Gazete Vatan Logo

Adnan Oktar'ın intikamı!

Öyle bir video hazırlattı ki...

Dinamit programında Adnan Oktar'ın programının müstehcen olduğunu ima eden Latif Şimşek ve Rasim Ozan Kütahyalı'ya Adnan Oktar'dan videolu cevap geldi. Beyaz TV'de yayınlanan programlar arasından seçilen görüntülerle hazırlanan videoda Şimşek ve Kütahyalı'nın 'Bizde yok' dediği her şeyden fazlasıyla var.



SEKSİ VE ÖPÜŞME SAHNELİ

Oktar'a "Beyaz TV'de cinsel içerikli, müstehcen, seksi kelimeler içeren şeyler ve Kadınların dans ettiği programlar yok" diyen Latif Şimşek ile Rasim Ozan Kütahyalı'yı pişman edecek videoda adeta yok yok. Dans eden kadınlar ve erkekler, 'seksi' kelimeler, öpüşme sahnelerinden oluşan video Rasim Ozan ve Latif Şimşek kadar kanalın tepe ismi Osman Gökçek'i de çileden çıkartacak cinstendi. Gökçek geçtiğimiz hafta bağlandığı programda Adnan Oktar'a sert çıkmış ve dini konularda da adeta 'racon kesmişti'. Adnan Oktar ise geçtiğimiz haftanın intikamını acımasız bir video ile aldı. Beyaz TV'nin gündüz ve sabah kuşağında yayınlanan kadın ve magazin programlarındaki sayısız müstehcen sahnenin derlendiği video Beyaz TV'yi ve Gökçek ailesinizor durumda bırakacak bir tartışmayı tetikledi.

SOSYAL MEDYADA TARİHİ AYAR OLARAK YORUMLANDI

Oktar'ın bu hamlesi sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Twitter ve sözlüklerde 'tarihi ayar' olarak yorumlanan video şimdiden Adnan Hoca'nın efsaneleri arasına girdi.

"MÜBAREK OSMAN GÖKÇEK HOCAMIZ" DİYEREK TİYE ALDI
Oktar, sadece Dinamit programına değil kanalın genel müdürü Osman Gökçek'e de alenen çaktı. Adnan Oktar'a 'Kadınlarla şarkı söyleyip, eğleniyorsunuz.' diyen Gökçek'in babası Melih Gökçek ile bir programda şarkı söylediği görüntüleri de videoda yer aldı. Osman Gökçek için "geçen hafta bize güzel nasihatlarda bulunuyordu mübarek hocamız, Osman Gökçek hocamız. Biz de bundan sonra mübarek hocamıza göre hareket edeceğiz. O da zaten Diyanet'e göre hareket ediyor. Bakalım kendisi Diyanet'e göre hareket ediyor mu? Bir bakalım isleyelim" dedi ve özenle hazırlanan Beyaz TV videosunu ekrana getirdi.

"HERKES İNANDIĞI GİBİ YAŞAR"

Adnan Oktar videonun sonunda yaptığı açıklama ile de 'tarihi ayarı' perçinledi. Adnan Oktar kendisini eleştiren Melih Gökçek için de ağır ithamlarda bulundu. Oktar, Beyaz TV ve Melih Gökçek için, 'Ben inkar etmiyorum. Alemciyim, kadınlardan hoşlanıyorum, eğlenmeyi seviyorum. İnandığım gibi yaşıyorum. Bana diyor ki 'Erkek kadınla şarkı söyleyip, eğlenir mi?' Kendi de söylüyor, eğleniyor. Oğlu da söylüyor. Latif Hoca da hanımlarla beraber şarkı söylüyor. Madem o kafadasın zaten öyle bir kanalda ne işin var? Kadınlarla bir arada olmayı sakıncalı buluyorsan o kanalda çalışmaman lazım.' dedi.

Haberin Devamı