Athena

Athena

Son dakika athena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan athena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını athena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Athena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan athena gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 athena haberi bulunmuştur. Tüm athena haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'a yanıt: Öyle demek istememiştir
Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'a yanıt: Öyle demek istememiştir Geçtiğimiz hafta oğlu Osman Nejat ile Athena konserine giden ve ardından Gökhan Özoğuz'a "Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin" diyerek sitem eden Nurgül Yeşilçay'a Gökhan Özoğuz'dan yanıt geldi.
20.12.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin'
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' Oyuncu Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer'den dünyaya gelen oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitti. Grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini belirten Yeşilçay, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştıklarını açıklarken Athena Gökhan’a sitem etti.
16.12.2023 Magazin
Athena Hakan Özoğuz güzel haberi duyurdu
Athena Hakan Özoğuz güzel haberi duyurdu Athena'nın sevilen üyesi Hakan Özoğuz hayranlarını üzen bir haberle gündeme gelmişti. Uzun zamandır lenfoma tedavisi gören ünlü şarkıcı bu kez müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı: Tedavim bitti her şey yolunda!
15.06.2023 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Lenfoma tedavisi gören Hakan Özoğuz'dan yeni haber!
Lenfoma tedavisi gören Hakan Özoğuz'dan yeni haber! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenfoma hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Özoğuz, sosyal medya hesabından kendisine gelen desteğe teşekkür ederek son durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
24.09.2022 Magazin
Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz lenfoma kanseri mi?
Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz lenfoma kanseri mi? Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz lenfoma hastalığına yakalandı. Tedavi gören 45 yaşındaki Özoğuz bir süredir konserlere çıkmıyordu. Gökhan Özoğuz'un ikizi Hakan Özoğuz hastalığı sonrasında lenfoma kanserinin ne olduğu, belirtileri ve tedavi süreci merak ediliyor. Peki, Lenfoma kanseri nedir, neden olur? Lenfoma kanserinin belirtileri ne? Athena Hakan Özoğuz sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
21.09.2022 Sağlık
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi?
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali kaymakamlık kararıyla iptal edildi. 50'den fazla sanatçı ile grup sahne alacağı Zeytinli Rock Festivali’nin neden iptal edildiği de araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Zeytinli Rock Festivali’nde hangi sanatçılar olacaktı? Burhaniye Kaymakamı kimdir? İşte detaylar…
11.08.2022 Kültür Sanat
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı? Zeytin Ağacı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Netflix platformunun yeni Türk yapımı olan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlandı. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisinin çok izlenenlerde yer alması henüz izlemeyenlerin dizinin konucu ve oyuncu kadrosuyla iligili araştırma yapmasına neden oldu.
30.07.2022 Televizyon
Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar?
Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar? Uzun süredir restorasyon çalışması yürütülen Yerebatan Sarnıcı’nda sona gelindi. Bir süredir ziyarete kapalı olan Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve Türkiye’nin UNESCO’daki en iyi eseri seçilen Yerebatan Sarnıcı açılıyor. Peki, Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar? Yerebatan Sarnıcı nerede? İşte detaylar…
22.07.2022 Kültür Sanat
Apollon Tapınağı'na ihanete suç duyurusu
Apollon Tapınağı'na ihanete suç duyurusu Antalya'nın Manavgat ilçesi Side Antik Kenti'ndeki bir gece kulübünün kendisine ait özel mülk içinde kalan ve Apollon Tapınağı'nın bulunduğu kazı alanına açılan tarihi kalıntıları kapı olarak kullanması nedeniyle Side Müze Müdürlüğü, işletmeci hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
4.05.2022 Gündem
Side antik kentine bar açtılar!
Side antik kentine bar açtılar! Side Antik Kenti’ndeki Athena Tapınağı’nın bitişiğindeki özel mülkte Apollon isimli bir bar açıldı. Daha önce restoran olarak işletilen barı açanlar, giriş kapısı olarak kazı alanındaki tarihi kalıntıları kullandı.
4.05.2022 Gündem
Yüz milyonlarca liralık miras davasında son raunt! Enver Paralı'nın oğlu ve kızları hakkındaki beraat kararı bozuldu...
Yüz milyonlarca liralık miras davasında son raunt! Enver Paralı'nın oğlu ve kızları hakkındaki beraat kararı bozuldu... Paralı davasında beraat kararı bozuldu. İşinsanı Enver Paralı’nın yüz milyonlarca liralık malvarlığının sahte imzalarla devrine ilişkin davada, Paralı’nın oğlu ve kızları hakkındaki beraat kararı bozuldu.
4.05.2022 Gündem
Antik kentlerin 5 endemik bitkisi koruma altına alındı
Antik kentlerin 5 endemik bitkisi koruma altına alındı Antalya'nın her yıl milyonlarca turist ağırlayan 5 antik kentin 5 antik bitkisi, 'Apollo'dan Athena'ya Antik Kentler Endemik Çiçekler' adlı proje kapsamında koruma altına alındı. Phaselis'te yetişen burçak, Perge'nin hava civası, Side'nin canavar otu, Aspendos'un orkidesi ve Termessos'un çiğdemi, dünyada yayılış gösterdiği tek alanlarda tanıtım tabelalarıyla ziyaretçilere anlatılacak.
20.01.2022 Gündem
Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz koronavirüse yakalandı!
Ünlü sanatçı Gökhan Özoğuz koronavirüse yakalandı! Binnur Kaya'nın başrolünü paylaştığı TV 8 ekranlarında yer alan Kırmızı Oda dizisinde Dara karakterine can veren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, ekibi ve tüm ailesi koronavirüse yakalandı. İşte detaylar..
29.12.2021 Magazin
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz aynı karede!
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz aynı karede! Oyuncu Tuba Büyüküstün ve Murat Boz arasındaki aşk söylentileri devam ederken, ikili yeni pozlarla Instagram’da boy gösterdi. Netflix’te yayınlanacak olan Another Self dizisinde birlikte rol alan ikili, hakkında çıkan aşk iddialarını reddetti.
13.10.2021 Magazin
Tuba Büyüküstün'den Murat Boz açıklaması
Tuba Büyüküstün'den Murat Boz açıklaması Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Netflix'in Murat Boz ile adının aşk dedikodularına karışmasının ardından ilk kez konuştu.
11.10.2021 Magazin
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı Son dakika haberine göre; Almanya’da kulislerde Federal Meclis Başkanlığı için Türk kökenli milletvekili SPD’li Aydan Özoğuz’un ismi konuşuluyor. Özoğuz’ın göçmen ve kadınları temsilen bu göreve getirileceği iddia ediliyor.
30.09.2021 Dünya
Marmaris'te MÖ. 6 yüzyıla dayanan tarih gün yüzüne çıkıyor
Marmaris'te MÖ. 6 yüzyıla dayanan tarih gün yüzüne çıkıyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Karia uygarlığının başkenti olarak bilinen M.Ö. 6'ncı yüzyıla dayanan Amos Antik şehrin gün yüzüne çıkarılması için sürdürülen arkeolojik kazı çalışmalarında tanrıça Athena'ya adanmış kutsal alanın ortaya çıkarılmaya çalışıldığı belirtildi. Proje Danışmanı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Gürbüzer, "Bu sene bu noktadaki çalışmalarımız kesin olarak milattan önce 6'ncı yüzyıla kadar giden bir tarih, yani kısacası 2 bin 600 yıllık geçmişi olan kentin izlerini bize sunuyor" dedi.
22.09.2021 Yaşam
Uzun Kovid çocukları da vuruyor! Bu 4 belirtiye dikkat
Uzun Kovid çocukları da vuruyor! Bu 4 belirtiye dikkat Dünyada ve Türkiye’de koronavirüsle mücadele tüm hızıyla sürüyor. Uzmanlar, hastalar üzerindeki araştırmalarını devam ettiriyor. Virüs sonrası için yapılan araştırmada çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Uzun Kovid geçiren hastalarla ilgili çalışma yürüten bilim insanları, çocukların da bu durumdan etkilendiğini tespit etti. Çocuklardaki en yaygın uzun koronavirüs belirtileri ise araştırmalar ışında açıklandı.
8.08.2021 Sağlık
Bakan Koca'dan Gökhan Özoğuz'a yanıt: Sorumluluğumuz var
Bakan Koca'dan Gökhan Özoğuz'a yanıt: Sorumluluğumuz var Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un pandemi yönetimine ilişkin eleştirisine yanıt verdi.
14.04.2021 Gündem
Koruma altındaki Termessos çiğdeminin lokasyonu GPS cihazlarıyla belirleniyor
Koruma altındaki Termessos çiğdeminin lokasyonu GPS cihazlarıyla belirleniyor Bilim insanları, Antalya'daki Termessos Antik Kenti'nde yayılış gösteren çiğdemlerin korunup gelecek nesillere aktarılması için çalışıyor.
19.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Aigai'deki kazılarda 2 bin yıllık 'Roma Yolu' bulundu
Aigai'deki kazılarda 2 bin yıllık 'Roma Yolu' bulundu Manisa'nın Yunusemre ilçesine 30 kilometre mesafede bulunan kırsal Köseler Mahallesi'ndeki M.Ö. 8'inci yüzyıldan günümüze kadar ayakta kalan, Aiollerin yaşadığı Aigai Antik Kenti'nde sürdürülen kazılarda, yaklaşık 2 bin yıllık yol ortaya çıkarıldı. Antik yolun İzmir Aliağa ilçesi Yenişakran Mahallesi'nden Manisa'ya kadar uzandığı ve 60 kilometre olduğu tahmin ediliyor.
2.10.2020 Gündem
Alina Boz: Sadece iki uzun ilişkim oldu
Alina Boz: Sadece iki uzun ilişkim oldu Alina Boz, 'Kutsal Motor' adlı YouTube kanalında yayınlanan “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” programına konuk oldu.
4.01.2020 Magazin
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu?
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? 2019 yılını geride bırakırken, Twitter en çok neler konuşuldu? Dünyada milyonlarca insanı bir araya getiren Twitter, Türkiye’nin nabzını tuttu ve Türkiye’de 2019 yılından en çok nelerin konuşulduğunu derledi. Twitter gündeminde büyük bir takipçi sayısına sahip olan Haluk Levent 2019’da en çok konuşulan ünlü isim oldu. Türkiye’de de oldukça fazla hayranı olan Güney Koreli pop müzik grubu BTS de en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. İşte 2019 yılında Türkiye’nin Twitter gündemi!
10.12.2019 Bilim ve Teknoloji
"Niye çekiyorsunuz kardeşim? 20 yıllık arkadaşım"
"Niye çekiyorsunuz kardeşim? 20 yıllık arkadaşım" Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki gün Etiler’de yanında genç bir kadınla görüntülendi.
16.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Athena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki athena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.