Gökhan Özoğuz

Gökhan Özoğuz

Son dakika Gökhan Özoğuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Özoğuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Özoğuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Özoğuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan özoğuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 gökhan özoğuz haberi bulunmuştur. Tüm gökhan özoğuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'a yanıt: Öyle demek istememiştir
Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'a yanıt: Öyle demek istememiştir Geçtiğimiz hafta oğlu Osman Nejat ile Athena konserine giden ve ardından Gökhan Özoğuz'a "Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin" diyerek sitem eden Nurgül Yeşilçay'a Gökhan Özoğuz'dan yanıt geldi.
20.12.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin'
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' Oyuncu Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer'den dünyaya gelen oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitti. Grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini belirten Yeşilçay, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştıklarını açıklarken Athena Gökhan’a sitem etti.
16.12.2023 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz lenfoma kanseri mi?
Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz lenfoma kanseri mi? Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz lenfoma hastalığına yakalandı. Tedavi gören 45 yaşındaki Özoğuz bir süredir konserlere çıkmıyordu. Gökhan Özoğuz'un ikizi Hakan Özoğuz hastalığı sonrasında lenfoma kanserinin ne olduğu, belirtileri ve tedavi süreci merak ediliyor. Peki, Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
21.09.2022 Sağlık
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan tartışmalara yanıt verdi. İmamoğlu tepkiler için ‘Vız gelir tırıs gider’ dedi. İmamoğlu’nun bu açıklamasına birçok ünlü isim sosyal medyadan tepki gösterdi. İmamoğlu, 'vız gelir tırıs gider' sözleri nedeniyle bugünkü bir programında özür diledi.
7.05.2022 Siyaset
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı!
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı! Haluk Bilginer'le birlikte başrolünde oynadığı 'Baba' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş, koronavirüse yakalandı. 30 yaşındaki ünlü oyuncunun evinde karantinaya girdiği öğrenildi.
30.12.2021 Magazin
Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz koronavirüse yakalandı!
Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz koronavirüse yakalandı! Binnur Kaya'nın başrolünü paylaştığı TV 8 ekranlarında yer alan Kırmızı Oda dizisinde Dara karakterine can veren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, ekibi ve tüm ailesi koronavirüse yakalandı. İşte detaylar..
29.12.2021 Magazin
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Bakan Koca'dan Gökhan Özoğuz'a yanıt: Sorumluluğumuz var
Bakan Koca'dan Gökhan Özoğuz'a yanıt: Sorumluluğumuz var Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un pandemi yönetimine ilişkin eleştirisine yanıt verdi.
14.04.2021 Gündem
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu?
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? 2019 yılını geride bırakırken, Twitter en çok neler konuşuldu? Dünyada milyonlarca insanı bir araya getiren Twitter, Türkiye’nin nabzını tuttu ve Türkiye’de 2019 yılından en çok nelerin konuşulduğunu derledi. Twitter gündeminde büyük bir takipçi sayısına sahip olan Haluk Levent 2019’da en çok konuşulan ünlü isim oldu. Türkiye’de de oldukça fazla hayranı olan Güney Koreli pop müzik grubu BTS de en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. İşte 2019 yılında Türkiye’nin Twitter gündemi!
10.12.2019 Bilim ve Teknoloji
"Niye çekiyorsunuz kardeşim? 20 yıllık arkadaşım"
"Niye çekiyorsunuz kardeşim? 20 yıllık arkadaşım" Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki gün Etiler’de yanında genç bir kadınla görüntülendi.
16.11.2019 Magazin
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı...
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı... TV8 kanalının sahibi Acun ılıcalı, Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Sabah Sohbeti' programına konuk oldu. Ilıcalı, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.
10.07.2019 Magazin
Hayvansever Gökhan Özoğuz
Hayvansever Gökhan Özoğuz Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki akşam kardeşi Hakan ile Etiler'deki Hünkar adlı mekandaydı.
13.02.2019 Magazin
Park etmek için dubaları ezdi
Park etmek için dubaları ezdi Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki akşam Etiler'deydi.
25.01.2019 Magazin
Gökhan Özoğuz fiyatı 5.5 milyon liraya çıkardı
Gökhan Özoğuz fiyatı 5.5 milyon liraya çıkardı Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti.
20.01.2019 Magazin
Gökhan Özoğuz savaşçı oldu
Gökhan Özoğuz savaşçı oldu Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz ile Dünya Kick Boks Şampiyonu Gökhan Saki bir enerji içeceğinin reklamında oynadı.
29.12.2018 Magazin
Gökhan Özoğuz: Yarım asırlık maceran sona erdi
Gökhan Özoğuz: Yarım asırlık maceran sona erdi Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, dört dişini birden çektirdiğini sosyal medyadan duyurdu
29.11.2018 Magazin
‘O ses Türkiye'yi hiç izlemedim'
‘O ses Türkiye'yi hiç izlemedim' Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz önceki akşam Etiler’deydi.
23.10.2018 Magazin
O Ses Türkiye yeni sezon tarihi belli oldu! İşte fragman...
O Ses Türkiye yeni sezon tarihi belli oldu! İşte fragman... O Ses Türkiye'nin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyordu ve açıklandı. TV8'in fenomen yarışması O Ses Türkiye yine reyting rekorları kırmaya hazırlanıyor. Peki bu sezon O Ses Türkiye jurileri kimler?
2.10.2018 Gündem
Acun Ilıcalı'ndan 'O Ses Türkiye' jürisine zam
Acun Ilıcalı'ndan 'O Ses Türkiye' jürisine zam Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasında, son şampiyon Gökhan Özoğuz'un koltuğuna Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe'nin koltuğuna ise Seda Sayan oturdu.
1.10.2018 Magazin
O Ses Türkiye'nin yeni sezon kadrosu belli oldu!
O Ses Türkiye'nin yeni sezon kadrosu belli oldu! TV8 ekranlarının en sevilen yarışmacısı O Ses Türkiye'nin yeni sezon jüri kadrosunda Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz yer alacak.
20.09.2018 Televizyon
Gökhan'ın yerine bomba isim!
Gökhan'ın yerine bomba isim! O Ses Türkiye jürisinde değişim sürüyor! Yıldız Tilbe'nin yerine Seda Sayan'ın gelmesinin ardından Gökhan Özoğuz yerine ise Hayko Cepkin düşünülüyor!
9.09.2018 Magazin
O Ses Türkiye'de Seda Sayan bombası!
O Ses Türkiye'de Seda Sayan bombası! Tv8'de ekrana gelen 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüride değişikliğe gidildi.
7.09.2018 Televizyon
O Ses’te yokmuşum
O Ses’te yokmuşum Geçen yıl ‘O Ses Türkiye’de jüri koltuğunda oturan Yıldız Tilbe, yeni sezonda yarışmada yer almayacağını sosyal medya hesabından duyurdu:
4.09.2018 Magazin
Sitem ederek duyurdu! "Yokmuşum, olsun..."
Sitem ederek duyurdu! "Yokmuşum, olsun..." Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye'de jüri koltuğunda oturan Yıldız Tilbe, yeni sezonda yarışmada yer almayacağını sosyal medya hesabından "O Ses'te yokmuşum, olsun." diyerek duyurdu.
4.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Özoğuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan özoğuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.