 12'nci ekim ayı yaşanırken, Antalya ise 41,2 dereceyle en yüksek sıcaklığın görüldüğü il oldu. Antalya ile birlikte 18 noktada ekstrem sıcaklık gerçekleşti.
28.11.2022 Yaşam
Fatih Akyel, Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu
Fatih Akyel, Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu Eski milli futbolcu Fatih Akyel, Kırklareli Süper Amatör Ligi ekiplerinden Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu.
13.10.2022 Futbol
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı nefes kesti
Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı nefes kesti Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) planlı faaliyetleri arasında yer alan ‘Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı’, Kırklareli’nde devam ediyor. Tatbikatta indirilmiş taarruz ile hedefin ele geçirilmesi gerçeğini aratmadı.
10.10.2022 Gündem
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Kaza ihbarına giden jandarmaya başka bir araç çarptı: 1 şehit, 1 asker yaralı
Kaza ihbarına giden jandarmaya başka bir araç çarptı: 1 şehit, 1 asker yaralı Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde kaza ihbarına giden jandarmaya yoldan geçen başka bir araç çarptı. Kaza sonrasında 1 jandarma şehit oldu.
3.10.2022 Gündem
Kırklareli'de bir iş yerinde ele geçirildi! Bizans dönemine ait...
Kırklareli'de bir iş yerinde ele geçirildi! Bizans dönemine ait... Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde, bir iş yerinde, Bizans dönemine ait altın sikke ele geçirildi. Bir kişi hakkında işlem başlatıldı.
5.09.2022 Yaşam
Hisarcıklıoğlu: Dünyanın en stratejik sektörü tarım ve hayvancılık
Hisarcıklıoğlu: Dünyanın en stratejik sektörü tarım ve hayvancılık Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Dünyanın en stratejik sektörü, en çok kazandıracak sektörü hangisidir, derseniz, tarım ve hayvancılık. Yıllardır biz bunu ifade ediyorduk, ne zaman pandemi çıktı, Rusya-Ukrayna savaşı çıktı, bütün dünya yeni anladı” dedi.
13.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Lüleburgaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lüleburgaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.