Lenfoma

Lenfoma

Son dakika lenfoma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lenfoma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lenfoma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lenfoma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lenfoma gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 lenfoma haberi bulunmuştur. Tüm lenfoma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sar Değeri Nedir, Ne İşe Yarar? Sar Değerinin Yüksek Olmasının Zararları Nelerdir?
Sar Değeri Nedir, Ne İşe Yarar? Sar Değerinin Yüksek Olmasının Zararları Nelerdir? Sar açılımı Specific Absorption Rate olarak bilinmektedir. Türkçe karşılığı ise Özgül Soğurma Oranı olmaktadır. Sar değeri sahip olan cihazların insan vücuduna yaydığı radyasyon miktarını temsil etmektedir. Özellikle son birkaç yılda sar değeri ile ilgili pek çok araştırma yapılmaktadır. Sar değerine sahip cihazların kullanıcılara verdiği zararlar ise merak edilmektedir.
1.02.2024 Gündem
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı Tayvan hükümeti yetkilileri, Türkiye’den ihraç edilen yumurtalara yönelik yapılan analizde, kümes hayvanlarında kullanımı yasaklı antibiyotik; nitrofuran maddesinin tespit edildiğini açıkladı. Sektör temsilcileri, ‘Çürük elmaları araştırıp ortaya çıkaracağız’ derken, Tarım Bakanlığı, “Tayvan yumurtalarla ilgili bir bildirimde bulunmadı ama bakanlığımız inceleme başlattı” denildi.
22.07.2023 Gündem
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri ABD’de hırsızlığa gittiği evde 75 yaşındaki bir kadını döverek vahşi şekilde katleden James Barber, yaklaşık 20 yıldır idam edilmek için gün sayıyor. Barber’ın idamı ile ilgili akıllarda soru işaretleri oluşurken yaşlı kurbanın torunlarından gelen ‘intikam’ açıklamaları herkesi şoke etti.
21.07.2023 Dünya
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu?
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu? 69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından ailesinden ilk açıklama geldi. Sanatçının resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, "Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Magazin
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor?
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor? MFÖ grubunun üyesi ve oyuncu Özkan Uğur’dan hayranlarını üzen haber geldi. 3 aydır yoğun bakımda olan Özkan Uğur hayatını kaybetti. Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan ve oğlu Alişan Uğur, sosyal medyadan açıklama yayımladı. Açıklamanın ardından Özkan Uğur’un eşi kimdir? Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
23.10.2023 Magazin
Türkiye Özkan Uğur'a ağlıyor! 'Umutla bekliyorduk'
Türkiye Özkan Uğur'a ağlıyor! 'Umutla bekliyorduk' Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Lenf kanserini (lenfoma) iki defa yenen sanatçının acı haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.
9.07.2023 Magazin
Athena Hakan Özoğuz güzel haberi duyurdu
Athena Hakan Özoğuz güzel haberi duyurdu Athena'nın sevilen üyesi Hakan Özoğuz hayranlarını üzen bir haberle gündeme gelmişti. Uzun zamandır lenfoma tedavisi gören ünlü şarkıcı bu kez müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı: Tedavim bitti her şey yolunda!
15.06.2023 Magazin
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı Ebru Şallı ve Harun Tan'ın evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki Pars, 2020 yılının nisan ayında lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Şallı, Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programında o dönem yaşadıklarını anlattı.
19.04.2023 Magazin
İşe girmek için sağlık raporu almaya gitti, kanser olduğunu öğrendi
İşe girmek için sağlık raporu almaya gitti, kanser olduğunu öğrendi Halit Ergin, 18 yaşındayken işe girmek için sağlık raporu almaya gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi. 4 yıl boyunca tedavi gören hasta, kız kardeşinden yapılan ilik nakli sonrasında hayata tutundu.
6.04.2023 Sağlık
Kanseri can evinde vuracak çalışma! ‘Hastada uygular gibi’ önce laboratuvarda deniyorlar
Kanseri can evinde vuracak çalışma! ‘Hastada uygular gibi’ önce laboratuvarda deniyorlar Marmara Üniversitesi (MÜ) Genetik ve Metabolik Hastalıklar Araştırma ve Uygulama Merkezi (GEMHAM) tarafından Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bir çalışmayla, kanser teşhisi alan hastadaki tümörün tedaviye nasıl yanıt vereceği, tedaviye başlanmadan önce laboratuvarda belirleniyor. 
2.04.2023 Sağlık
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim 2020 yılında oğlu Pars’ı lenfoma kanserinden kaybeden Ebru Şallı, asrın felaketinde evlatlarını göçük altında kaybeden ailelerin acılarını paylaştı. Gözyaşları içinde oğlu Pars'ın eşyalarını paketleyip depremzede çocuklara bağışladığını söyleyen eski manken, Mesut Hançer'in Kahramanmaraş'ta enkaz altında hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini bırakmadığı fotoğraftan çok etkilediğini söyledi.
28.03.2023 Magazin
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim Fatih Erkoç, yaptığı açıklamayla hayranlarını endişelendirdi. Erkoç, katıldığı bir davette 8 ay önce kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
16.12.2022 Magazin
Herkes idamını bekliyordu! Ölümden böyle kurtuldu
Herkes idamını bekliyordu! Ölümden böyle kurtuldu ABD'de yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. İdam kararı verilen mahkumun saatler sonra ölüm haberi yerine hayatta kaldığı haberi geldi. ABD'nin Alabama eyaletinde idamını bekleyen mahkumun hayatta kalma nedeni de herkesi şoke etti. İşte haberin detayları...
21.11.2022 Dünya
Arka Sokaklar'ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy'dan haber var!
Arka Sokaklar'ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy'dan haber var! 'Arka Sokaklar' dizisinde hayat verdiği Volkan Komiser karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Aksoy, sevenlerine güzel haberi duyurdu.
16.11.2022 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Lenfoma tedavisi gören Hakan Özoğuz'dan yeni haber!
Lenfoma tedavisi gören Hakan Özoğuz'dan yeni haber! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenfoma hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Özoğuz, sosyal medya hesabından kendisine gelen desteğe teşekkür ederek son durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
24.09.2022 Magazin
Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz lenfoma kanseri mi?
Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz lenfoma kanseri mi? Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz lenfoma hastalığına yakalandı. Tedavi gören 45 yaşındaki Özoğuz bir süredir konserlere çıkmıyordu. Gökhan Özoğuz'un ikizi Hakan Özoğuz hastalığı sonrasında lenfoma kanserinin ne olduğu, belirtileri ve tedavi süreci merak ediliyor. Peki, Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
21.09.2022 Sağlık
Arka Sokakların genç yıldızı Boğaç Aksoy'dan iyi haber! Lenfoma kanserine yakalanmıştı
Arka Sokakların genç yıldızı Boğaç Aksoy'dan iyi haber! Lenfoma kanserine yakalanmıştı Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak oyunculuğu bıraktığını açıklayıp kaptanlık diploması alan Boğaç Aksoy'dan güzel haber geldi. Boğaç Aksoy, geçtiğimiz yıldan beri savaştığı lenfoma kanseriyle ilgili son bilgiyi verdi...
7.09.2022 Magazin
Efsane oyuncu üzücü haberi duyurdu: Kanser tedavisi görüyorum
Efsane oyuncu üzücü haberi duyurdu: Kanser tedavisi görüyorum Sinema dünyasının yaşayan efsanelerinden biri olarak nitelendirilen oyuncu Jane Fonda'dan önce üzücü haber geldi. Oyuncu, kansere yakalandığını açıkladı. Fakat hemen ardından da bunun tedavi edilebilir bir tür olduğunu ve kemoterapiye başladığını ekledi.
3.09.2022 Magazin
Harun Tan'ın panik anları! 'Gelip yanıma oturdu, kahve içerken tanıştık'
Harun Tan'ın panik anları! 'Gelip yanıma oturdu, kahve içerken tanıştık' 2002 yılında Ebru Şallı ile dünyaevine giren Harun Tan, ünlü mankenle evliliğini 2013'te noktalamıştı. Nisan 2020'de oğlu Pars'ın lenfoma nedeniyle vefatı ile tarifsiz bir acı yaşayan iş insanı, önceki gün Arnavutköy’de kahve içerken tanıştığı kadınla görüntülendi. Basın mensuplarına durumu açıklama gereği duyan Harun Tan, "Yanlış bir şey yazmayın" şeklinde ricada bulundu.
6.08.2022 Magazin
Dünya şokta! Korkulan oldu, Avrupa'da ilk ölüm vakası...
Dünya şokta! Korkulan oldu, Avrupa'da ilk ölüm vakası... Ajanslar son dakika duyurdu. Korkulan oldu. İspanya, Avrupa'nın mevcut maymun çiçeği salgınından kaynaklı ilk ölümün gerçekleştiğini açıkladı. İspanya Sağlık Bakanlığı ölümü doğruladı ancak ölen kişi hakkında ayrıntı vermedi. İşte son dakika haberinin detayları...
29.07.2022 Dünya
Arka Sokaklar'ın yıldızı lenfoma kanserine yakalanmıştı! Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktı yeni mesleği...
Arka Sokaklar'ın yıldızı lenfoma kanserine yakalanmıştı! Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktı yeni mesleği... Rol aldığı "Arka Sokaklar" dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Boğaç Aksoy'dan kötü haber gelmişti. Oyuncu Boğaç Aksoy, lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Boğaç Aksoy, sevenlerinden dua istemişti. Boğaç Aksoy, doktorunun tavsiyesi üzerine mesleğine ara verip Fethiye'ye yerleşti. Zor günleri geride bırakan 32 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında merak edilenleri anlattı.
20.06.2022 Magazin
Prof. Dr. Örün: Emziren annede kanser riski azdır
Prof. Dr. Örün: Emziren annede kanser riski azdır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Emel Örün, anne sütünün bebek ve anne için önemine değinerek, "Anne sütü ile beslenen bebekler mama ile beslenen bebeklere göre bazı hastalıklara daha az yakalanma riski taşır. Emziren annede yumurtalık kanseri, meme kanseri riski azdır. Emzirmek anneyi kemik erimesinden korur" dedi.
30.05.2022 Sağlık
Özkan Uğur’un sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur’un hastalığı ne?
Özkan Uğur’un sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur’un hastalığı ne? Özkan Uğur’dan yeni paylaşım! MFÖ grubu solisti Özkan Uğur geçtiğimiz aylarda sahnelere ara vermiş, hastalığının yeniden nüksettiğini açıklamıştı. Başarılı sanatçı Özkan Uğur’un sosyal medya paylaşımı sevenlerini performans sergiledi. Özkan Uğur son paylaşımında gitar çaldığı anları takipçilerine sundu. Peki, Özkan Uğur’un sağlık durumu nasıl? Özkan Uğur’un hastalığı ne? İşte detaylar…
25.05.2022 Magazin
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz!
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz! Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşın 80’inci gününe girildi. İşgalin ilk gününden beri verdiği kararlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu kez de sağlığıyla ilgili olarak manşetlere taşındı. Basının eline geçen ses kayıtlarında söylenenler adeta duyanı şaşkına çevirdi…
14.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lenfoma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lenfoma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.