Lolipop

Lolipop

Son dakika lolipop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lolipop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lolipop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lolipop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lolipop gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 lolipop haberi bulunmuştur. Tüm lolipop haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müge Anlı’da kayıp kadının sevgilisinden şok sözler: 'Beni kurtar' diyerek yardım istedi
Müge Anlı’da kayıp kadının sevgilisinden şok sözler: 'Beni kurtar' diyerek yardım istedi Müge Anlı’da 6 yıl önce şüpheli şekilde ortadan kaybolan kadın aranıyor. Kayıp kadının sevgilisi olduğu belirtilen H.B.'nın açıklamaları şoke etti.
16.11.2023 Gündem
20 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok aktüel 20 Nisan 2022 kataloğu ile bu hafta hangi ürünler indirimli? ŞOK kataloğu 2022 Nisan!
20 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok aktüel 20 Nisan 2022 kataloğu ile bu hafta hangi ürünler indirimli? ŞOK kataloğu 2022 Nisan! ŞOK 20 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu ile indirimli ürünler belli oldu. ŞOK'ta 'Birlikten Berekete' kampanyası ile Ramazan Bayramı hazırlarına hız verdi ve bayram şekerleri ile çikolataları raflara dizdi. ŞOK'ta bu hafta çocuklar için tekerlekli Scooterdan, plastik banyo ürünlerine, bisikletten terliklere kadar çeşitli ürünler indirimli olarak vatandaşa sunuldu. İşte ŞOK 20 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu…
19.04.2022 Ekonomi
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok Işın Karaca, son dönemde çok tartışılan sahne kostümleri hakkında konuştu: "Gülşen'i severim ama sahne adabı diye bir şey olmalı. Her şeyin bir kalitesi olmalı. Bazı hareketler çok kalitesiz..."
10.04.2022 Magazin
Gülşen 'Söylemezsem Olmaz' yorumcularına konuşmama kararı aldırttı!
Gülşen 'Söylemezsem Olmaz' yorumcularına konuşmama kararı aldırttı! Şarkıcı Gülşen, 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında kendisini hedef göstererek hakaret ettikleri ve ısrarlı şekilde psikolojik baskı uyguladıkları iddiasıyla sunucular Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında bir ay konuşmama kararı aldırdı. Davalı sunucular, mahkeme kararına aykırı davranırsa hapis yatacak.
25.03.2022 Magazin
Gülşen tepki gören kucak dansıyla ilgili ilk kez konuştu!
Gülşen tepki gören kucak dansıyla ilgili ilk kez konuştu! Konserlerinde giydiği kıyafetlerle adından söz ettiren Gülşen yine konuşulacak bir olaya imza atmıştı. Gülşen bir konserinde arkadaşının kucağına oturunca gündem olmuştu. Gülşen sonrasında 'Lolipop' şarkısını çıkarıp yarı çıplak çıplak poz verince iyice hedef haline geldi. Gülşen kucak konusunda yapılan eleştirilere son noktayı koydu.
22.03.2022 Magazin
Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin düğün tarihi belli oldu
Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin düğün tarihi belli oldu Pandemi ve vefat nedeniyle iki kez ertelenen Nazlı-Hacı Sabancı’nın Çırağan Sarayı’ndaki düğünü 25 Haziran’da yapılacak.
18.03.2022 Magazin
Gülşen'e olay gönderme! 'Ben de mi lolipop yiyeyim?'
Gülşen'e olay gönderme! 'Ben de mi lolipop yiyeyim?' Popçu Berkay Şahin, son dönemde giydiği kostümler ve sahne şovları nedeniyle eleştirilen meslektaşı Gülşen'e destek çıktı. Erkek şarkıcıların bu konuda ne kadar cesur olabilecekleri sorusu yöneltilen Berkay, Gülşen'in yeni şarkısı 'Lolipop' üzerinden esprili bir cevap verdi.
18.03.2022 Magazin
Gülşen'in arkadaşının kucağına oturması çok konuşulmuştu! Ozan Çolakoğlu’nun tepkisi ne oldu? Flaş açıklama
Gülşen'in arkadaşının kucağına oturması çok konuşulmuştu! Ozan Çolakoğlu’nun tepkisi ne oldu? Flaş açıklama Şarkıcı Gülşen, şarkılarıyla olduğu kadar iddialı sahne kıyafetleriyle de magazin gündeminden düşmüyor. Öte yandan Gülşen'in verdiği konser sırasında arkadaşının kucağına oturması da çok konuşulmuştu. Eşi Ozan Çolakoğlu'nun tepkisi merak edilmişti. Geçen akşam alışveriş merkezinde görüntülenen Gülşen 'Pozlarınız ve arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?' sorusuna böyle yanıt verdi...
12.03.2022 Magazin
Gülşen albümünün kapak pozlarını paylaştı, yer yerinden oynadı...
Gülşen albümünün kapak pozlarını paylaştı, yer yerinden oynadı... Gülşen, geçtiğimiz günlerde internete sızan ‘Lolipop’ albümünün kapak fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Gülşen'in göğüs uçlarını minik bir aksesuarla kapadığı pozu olay oldu.
10.03.2022 Magazin
6 soruda meme dikleştirme operasyonları ve bilmeniz gerekenler!
6 soruda meme dikleştirme operasyonları ve bilmeniz gerekenler! Meme dokusu sarkan, hacim kaybeden ve emzirme sonrası genişleyen meme başı için yapılan meme dikleştirme operasyonları son yıllarda kadınların en çok tercih ettiği uygulamaların başında geliyor. Meme başı bölgesini yeniden küçültülmesini sağlayan meme dikleştirme operasyonları ile ilgili merak edilenleri anlatan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Sarper Mete ameliyattan yaklaşık 6 hafta sonra nihai sonuç alınabileceğini belirtti. Peki, Meme dikleştirme operasyonu nasıl yapılır? Meme dikleştirme kimlere yapılır? İşte bilmeniz gerekenler…
27.09.2021 Sağlık
Emzirme sonrası göğüs nasıl eski haline getirilebilir?
Emzirme sonrası göğüs nasıl eski haline getirilebilir? Hamilelik heyecan verici bir süreçtir. Sağlıklı bir bebek sahibi olduktan sonra anneler kendilerinde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirler. Özellikle emzirme döneminden sonra göğüslerde yaşanan deformasyonların düzeltilmesi sıklıkla talep edilmektedir. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka bu konu ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.
16.09.2021 Sağlık
Arda'nın Mutfağı 88. bölüm fragmanı yayında!
Arda'nın Mutfağı 88. bölüm fragmanı yayında! Programın bu bölümünde Ratatouille (Ratatuy), Tavuk Lolipop ve Zaher Turta tarifleri ekrana gelecek.
29.12.2020 Gündem
Meme küçültme estetiğinin faydaları
Meme küçültme estetiğinin faydaları Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, aşırı büyük göğüslerin kadınların yaşam kalitesinin düşmesine neden olabildiğini belirtti.
26.06.2020 Sağlık
Lolipop kavgası mahkemede bitti
Lolipop kavgası mahkemede bitti Cirosu 2.5 milyar Euro’yu bulan ve dünyanın üçüncü büyük şekerleme üreticisi Perfetti Van Melle Spa, 40 yıl önce temeli atılan Aysultan Şekerleme Gıda Ambalaj şirketine karşı Ankara 2. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı.
9.08.2019 Yaşam
Ünlü şarkıcının konserde yalayıp seyircilere fırlattığı lolipop satışa çıkarıldı!
Ünlü şarkıcının konserde yalayıp seyircilere fırlattığı lolipop satışa çıkarıldı! Ünlü şarkıcı Ariana Grande'nin konser esnasında yalayıp seyircilere fırlattığı lolipop, 50 bin dolara satışa çıkarıldı.
27.06.2019 Magazin
Sağlıklı beslenmek için en  iyi yol haritası belli oldu
Sağlıklı beslenmek için en iyi yol haritası belli oldu İngiliz Beslenme Vakfı (BNF), ‘kaliteli kalori’ adını verdiği bir beslenme anlayışını harekete geçiriyor.
21.09.2018 Sağlık
Kayıp kedi 17 yıl sonra sahibine geri döndü
Kayıp kedi 17 yıl sonra sahibine geri döndü Lolipop adlı kedi evinden 24 kilometre uzaklıkta bulundu ve üzerindeki çip sayesinde sahibi tespit edildi.
9.07.2018 Dünya
Meme ameliyatı yaptıracaklar dikkat
Meme ameliyatı yaptıracaklar dikkat Meme estetiği günümüzde en sık başvurulan estetik yöntemlerden biri...
26.01.2016 Sağlık
Mehmetçik’ten lolipop
Mehmetçik’ten lolipop Şiddetli çatışmaların yaşandığı Şırnak’ın Silopi ilçesinde güvenlik güçleri sivillere zarar gelmemesi için gereken en yüksek hassasiyeti gösteriyor...
29.09.2021 Gündem
Lolipoplu Emre!
Lolipoplu Emre! Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda dün oynanan Medipol Başakşehir-Torku Konyaspor karşılaşmasına gelen futbolseverler, tribünde ilginç bir olaya şahit oldu.
26.10.2015 Başakşehir
Çocuklarıyla vakit geçirdi
Çocuklarıyla vakit geçirdi 53 yaşındaki şarkıcı Seal, ünlü Alman model Heidi Klum ile olan evliliğinden olan çocuklarıyla dışarıda görüntülendi...
26.08.2015 Magazin
Bu yiyecekler artık okul kantinlerinde satılmayacak
Bu yiyecekler artık okul kantinlerinde satılmayacak Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıkları, okul kantinlerinde satışı uygun olmayan gıda ve içeceklere ilişkin yasağın kapsamını genişletti. Çocukların sevdiği yiyeceklerin başında olan çikolata,kek,şeker,gofret gibi ürünler okul kantinlerinde satılmayacak.
29.09.2021 Gündem
Kokteyl lolipop çılgınlığı!
Kokteyl lolipop çılgınlığı! Alkollü dondurmalar bu sıcak havalarda bünyenin içkiden yorulmaması hem de serinlemek için ideal. Şampanya, mojito, margarita gibi birçok kokteyl artık yeni trend dondurmalarda....
1.08.2015 Arşiv
Facebook'ta tesettüre karşı mini etek kampanyası
Facebook'ta tesettüre karşı mini etek kampanyası Kızlar ve kadınlar tesettürlü mü dolaşmalı, mini etekli mi? Arap dünyası, son günlerde kadınların hangi giyimle dışarı çıkması getirdiği konusunda tam anlamıyla kutuplaşmış görünüyor.
4.06.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lolipop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lolipop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.