Kayıp Kadın

Kayıp Kadın

Son dakika kayıp kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayıp kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayıp kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayıp Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayıp kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.451 kayıp kadın haberi bulunmuştur. Tüm kayıp kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu
Kayıp aranan Kırgız kadının toprağa gömülü cesedi bulundu Antalya’da 3 aydır kayıp olarak aranan Kırgız kadının cansız bedeni, Serik ilçesindeki arazide toprağa gömülü bulundu. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
28.12.2023 Gündem
Müge Anlı’da kayıp kadının sevgilisinden şok sözler: 'Beni kurtar' diyerek yardım istedi
Müge Anlı’da kayıp kadının sevgilisinden şok sözler: 'Beni kurtar' diyerek yardım istedi Müge Anlı’da 6 yıl önce şüpheli şekilde ortadan kaybolan kadın aranıyor. Kayıp kadının sevgilisi olduğu belirtilen H.B.'nın açıklamaları şoke etti.
16.11.2023 Gündem
17 gün önce kaybolan 1 çocuk annesi Simge Nur'dan haber var! Polisi arayıp 'İyiyim, beni aramayın' dedi
17 gün önce kaybolan 1 çocuk annesi Simge Nur'dan haber var! Polisi arayıp 'İyiyim, beni aramayın' dedi Cep telefonunu tamir ettirmeye gideceğini söyleyip evden ayrılan ve 17 gündür kayıp olan evli ve 1 çocuk annesi Simge Nur Ö. (22) polisi aradı. Ailesi kayıp başvurusunda bulunduktan 3 gün sonra polisi arayan Simge Nur, iyi olduğunu ve aranması için bir sebep bulunmadığını söyledi. Simge Nur'dan bir daha haber alamadıklarını belirten anne Nafiye Özkan, "Sağ olduğunu biliyoruz ama nerede yatar, nerede yer, içer bilmediğimiz için içimiz hiç rahat değil" dedi.
14.09.2023 Gündem
Eşme Akıncı bulundu mu? Müge Anlı Eşme Akıncı olayı nedir, kayıp kadın kimdir, kaç yaşında, nereli?
Eşme Akıncı bulundu mu? Müge Anlı Eşme Akıncı olayı nedir, kayıp kadın kimdir, kaç yaşında, nereli? Kayıp olarak aranan Eşme Akıncı’nın ailesi Müge Anlı ve ekibinden Eşme’nin bulunması için yardım istemişti. Karaman'ın Ermenek ilçesinde gece saatlerinde evden çıkan ve 13 gündür kendisinden haber alınamayan Eşme Akıncı olayında yeni bir gelişme yaşandı. Peki, Eşme Akıncı bulundu mu? Müge Anlı Eşme Akıncı olayı nedir, kaç yaşında, nereli ve kimdir?
16.05.2023 Yaşam
Tatlı Sert programında Müge Anlı çileden çıktı: Bacağıma bakıyorsun, sakın bakma!
Tatlı Sert programında Müge Anlı çileden çıktı: Bacağıma bakıyorsun, sakın bakma! Müge Anlı'yı canlı yayında çileden çıktı. Ünlü sunucu programına konuk ettiği şahsa 'Bacağıma bakıyorsun, sakın bakma!! diyerek tepki gösterdi. Yaşlı kadınları taciz ettiği için kayıp kadın vakasında şüphelerin odağındaki Sinan Sardoğan, canlı yayında Müge Anlı'yı çileden çıkardı.
2.01.2023 Yaşam
Genç oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya takıntılı hayran şoku! Hayatı kabusa döndü
Genç oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya takıntılı hayran şoku! Hayatı kabusa döndü Oyuncu Eda Elif Başlamışlı'ya saplantılı bir aşkla bağlanan genç adam, aşkına karşılık bulamayınca tehdit ve hakaretler savurduğu ünlü oyuncunun hayatını kabusa çevirdi. Yaşadığı korku dolu anlarla ilgili ilk kez konuşan Başlamışlı, “Kadına şiddetin ve tacizin sürekli gündem olduğu bir zamanda ben susmamayı seçtim. Geçmişten günümüze susulduğu için kadın tacizleri ve şiddeti normalleştirildi. Susmamalıyız!” dedi.
10.06.2022 Yaşam
Çanakkale'de kayıp kadın bulundu, muhtar olan eşi aranıyor
Çanakkale'de kayıp kadın bulundu, muhtar olan eşi aranıyor Çanakkale'nin Çan ilçesinde kayıp olan İlknur Kuloğlu (41), jandarma ekiplerinin arama çalışmaları sonucunda Şerbetli köyünde sağ olarak bulundu. Boşanma aşamasındaki eşi Şerbetli köyü muhtarı İlker Mustafa Kuloğlu (51) ise halen aranıyor.
10.06.2022 Yaşam
Bir haftadır aranan Rabia'dan acı haber!
Bir haftadır aranan Rabia'dan acı haber! Kayseri'de, 1 hafta önce ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan Rabia Mansur (37), vadi yatağında ölü bulundu.
16.02.2022 Gündem
Etiler'de kaybolan İranlı genç kadın bulundu!
Etiler'de kaybolan İranlı genç kadın bulundu! Etiler'den 4 gün önce kaybolan ve annesinin tanıdık birileri tarafından kaçırıldığını iddia ettiği İranlı Marjan Ahadi bulundu.
15.02.2021 Yaşam
Rize'de eşi kayıp ihbarında bulunmuştu İstanbul'da ortaya çıktı!
Rize'de eşi kayıp ihbarında bulunmuştu İstanbul'da ortaya çıktı! Rize’nin Kalkandere ilçesinde eşi tarafından muayene olmak için götürüldüğü hastaneden kaybolan Funda K. (24), İstanbul Üsküdar'da bir evde bulundu. Funda K. polise kendi isteğiyle evini terk ettiğini söylerken, koca Kürşat K., "İki çocukla beni ortada bırakıp, gitmek ne demek? Kendisine maddi-manevi tazminat davası açacağım. Hukuki yönden elimden geleni yapacağım" dedi.
9.03.2020 Yaşam
Arkadaşlık sitesinden gelen dehşet!
Arkadaşlık sitesinden gelen dehşet! İzmir'de arkadaşlık sitesi üzerinden tanışarak sevgili olduktan sonra, Adana'dan gelen Meral Polat'ı (38) kıskançlık yüzünden çıkan tartışmada öldürerek, deniz kenarında bir yere gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Hüseyin Emiroğlu'nun (42) yargılanmasına başlandı. Meral Polat, kaybolduktan 2 gün sonra adına hastanenin acil servisine kayıt açtırıldığı ortaya çıktı.
27.11.2019 Yaşam
300 saatlik kamera kaydı izlendi, kayıp kadın bulundu
300 saatlik kamera kaydı izlendi, kayıp kadın bulundu Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Topluca köyünde cep telefonunu alan eşine kızdığı için evi terk eden ve kendisinden haber alınamayan 3 aylık evli ve 1,5 aylık hamile Başak Çamkerten (20) için özel ekip kuran jandarma, 300 saatlik güvenlik kamerası kaydını izleyerek, genç kadının izini buldu. Eskişehir'de bir evde bulunan kadın, sığınma evinde koruma altına alındı.
10.07.2019 Yaşam
Kayıp diye aranıyordu, böyle bulundu
Kayıp diye aranıyordu, böyle bulundu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde dün kaybolan ve yakınları tarafından aranan 53 yaşındaki Feride Başyurt, düştüğü su kuyusunda yaralı halde bulundu.
6.12.2018 Yaşam
Kocasının kayıp ilanı verdiği kadın, sevgilisiyle bu halde yakalandı
Kocasının kayıp ilanı verdiği kadın, sevgilisiyle bu halde yakalandı Muğla’nın Bodrum ilçesinden yasadışı yollarla Yunanistan’ın İstanköy adasına geçmeye çalışan kayıp kadın ve çocukları sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan kadın ve çocuklarının Balıkesir Emniyeti tarafından kayıp olarak arandığı öğrenildi. Evli olduğu öğrenilen kadının sevgilisi de teknede yakalandı.
27.10.2018 Yaşam
Suriyeli genç kadın çocuğuyla 3 gündür kayıp
Suriyeli genç kadın çocuğuyla 3 gündür kayıp İstanbul Sultangazi'de pazara gitmek için 1 yaşındaki çocuğunu da yanına alarak evden çıkan 24 yaşındaki Fatma Alzahra Ajaj ortadan kayboldu. Genç kadından 3 gündür haber alınamıyor.
10.10.2018 Yaşam
Günler sonra bulunan kadın nasıl hayatta kaldığını anlattı
Günler sonra bulunan kadın nasıl hayatta kaldığını anlattı Erzurum'un Aşkale ilçesine bağlı Koşapınar Mahallesi'nde kaybolduktan 3 gün sonra yaylada bitkin halde bulunan 2 çocuk annesi Pınar Unus (34) hastanede tedavi altına alındı. Pınar Unus'un ağabeyi Azir Urçar, "Kuşburnu yiyerek ayakta kalabilmiş. 'Ayı ve kurt yanıma kadar geldi bana bir şey yapmadı' dedi. Çok korktuğu için günlerce uyuyamamış" diye konuştu.
21.09.2018 Yaşam
Günlerdir aranıyordu, bakın nerede çıktı!
Günlerdir aranıyordu, bakın nerede çıktı! Erzurum'un Aşkale ilçesinde, 3 gün önce kaybolan 2 çocuk annesi Pınar Unus (34) yaylada bitkin halde bulundu.
19.09.2018 Yaşam
Kocası ve onun genç sevgilisi tutuklandı
Kocası ve onun genç sevgilisi tutuklandı 4 Mart’ta kaybolan, kız kardeşlerinin televizyona çıkıp aradıkları Gül Ayalp (28) iki kurşunla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili olarak Gül Ayalp’ın eşi Kemal ve 18 yaşındaki sevgilisi Güler Özkahraman cezaevine gönderildi
27.03.2018 Yaşam
Kayıp kadın cesedi ağaca asılı halde bulundu!
Kayıp kadın cesedi ağaca asılı halde bulundu! Trabzon'da 3 çocuk annesi kadının cenazesi ağaca asılı halde bulundu
27.04.2017 Yaşam
2 gün sonra karlar altında bulundu!
2 gün sonra karlar altında bulundu! Sakarya'da kayıp kadın 2 gün sonra karlar altında bulundu
24.04.2017 Yaşam
Yanarak ölen kadının kimliği belirlendi
Yanarak ölen kadının kimliği belirlendi Adana'nın Karaisalı ilçesinde yaklaşık 2 ay önce ormanlık alanda bulunan konteynerde çıkan yangında 2 kişiyle birlikte yanarak ölen kadının 36 yaşındaki Pınar Balcı olduğu ortaya çıktı
31.01.2017 Yaşam
MİT devreye girdi
MİT devreye girdi MİT, 26 yıl önceki hac ibadetinde kaybolan ve Müge Anlı’nın programında Suudi Arabistan’da yaşadığı ortaya çıkan Batmanlı Fahriye Kara’nın bulunup Türkiye’ye getirilmesi için harekete geçti.
31.12.2016 Yaşam
Kesik bacaktan "çekiçli" vahşet çıktı
Kesik bacaktan "çekiçli" vahşet çıktı Adana’da çöp ayrıştırma tesislerinde bulunan kesik bacağın uyuşturucu bağımlısı yalnız yaşayan bir kadına ait olduğu, kadının uyuşturucu kullanmak için geldiği tuvalette kahvehane çalışanı tarafından önce boğulup, sonra kafasına çekiçle vurularak öldürüldüğü, daha sonra da bıçak ve çekiçle 5 parçaya ayrılıp torbalara konularak çöp kutularına atıldığı belirlendi
7.12.2016 Yaşam
6 aydır kayıp kadının cesedi bulundu
6 aydır kayıp kadının cesedi bulundu Ordu’nun Gölköy ilçesinde 25 Ekim 2015 tarihinde evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 51 yaşındaki Gül Erdaş’ın 6 ay sonra cesedi bulundu.
25.04.2016 Yaşam
Kayıp kadın, ormanda baygın bulundu
Kayıp kadın, ormanda baygın bulundu DENİZLİ’nin Tavas İlçesi’nde geçen salı gecesi kaybolan kanser hastası 48 yaşındaki Elif Akırmak, bu sabah Çameli’deki ormanlık alanda baygın halde bulundu...
14.04.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kayıp Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayıp kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.