Elvis Presley

Elvis Presley

Son dakika Elvis Presley haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elvis Presley ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elvis Presley haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elvis Presley

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elvis presley gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 elvis presley haberi bulunmuştur. Tüm elvis presley haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elvis Presley, hologram konserle hayranları ile buluşacak
Elvis Presley, hologram konserle hayranları ile buluşacak İngiltere merkezli Layered Reality isimli eğlence şirketi, ünlü şarkıcı Elvis Presley'in 2024'ün Kasım ayında Londra'da hologram (dijital versiyon) bir konserle hayranlarıyla buluşacağını duyurdu.
4.01.2024 Magazin
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’ Kocaeli'de yaşayan emekli hakim Yaşar Bedir'in, her biri birbirinden değerli altın uçlu dolma kalem koleksiyonu bulunuyor. İmzasını bile sır gibi sakladığı mürekkep ile atan Yaşar Bedir'in, koleksiyonunda yer alan isme ithafen yapılmış özel dolma kalemler ise adeta göz kamaştırıyor.
3.08.2023 Yaşam
2023 yılı Oscar adayları açıklandı
2023 yılı Oscar adayları açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, film sektörünün en önemli ödüllerinden biri kabul edilen 2023 yılı Oscar adaylarını açıkladı. Elvis Presley’in hayatını konu alan Elvis, Avatar: Suyun Yolu ve Top Gun: Maverick filmleri önemli ödüllerden biri olan En İyi Film Oscar’ı dalında adaylar arasında yer aldı.
24.01.2023 Magazin
Lisa Marie Presley'in son röportajı sosyal medyada gündem oldu!
Lisa Marie Presley'in son röportajı sosyal medyada gündem oldu! Dünyanın büyük müzik efsanesi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley evde kalp krizi geçirdikten saatler sonra 54 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin ölmeden önce verdiği son röportaj sosyal medyada gündem oldu.
15.01.2023 Magazin
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu Dünyanın büyük müzik efsanesi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley'den, hayranlarını ve sevenlerini üzen haber geldi. Kendi hayatı da büyük trajedilerle dolu. Lisa Marie'nin doğumundan ölümüne kadar gözler önünde geçen hayatında en dikkat çeken detaylar birisi ise babasının ve eski eşi Michael Jackson'ın ölümleri. Hayatındaki en önemli iki insanı da aynı şekilde kaybeden Lisa'nın ölümünde şoke eden gerçek ortaya çıktı.
14.01.2023 Magazin
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti!
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti! 'The Rock', 'Face/Off', 'Ghost Rider' ve 'Next' gibi yapımlarda rol alan Nicolas Cage, 29 yaş küçük aşkı Riko Shibata ile 2021 yılının şubat ayında evlenmişti. Daha önce dört kez nikah masasına oturan ve iki çocuğu bulunan Cage, geçtiğimiz gün Shibata ile ilk bebeklerini kucağına aldı. Ünlü ismin ilk oğlu ile yeni dünyaya gelen kızı arasındaki yaş farkı dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Genç yaşta ölen ünlüler! Hepsi ani vedaları ile sevenlerine şok yaşattı
Genç yaşta ölen ünlüler! Hepsi ani vedaları ile sevenlerine şok yaşattı Ölümleriyle milyonlarca insanı gözyaşlarına boğdular! Bazıları talihsiz bir kazaya kurban gitti bazıları da amansız bir hastalığa yenik düştü. Birçoğu, hayatlarının en güzel, en canlı dönemlerinde hayata veda etti. Fakat kendileri bu dünyadan göçüp gitseler de isimleri ve eserleri hep akıllarda kaldı. İşte hayatının baharından hayata veda eden ünlüler...
7.04.2022 Magazin
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
‘Kim Milyoner Olmak İster’de Harvard öğrencisinin elendiği soru şaşkına çevirdi!
‘Kim Milyoner Olmak İster’de Harvard öğrencisinin elendiği soru şaşkına çevirdi! 'Kim Milyoner Olmak İster'in 19 Kasım Cuma akşamı yayınlanan bölümüne, Harvard Üniversitesi’nde okuyan Yunus Enç adlı yarışmacı damga vurdu. Yarışmacının o soruda elenmesi herkesi şaşkına çevirdi.
20.11.2021 Magazin
NASA paylaştı! Uzaydaki en çılgın Cadılar Bayramı
NASA paylaştı! Uzaydaki en çılgın Cadılar Bayramı Cadılar Bayramı yalnızca Dünya’da değil, uzayda da ilginç kutlamalara sahne oluyor. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (UUİ) görev alan mürettebat, her yıl 31 Ekim’de Dünya’da düzenlenen kostümlü kutlamalardan eksik kalmıyor.
1.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Elvis Presley’e ait saç rekor fiyata satıldı
Elvis Presley’e ait saç rekor fiyata satıldı ABD’nin California eyaletinde Elvis Presley’e ait bir kavanoz saçın, açık arttırma ile 605 bin TL’ye (72,500 dolar) satıldığı ortaya çıktı. Presley’in sahnede giydiği tulum ve pelerin de dudak uçuklatan fiyattan alıcı buldu.
7.09.2021 Dünya
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
Linet: Hologramla tanışacağız
Linet: Hologramla tanışacağız Linet, Emrah’ın sanat hayatındaki 40’ıncı yılına özel hazırlanan ‘Tribute’ albümdeki ‘Dön’ parçasını seslendirmek için stüdyoya girdi.
30.01.2021 Magazin
Sosyal medyada olay olan paylaşım: Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa
Sosyal medyada olay olan paylaşım: Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa AK Parti MKYK üyesi ve Medya Tanıtım Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu’nun, “Geçenlerde konuştuğum bir Kürt dostum söyledi, ciddi olduğuna inanmak zor olsa da amacın ne olduğunu tahmin etmek zor değil. Birileri diyormuş ki, Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa imiş! Erivan’dan ABD’ye göç etmiş bir Kürt aileden geliyormuş ve aslen Bıruki aşiretindenmiş!” paylaşımı sosyal medyada olay oldu.
23.01.2021 Gündem
Efsane şarkıcı Armando Manzanero hayatını kaybetti
Efsane şarkıcı Armando Manzanero hayatını kaybetti Meksikalı efsanevi besteci ve şarkıcı Armando Manzanero'nun haftalardır mücadele ettiği Covid-19'a yenik düştüğü açıklandı. Manzanero, Mexico City'de tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayatını kaybetti.
28.12.2020 Dünya
ABD'de dünyaca ünlü isimlerin eşyaları açık artırmayla satılacak
ABD'de dünyaca ünlü isimlerin eşyaları açık artırmayla satılacak 'Rock'n roll müziğin kralı' Elvis Presley’in elmas yüzüğü ve dünya boks şampiyonu Muhammed Ali'nin boks eldiveni ABD’li müzayede şirketi GWS Açık Artırma Evi tarafından açık artırmayla satışa sunulacak.
20.11.2020 Dünya
Nikki Wild kimdir? Nikki Wild kaç yaşında ve nereli? İşte Nikki Wild'ın biyografisi...
Nikki Wild kimdir? Nikki Wild kaç yaşında ve nereli? İşte Nikki Wild'ın biyografisi... Türkiye’de 80’s Rock denince ilk akla gelen isimlerden olan Nikki Wild yarışma programlarındaki jüri üyeliği ile gündeme gelmeye devam ediyor. Kendine has giyimi ve tarzı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nikki Wild radyo programları yapmaya devam ediyor. Peki, Nikki Wild kimdir? Nikki Wild kaç yaşında ve nereli? İşte Nikki Wild hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Corona virüsü yenen Tom Hanks ilk kez ekranda
Corona virüsü yenen Tom Hanks ilk kez ekranda Corona virüsü yenen dünyaca ünlü ABD'li aktör Tom Hanks, Saturday Night Live (SNL) adlı komedi programının sunuculuğunu üstlendi. Programı evinden sunan 63 yaşındaki oyuncu, 11 Mart'tan bu yana ilk kez eşofman dışında bir kıyafet giydiğini açıkladı.
13.04.2020 Magazin
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri)
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri) Yeşil Yol filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks ile eşi Rita Wilson'da corona virüsü tespit edildi. Corona virüsü bulaşan Hanks, haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi. Haberin ardından Tom Hanks kimdir? sorularında da artış oldu. İşte Tom Hank’in hayatı….
12.03.2020 Gündem
Ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşi corona virüse yakalandı
Ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşi corona virüse yakalandı Dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşi sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla koronavirüse yakalandığını duyurdu.
12.03.2020 Magazin
Ünlü iş adamı hayatını kaybetti
Ünlü iş adamı hayatını kaybetti Ünlü kafe zinciri Hard Rock Cafe'nin kurucusu Peter Morton'ın oğlu Harry Morton evinde ölü olarak bulundu.
25.11.2019 Dünya
Ziynet Sali ve Erkan Erzurumlu evlendi
Ziynet Sali ve Erkan Erzurumlu evlendi Ünlü sanatçı Ziynet Sali, Erkan Erzurumlu ile bu akşam Girne’de dünya evine girdi.
15.09.2019 Magazin
Michael Jackson öldürüldü mü? İşte şoke eden açıklamalar
Michael Jackson öldürüldü mü? İşte şoke eden açıklamalar Michael Jackson'ın öldürülmüş olabileceği ihtimali dünya basınında büyük yankı uyandırdı.
7.09.2019 Magazin
Gizli nikâh
Gizli nikâh İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne’ın, kız arkadaşı Ashley Benson’la bu yılın başında gizlice nikâh kıydığı öğrenildi.
5.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Elvis Presley ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elvis presley haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.