Latif Şimşek

Latif Şimşek

Son dakika Latif Şimşek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Latif Şimşek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Latif Şimşek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Latif Şimşek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan latif şimşek gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 latif şimşek haberi bulunmuştur. Tüm latif şimşek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Enginyurt'un fezlekesini Adalet Bakanlığına gönderdi
Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Enginyurt'un fezlekesini Adalet Bakanlığına gönderdi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bir televizyon kanalında canlı yayınlanan tartışma programında Gazeteci Latif Şimşek'e yönelik eylemlerinden dolayı Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında 'kasten yaralama', 'alenen hakaret' ve 'tehdit' suçlarından hazırladığı fezlekeyi Adalet Bakanlığına gönderdi.
21.10.2022 Gündem
Gazeteci Latif Şimşek'i darbeden şüphelinin ifadesi ortaya çıktı!
Gazeteci Latif Şimşek'i darbeden şüphelinin ifadesi ortaya çıktı! Gazeteci Latif Şimşek'i televizyon programında çıkan tartışma sonrasında darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen Emrah Topal'ın (41) ifadesi ortaya çıktı. Topal ifadesinde, "Müdahale etmek istedim ancak aşırı tahriklerinden dolayı öfkeme yenildim ve şahsa fiziki müdahalede bulundum. Daha sonra da orada bulunan kişiler araya girdi sakinleştim ve kanal binasından ayrıldım. Haberlerden Latif Şimşek'in şikayetçi olduğunu öğrenince kendim gelip teslim oldum. Bir anlık sinirlilik hali ile yaşanan bir olaydır" dedi.
8.08.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Amaçlananın ne olduğunu biliyoruz, izin vermeyiz
AK Parti Sözcüsü Çelik: Amaçlananın ne olduğunu biliyoruz, izin vermeyiz AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıyla ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Son günlerde cemevlerine yapılan saldırılara değinen Ömer Çelik, "Amaçlananın ne olduğunu biliyoruz, izin vermeyiz. Alevi canlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.
8.08.2022 Siyaset
CHP'li Öztrak: Sabit gelirli için ev almak artık hayal ötesi
CHP'li Öztrak: Sabit gelirli için ev almak artık hayal ötesi  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Sabit gelirli için birkaç milyonu aşan fiyatlarla ev almak artık hayal ötesi. Kiralar almış başını gitmiş" dedi.
8.08.2022 Siyaset
Gazeteci Latif Şimşek'i darp etmişti! Cemal Enginyurt'un koruması tutuklandı
Gazeteci Latif Şimşek'i darp etmişti! Cemal Enginyurt'un koruması tutuklandı Gazeteci Latif Şimşek televizyon programında kendisini darbettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
7.08.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Helalleşme, rövanşist siyasetin aleti olarak kullanılıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Helalleşme, rövanşist siyasetin aleti olarak kullanılıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Helalleşmenin bir hesaplaşmanın alt başlığı olarak yürütülmesi, bir rövanşist siyasetin aleti olarak kullanılması çok tehlikelidir. Kılıçdaroğlu'nun kendisinin içerisinde bulunduğu siyasi zihniyetin ülkeye ödettiği bedeller karşısında samimi itiraflarda bulunup, ondan sonra da bunu partinin kurumsal kimliği haline getirmesi gerekir” dedi.
7.08.2022 Siyaset
Demokrat Parti Milletvekili Enginyurt ve koruması hakkında soruşturma başlatıldı
Demokrat Parti Milletvekili Enginyurt ve koruması hakkında soruşturma başlatıldı Gazeteci Latif Şimşek televizyon programında kendisini darbettiği gerekçesiyle Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt ve koruması olduğu iddia edilen kişi hakkında şikayetçi oldu. Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. 
7.08.2022 Gündem
Gülen'in doğduğu ev umumi tuvalet oluyor
Gülen'in doğduğu ev umumi tuvalet oluyor Beyaz TV programcısı Latif Şimşek, Fethullah Gülen'in Erzurum'daki doğduğu evin umumi tuvalet yapılacağını iddia etti. Şimşek, bu bilgiyi Belediye Başkanı'nın da doğruladığını yazdı.
29.09.2021 Gündem
Rasim Ozan Kütahyalı telefonu suratına kapattı!
Rasim Ozan Kütahyalı telefonu suratına kapattı! Canlı yayına telefonla bağlanan Rasim Ozan Kütahyalı Latif Şimşek'i çıldırttı.
29.09.2021 Gündem
Rasim Ozan Kütahyalı telefonu suratına kapattı!
Rasim Ozan Kütahyalı telefonu suratına kapattı! Seçim sonuçlarının değerlendirildiği programa Rasim Ozan Kütahyalı telefonla bağlandı. Latif Şimşek’le tartışan Kütahyalı sinirlenerek telefonu kapattı.
8.06.2015 Sinema-Dizi
Kütahyalı'ya 'fırfır' cezası!
Kütahyalı'ya 'fırfır' cezası! Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV ekranında Mansur Yavaş için 'fırfır' yorumu yapınca RTÜK ceza kesti.
9.03.2014 Televizyon
Televizyonda Ankara için seçim yarışı
Televizyonda Ankara için seçim yarışı Ahmet Hakan düna akşam CNN Türk'te CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş'ı konuk edince, Beyaz TV apar topar yayın akışını değiştirip Melih Gökçek'i ekrana çıkarttı.
29.09.2021 Gündem
Mansur Yavaş'a ağır benzetme!
Mansur Yavaş'a ağır benzetme! Rasim Ozan Kütahyalı, eski MHP'li Yavaş'ın CHP'nin Ankara adayı olmasını ağır bir dille eleştirdi.
29.09.2021 Gündem
'Kürt çayı bile denmezdi ki...'
'Kürt çayı bile denmezdi ki...' Serdar Ortaç katıldığı programda yine çarpıcı ifadelere imza attı
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Hoca'dan Suriye ve Esad yorumu
Cübbeli Hoca'dan Suriye ve Esad yorumu Cübbeli Hoca'dan Suriye ve Esad yorumu Cübbeli Ahmet Hoca'nın Esad ve şiiler hakkındaki açıklamaları.. Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü 2011 yılında Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programında Latif Şimşek ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın sorularını yanıtlamıştı.
2.09.2013 Haber
Ölümü böyle öğrendi!
Ölümü böyle öğrendi! Eski patronunun öldüğünü öğrenince gözyaşlarını tutamadı...
23.02.2013 Televizyon
Adnan Oktar'ın intikamı!
Adnan Oktar'ın intikamı! Öyle bir video hazırlattı ki...
31.01.2013 Televizyon
Medyada penis kavgasına 11 bin lira!
Medyada penis kavgasına 11 bin lira! Turgut’un ‘’Penis’’ konulu yazıları ekrandan eleştirilince...
4.12.2012 Televizyon
+18'lik muhabbet!
+18'lik muhabbet! Canlı yayında Serdar Turgut'lu masturbasyon muhabbeti
29.09.2012 Televizyon
Canlı yayında silah sesleri
Canlı yayında silah sesleri Canlı yayında silah sesleri!
29.09.2021 Gündem
'Asker kaçağı, şarlatan, soytarı!'
'Asker kaçağı, şarlatan, soytarı!' Beyaz TV’de aleyhindeki programa çık kızan Osman Pamukoğlu yeni bir açıklama yaparak, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı için ‘’Asker kaçağı’’ dedi...
29.09.2021 Gündem
Canlı yayında kavga!
Canlı yayında kavga! Genç gazeteci Nagehan Alçı, dün bir TV kanalında, Diyarbakır Cezaevi'nde yaşananları sordu ve...
5.04.2012 Televizyon
Ekranda sert tartışma!
Ekranda sert tartışma! Canlı yayına bağlanan Uğur Dündar, Latif Şimşek'le arasında yaşanan kavga programa damgasını vurdu
1.04.2012 Televizyon
Alnını karışlarım!
Alnını karışlarım! Kavganın merkezi yine aynı kanaldı. Aktörlerde tanıdık. Canlı yayında inanılmaz sözler söylendi
29.03.2012 Televizyon
‘Tehdit ediliyorum’
‘Tehdit ediliyorum’ Faili meçhul cinayetler soruşturmasını yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla önümüzdeki günlerde mezarı açılarak otopsi yapılacak olan eski Mardin Jandarma Alay Komutanı Albay Rıdvan Özden’in eşi Tomris Özden, dün Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne gelerek özel yetkili savcılığa dilekçe verdi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Latif Şimşek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki latif şimşek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.