Özkan Uğur

Özkan Uğur

Son dakika özkan uğur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özkan uğur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özkan uğur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özkan Uğur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özkan uğur gelişmeleri de dahil olmak üzere 924 özkan uğur haberi bulunmuştur. Tüm özkan uğur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yakın dostları olmadan ilk kez geçtiğimiz ay Bostancı'da sahneye çıkmıştı. Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.
11.04.2024 Magazin
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
MFÖ'den Özkan'sız ilk konser! 'Bir sene önce bu salondaydı'
MFÖ'den Özkan'sız ilk konser! 'Bir sene önce bu salondaydı' MFÖ grubu, geçtiğimiz sene 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Özkan Uğur'suz Bostancı Gösteri Merkezi'nde ilk kez sahne aldı. Duygusal anların yaşandığı gecede ekranda sık sık Uğur'un fotoğraflarına yer verildi. Konseri izlemeye giden Gülben Ergen, duygularını dile getirdi.
18.03.2024 Magazin
Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor! ‘52 yıl için şükran, 7 ay için özlem’
Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor! ‘52 yıl için şükran, 7 ay için özlem’ MFÖ’nin Özkan Uğur’u, Temmuz 2023'te lenf kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ile Fuat Güner duygusal bir mesajla 52 yıllık dostları Özkan Uğur'u kaybetmelerinin ardından sahnelere döneceklerini açıkladı.
20.01.2024 Magazin
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak Geçtiğimiz sene temmuz ayında hayatını kaybeden Özkan Uğur’un adını taşıyan müzik stüdyosu Büyük İstanbul Otogarı’nda açıldı.
13.01.2024 Magazin
Aysun Uğur, eşi Özkan Uğur’un doğum gününü duygusal sözlerle kutladı!
Aysun Uğur, eşi Özkan Uğur’un doğum gününü duygusal sözlerle kutladı! Lenf kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, usta müzisyenin doğum günü olan 17 Ekim'de, sosyal medyada duygu yüklü paylaşımlara imza attı.
17.10.2023 Magazin
Mazhar Alanson: Şimdi Sude'yi Özkan'sız ağlarım
Mazhar Alanson: Şimdi Sude'yi Özkan'sız ağlarım MFÖ grubundan sanatçı Mazhar Alanson, Üsküdar Meydanı'nda sevenleriyle buluştu. Alanson, şarkılarını Özkan Uğur anısına seslendirdi.
24.09.2023 Magazin
Betül Demir'in duygu dolu anları! 'Özkan abisiz hep bir şeyler eksik olacak'
Betül Demir'in duygu dolu anları! 'Özkan abisiz hep bir şeyler eksik olacak' Şarkıcı Betül Demir, dün İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. 8 Temmuz'da lenf kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Özkan Uğur için sahnede konuşma yapan Demir, duygu dolu anlar yaşadı.
2.08.2023 Magazin
Fuat Güner'den duygulandıran 'Özkan Uğur' paylaşımı! 'Biz en zorunu başardık'
Fuat Güner'den duygulandıran 'Özkan Uğur' paylaşımı! 'Biz en zorunu başardık' MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, lenf kanseri tadavisi gördüğü hastanede 8 Temmuz'da hayata gözlerini yumdu. Türk pop ve rock müziğinin efsane müzik grubunun bir diğer üyesi ve Uğur'un 52 yıllık dostu Fuat Güner, usta sanatçının ardından duygusal bir paylaşıma imza attı.
28.07.2023 Magazin
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti Antalya'ya tatile gelen turistlerin yaptığı dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti. Yabancıların satın aldığı evleri haftalık kiralayan bazı turistlerin burada bulunan otellerden bileklik temin ettiği, bu bileklikleri para vermeden aldıkları ve otellerden ücretsiz yararlandıkları ortaya çıktı.
28.07.2023 Gündem
Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur’dan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor
Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur’dan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan ve hastanede yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetmişti. Ölümü herkesi derinden etkileyen Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur'dan duygu yüklü bir paylaşım geldi.
21.07.2023 Magazin
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım!
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım! MFÖ üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayatını kaybetmiş, 11 Temmuz'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçının 34 yıllık eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygusal bir paylaşım geldi.
19.07.2023 Magazin
Boğaz'ın ışıkları altında İzel-Çelik-Ercan'la müzik dolu gece!
Boğaz'ın ışıkları altında İzel-Çelik-Ercan'la müzik dolu gece! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava, dün akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel, Çelik, Ercan’ı ağırladı. Kuruçeşme seyircisiyle bu sezon ikinci kez buluşan fenomen grup geleneği bozmadı. Boğaz'ın muhteşem atmosferinde kalabalık orkestrası ve hitleriyle mekanı bir kez daha hınca hınç doldurdu.
17.07.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Özkan Uğur'a hüzünlü veda! Oğlu Alişan Uğur: Hayatının son yıllarını doyasıya yaşadı
Ünlü sanatçı Özkan Uğur'a hüzünlü veda! Oğlu Alişan Uğur: Hayatının son yıllarını doyasıya yaşadı Ünlü müzik grubu MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur dün son yolculuğuna Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan tören sonrası uğurlandı. Grup üyelerinden Mazhar Alanson da arkadaşına son kez “Ele güne karşı yapayalnız böyle de olmaz ki. Nasıl da gittin Özkan’ım, böyle bırakılmaz ki. Deli diyorlar bize ah bu ayrılık, Özkan’ım” diyerek gözyaşları içinde seslendi.
12.07.2023 Magazin
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu?
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu? 69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından ailesinden ilk açıklama geldi. Sanatçının resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, "Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Magazin
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor?
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor? MFÖ grubunun üyesi ve oyuncu Özkan Uğur’dan hayranlarını üzen haber geldi. 3 aydır yoğun bakımda olan Özkan Uğur hayatını kaybetti. Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan ve oğlu Alişan Uğur, sosyal medyadan açıklama yayımladı. Açıklamanın ardından Özkan Uğur’un eşi kimdir? Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
23.10.2023 Magazin
Usta sanatçı Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı!
Usta sanatçı Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında vefat etti. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen sanatçı, kısa bir süre önce de entübe edilmişti. Vefat haberi tüm sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Uğur, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Özkan Uğur, Taksim Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.
11.07.2023 Magazin
(Özkan Uğur cenaze töreni) Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak?
(Özkan Uğur cenaze töreni) Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak? MFÖ grubunun usta sanatçısı Özkan Uğur, 69 yaşında hayatını kaybetti. Yaşama veda eden Uğur'un cenaze töreni programı belli oldu. Peki, Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak?
11.07.2023 Magazin
Özkan Uğur'un doktorundan duygusal paylaşım geldi!
Özkan Uğur'un doktorundan duygusal paylaşım geldi! MFÖ Grubu’nun üyelerinden Özkan Uğur 69 yaşında cumartesi günü hayatını kaybetti. Uğur’un ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Sanatçının ailesi taziyeleri evinde kabul ederken Özkan Uğur'un yoğun bakım doktoru Aylin İlksöz, ünlü sanatçının ardından duygusal bir paylaşım yaptı.
10.07.2023 Magazin
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti!
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti! Ajda Pekkan, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında üçüncü kez sevenleriyle buluştu.
10.07.2023 Magazin
Araba alacaktı, dolandırıldı! Kredi çektiler, banka hesabı boşaldı, evine haciz geldi
Araba alacaktı, dolandırıldı! Kredi çektiler, banka hesabı boşaldı, evine haciz geldi Bursa’da aracını satıp model yükseltmek için aldığı parayı banka hesabına yatıran adam akıllı telefonuna virüs bulaşınca hayatı kabusa döndü. Dolandırıcılar üzerine kredi çekti, banka hesabını boşalttı ve üzerine onlarca işlem yapıldı. İşte araba alayım derken fırsatçıların radarına giren vatandaşın başına gelenler...
10.07.2023 Yaşam
Özkan Uğur’un o görüntüsü sevenlerini duygulandırdı! 'Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?'
Özkan Uğur’un o görüntüsü sevenlerini duygulandırdı! 'Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?' MFÖ grubu üyelerinden Özkan Uğur Cumartesi günü öğle saatlerinde vefat etti. Uğur’un vefatının ardından eski görüntüleri sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Aralarında sevenlerini en çok duygulandıran; sanatçının Mazhar Alanson ve Fuat Güner’le şarkı söylediği esnada gözyaşlarına boğulduğu anlar oldu.
10.07.2023 Magazin
Mazhar Alanson'un Özkan Uğur acısı! Ağlamaktan konuşamadı
Mazhar Alanson'un Özkan Uğur acısı! Ağlamaktan konuşamadı İki kez lenf kanserini yenen Özkan Uğur, nükseden hastalığını atlatamadı ve 69 yaşında hayata veda etti. Özkan Uğur'un vefat haberinin ardından telefonla bağlantı kurulan Mazhar Alanson, ağlamaktan konuşamadı.
9.07.2023 Magazin
Özkan Uğur'un vefatının ardından gündem oldu! Şarkıyı tamamlayamadı
Özkan Uğur'un vefatının ardından gündem oldu! Şarkıyı tamamlayamadı Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69), dün yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti.Özkan Uğur'un sevenleri, grup arkadaşlarıyla birlikte 'No Problem' isimli parçalarını seslendirirken duygulandığı anlar yeniden gündem oldu.
9.07.2023 Magazin
Özkan Uğur'un şarkı söylerken duygulandığı anlar yeniden gündemde!
Özkan Uğur'un şarkı söylerken duygulandığı anlar yeniden gündemde! Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69), dün yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti. Özkan Uğur'un sevenleri, grup arkadaşlarıyla birlikte 'No Problem' isimli parçalarını seslendirirken duygulandığı anlar yeniden gündem oldu.
9.07.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Özkan Uğur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özkan uğur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.