Hakan Özoğuz

Hakan Özoğuz

Son dakika Hakan Özoğuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Özoğuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Özoğuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Özoğuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan özoğuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 hakan özoğuz haberi bulunmuştur. Tüm hakan özoğuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Athena Hakan Özoğuz güzel haberi duyurdu
Athena Hakan Özoğuz güzel haberi duyurdu Athena'nın sevilen üyesi Hakan Özoğuz hayranlarını üzen bir haberle gündeme gelmişti. Uzun zamandır lenfoma tedavisi gören ünlü şarkıcı bu kez müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı: Tedavim bitti her şey yolunda!
15.06.2023 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Lenfoma tedavisi gören Hakan Özoğuz'dan yeni haber!
Lenfoma tedavisi gören Hakan Özoğuz'dan yeni haber! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenfoma hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Özoğuz, sosyal medya hesabından kendisine gelen desteğe teşekkür ederek son durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
24.09.2022 Magazin
Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz lenfoma kanseri mi?
Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz lenfoma kanseri mi? Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz lenfoma hastalığına yakalandı. Tedavi gören 45 yaşındaki Özoğuz bir süredir konserlere çıkmıyordu. Gökhan Özoğuz'un ikizi Hakan Özoğuz hastalığı sonrasında lenfoma kanserinin ne olduğu, belirtileri ve tedavi süreci merak ediliyor. Peki, Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
21.09.2022 Sağlık
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı Son dakika haberine göre; Almanya’da kulislerde Federal Meclis Başkanlığı için Türk kökenli milletvekili SPD’li Aydan Özoğuz’un ismi konuşuluyor. Özoğuz’ın göçmen ve kadınları temsilen bu göreve getirileceği iddia ediliyor.
30.09.2021 Dünya
Athena Hakan baba oldu!
Athena Hakan baba oldu! Üç çocuk babası Gökhan Özoğuz’dan sonra ikiz kardeşi Hakan Özoğuz da babalık sevinci yaşadı.
21.02.2018 Magazin
Gökhan noktayı koydu: Yıldız Tilbe...
Gökhan noktayı koydu: Yıldız Tilbe... O Ses Türkiye programında Yıldız Tilbe ile tartıştığı iddialarını yalanlayan Gökhan Özoğuz, "Hepimiz ırkçı olabiliriz, Yıldız olamaz'" dedi.
20.10.2017 Magazin
Gökhan-Hakan kardeşlerden flaş karar!
Gökhan-Hakan kardeşlerden flaş karar! Çanakkale'nin 'oksijen deposu' olarak bilinen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç ilçesinde, ev ve arazi alan ünlü isimler arasına Athena grubunun kurucuları da katıldı. Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler, ilçede birer tarla satın aldı.
18.10.2017 Magazin
'O koltuğa kim otursa zaten 'Yıldız' olurdu'
'O koltuğa kim otursa zaten 'Yıldız' olurdu' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye'in yeni jüri üyesi Yıldız Tilbe'nin, doğallığı ve samimiyeti ile yarışmaya sımsıcak bir hava kattığı belirtildi.
11.10.2017 Televizyon
Acun Ilıcalı üzerini çizdi! Artık yok...
Acun Ilıcalı üzerini çizdi! Artık yok... O Ses Türkiye'de bu sezon sürprizlerle başladı. Sibel Can'ın yerine Yıldız Tilbe'yi getiren Acun Ilıcalı, bir diğer jürinin de üstünü çizdi. İşte Acun'un üzerini çizdiği o jüri...
4.10.2017 Televizyon
Acun Ilıcalı'dan son dakika bombası! O isim yok...
Acun Ilıcalı'dan son dakika bombası! O isim yok... TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı kendi sunduğu, kanalın fenomen yarışmalarından O Ses Türkiye'nin çekimlere başladığını duyurdu. Jüride Sibel Can'ın yerine Yıldız Tilbe yer alırken, Athena'nın önemli ismi Gökhan Özoğuz'un ikizi Hakan Özoğuz'un karede yer almaması dikkat çekti.
2.10.2017 Televizyon
O Ses Türkiye'de tüm jüri değişiyor!
O Ses Türkiye'de tüm jüri değişiyor! Şarkıcı Yıldız Tilbe'nin, Hadise'nin yerine 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri koltuğuna oturacağı iddia edildi.
4.07.2017 Televizyon
Açılış Athena’dan
Açılış Athena’dan Türk rock müzik tarihinin en sıradışı grubu Athena, geçtiğimiz gece Atlantis Yapım’ın organize ettiği “ZUBİZU” Harbiye Açıkhava Konserleri’nin açılışını gerçekleştirdi.
17.06.2017 Magazin
Gökhan ve Hakan 'O Ses Türkiye'ye veda mı ediyor?
Gökhan ve Hakan 'O Ses Türkiye'ye veda mı ediyor? Geçtiğimiz sezon 'O Ses Türkiye' jürisinde yer alan Athena grubundan Gökhan Özoğuz, yeni sezonda yine jüri koltuğunda olup olmayacaklarına dair açıklama yaptı.
5.06.2017 Televizyon
Acun müjdeyi verdi!
Acun müjdeyi verdi! Acun Ilıcalı, dün akşam O Ses Türkiye finalinde Acun Medya çalışanlarına görülmemiş prim vereceğini duyurdu. İşte Acun ılıcalının o açıklamaları...
20.03.2017 Magazin
Ödülü alıp ‘arazi’ oldular
Ödülü alıp ‘arazi’ oldular İTÜ Medya, Sanat ve Spor Ödülleri önceki akşam İTÜ’nün Maçka Kampüsü’nde gerçekleşen törenle sahiplerini buldu
17.02.2017 Magazin
'Ses Etme'nin remix EP'si iTunes'da
'Ses Etme'nin remix EP'si iTunes'da Türk rock müzik sahnesinin sıradışı grubu Athena'nın, Pasaj Müzik etiketli 'Altüst' albümünde yer alan 'Ses Etme' şarkısının remixlerinden oluşan EP'si iTunes'da yayınlandı.
7.02.2017 Kültür Sanat
Son gün ‘O Ses’
Son gün ‘O Ses’ 2016’nın son gününde izleyenlerin tercihi TV8 oldu...
1.01.2017 Magazin
Acun'dan büyük sürpriz! Belli oldu...
Acun'dan büyük sürpriz! Belli oldu... TV8'de ekrana gelecek 'O Ses Türkiye' yılbaşı bölümünde birbirinden ünlü isimler boy gösterecek. İşte fenomen yarışmada şarkı söyleyecek ünlüler...
28.12.2016 Magazin
Athena’dan akustik konser!
Athena’dan akustik konser! Türkiye'de punk ve ska akımını başlatan ilk grup olan Athena, 26 Kasım’da şarkılarının akustik versiyonlarıyla sahnede olacak.
20.11.2016 Kültür Sanat
Hakan'ın esprisi sonrası stüdyo buz kesti!
Hakan'ın esprisi sonrası stüdyo buz kesti! 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılan Alya, performansı ile 4 jüri üyesini de döndürmeyi başardı...
15.11.2016 Magazin
Haftalık aldıkları ücretler dudak uçuklattı!
Haftalık aldıkları ücretler dudak uçuklattı! Ebru Gündeş'in ayrılığının ardından bu sene jüri kadrosuna Sibel Can'ı katan O Ses Türkiye'de jüri üyelerinin aldıkları ücretler dudak uçuklatıyor...
28.10.2016 Magazin
İkizlere yoğun ilgi
İkizlere yoğun ilgi ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının jürileri Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi...
22.10.2016 Magazin
O Ses Türkiye'de Acun Ilıcalı kimin sevgilisini açıkladı?
O Ses Türkiye'de Acun Ilıcalı kimin sevgilisini açıkladı? O Ses Türkiye yeni sezonu 9. bölüm fragmanı yayınlandı. 17 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan O Ses Türkiye'nin yeni bölümünde yine kahkahalar eksik olmayacak. Hadise ile Murat Boz'un arasında geçen bir diyalog güldürürken, Acun Ilıcalı kimin sevgilisini açıklayacak. Hepsi ve daha fazlası O Ses Türkiye 'nin bu akşamki bölümüyle TV 8'de.
29.09.2021 Gündem
Acun Ilıcalı'dan doğum günü sürprizi
Acun Ilıcalı'dan doğum günü sürprizi Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, 'o Ses Türkiye' yarışmasının jüri üyeleri Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz'a doğum günü sürprizi yaptı.
12.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Özoğuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan özoğuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.