Rasim Ozan Kütahyalı

Rasim Ozan Kütahyalı

Son dakika Rasim Ozan Kütahyalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rasim Ozan Kütahyalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rasim Ozan Kütahyalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rasim ozan kütahyalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 rasim ozan kütahyalı haberi bulunmuştur. Tüm rasim ozan kütahyalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı tek celsede boşandı
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı tek celsede boşandı Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. 15 dakika süren duruşma sonrası salondan çıkan Nagehan Alçı "Boşandınız mı?" sorusuna, "Anlaşmalı dostça güzel bir şekilde bitirdik" yanıtını verirken, Rasim Ozan Kütahyalı ise, "Güzel dostça, her şey iyi" şeklinde cevap verdi.
3.10.2023 Gündem
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor! 40 milyon lira tazminat talep etti
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor! 40 milyon lira tazminat talep etti 2010 yılında evlenen Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın 13 yıllık evliliklerinin bittiği öğrenildi. Davacı Nagehan Alçı’nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesindeki tazminat talebi ve nafaka miktarı dikkat çekti.
23.07.2023 Magazin
Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak?
Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak? Geçtiğimiz ay yoğun bakıma kaldırılan Futbol yorumcusu Hıncal Uluç’un vefatı başta futbol camiası olmak üzere sevenlerini üzdü. Spor basının önde gelen isimlerinden olan Hıncal Uluç’un ölümünün ardından Rasim Ozan Kütahyalı, “Önümüzdeki sezon, 2023-24 TFF Süper Lig sezonu “Hıncal Uluç Sezonu” olmalıdır” paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Peki, Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak? İşte detaylar…
21.11.2022 Şampiy10
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Ahmet Kekeç kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Kekeç nereli? Ahmet Kekeç'ten acı haber!
Ahmet Kekeç kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Kekeç nereli? Ahmet Kekeç'ten acı haber! Program sunucusu, Gazeteci Ahmet Kekeç hayatını kaybetti. Koronavirüs tedavisi gören Ahmet Kekeç'in hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberin ardından pek çok kişi de Ahmet Kekeç'in hayatı hakkında bilgileri merak ediyor. Peki, Ahmet Kekeç kimdir? Ahmet Kekeç kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Kekeç hakkında merak edilenler...
14.11.2020 Gündem
Ahmet Kekeç hayatını kaybetti!
Ahmet Kekeç hayatını kaybetti! Koronavirüs tedavisi gören gazeteci Ahmet Kekeç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Ahmet Kekeç, son yazısını 27 Ekim'de yazmıştı. Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç ise dün yaptığı açıklamada babasının durumunun ciddiyetini koruduğunu ve dua beklediklerini açıklamıştı.
14.11.2020 Gündem
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi?
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi? Futbol dünyası sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen hakkında ''Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!'' sözlerini kullanmasıyla ortaya atılan fitilin ateşi, Fatih Altaylı’nın Rıvdan Dilmen’i doğrulan ifadeler kullanması ve Ersen’in aldığı maaşı telaffuz etmesiyle yakıldı. Futbol dünyası neler oluyor sorusuna yanıt ararken, Ercan Taner’in Düzen’i desteklemesi ve canlı yayında Altaylı araması ve Altaylı’nın bunu izleyenlerle ile paylaması deyim yerindeyse ortalığı yaktı. İşte Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışmasında son yaşananlar ile Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasındaki tartışmanın detayları…
22.09.2020 Gündem
Rasim Ozan Kütahyalı'ya 10 ay hapis cezası!
Rasim Ozan Kütahyalı'ya 10 ay hapis cezası! Bir televizyon kanalında yayımlanan spor programında Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, "halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 10 ay hapis cezasına mahkum edildi. Kütahyalı'nın bir daha suç işlemeyeceği yönünde mahkemece kanaat oluşmadığından verilen cezanın ertelenmesine yer olmadığına hükmedildi.
13.09.2019 Gündem
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı Bir televizyon kanalındaki spor programında Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hakkında çıkarılan yakalama kararı gereği mahkemeye getirilen Rasim Ozan Kütahyalı, "Türkiye'de 'nefret suçu' sözünü popülerleştirmiş bir gazeteciyim, benim hakkımda olmadık bir yerden suçlama olduğu için çok tepkiliyim, bana her şey söylenebilir ama 'ırkçılık' suçlaması yapılamaz. Benim sözlerimde kasıt olmadığını her adaletli insan görecektir, benim ki sadece bir ekran kazasıdır." dedi.
30.07.2019 Gündem
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı!
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı! Bir televizyon kanalındaki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği iddiasıyla "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan ve hakkındaki zorla getirme kararına rağmen duruşmaya katılmayan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bugün de duruşmaya katılmaması üzerine yakalama kararı çıkarılmasına karar verildi.
13.06.2019 Gündem
Terim-Kütahyalı davasında mahkeme kararında direndi
Terim-Kütahyalı davasında mahkeme kararında direndi Fatih Terim'in A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü olduğu dönemde, Terim ile Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal arasındaki telefon mesajlarını TV programında gösteren Rasim Ozan Kütahyalı hakkında "Haberleşmenin gizliliğini ihlal" ve hakaret suçundan verilen cezaları ölçüsüz bulan Yargıtay'ın kararına, yerel mahkeme direndi.
20.02.2019 Galatasaray
Aziz Yıldırım'ın yargılanmasına devam edildi
Aziz Yıldırım'ın yargılanmasına devam edildi Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'ya hakaret ettiği gerekçesi ile hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanması sürüyor. Yıldırım savunma yaparken, duruşma eksiklerin giderilmesi için ertelendi.
8.11.2018 Fenerbahçe
Nagehan Alçı hastaneye kaldırıldı
Nagehan Alçı hastaneye kaldırıldı Gazeteci Nagehan Alçı bel fıtığı nedeniyle ameliyat oldu.
22.09.2018 Gündem
Rasim Ozan'ın yerine bomba isim!
Rasim Ozan'ın yerine bomba isim! Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında son dönemde yaşanan değişim dikkat çekiyor.
22.01.2018 Spor Magazin
Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine gelen isim belli oldu
Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine gelen isim belli oldu Boşnaklarla ilgili söylediği sözler nedeniyle Beyaz Futbol programından ve kanaldan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine, Ergün Penbe getirildi.
3.12.2017 Spor Magazin
RTÜK'ten Beyaz TV'ye 'Rasim Ozan Kütahyalı' cezası
RTÜK'ten Beyaz TV'ye 'Rasim Ozan Kütahyalı' cezası RTÜK, "Beyaz Futbol" programı nedeniyle Beyaz TV'ye para cezası ve 5 program durdurma cezası verdi.
29.09.2021 Gündem
Sponsor firma, Beyaz Futbol'u bıraktı
Sponsor firma, Beyaz Futbol'u bıraktı Beyaz TV'deki programında Boşnaklara yönelik skandal sözler sarf eden yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepkiler büyüyor. Yaşananlar üzerine programın sponsoru Sanica Boru da desteğini çekme kararı aldı.
21.11.2017 Spor Magazin
RTÜK devreye giriyor! Rasim Ozan Kütahyalı...
RTÜK devreye giriyor! Rasim Ozan Kütahyalı... Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu haftaki toplantısında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken sözlerinin yer aldığı yayını görüşmek üzere toplanacak.
29.09.2021 Gündem
Beyaz Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı
Beyaz Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı Beyaz TV, Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı ile yolları ayırma kararı aldı.
20.11.2017 Futbol
Aziz Yıldırım’a, Rasim Ozan Kütahyalı’ya hakaretten hapis istendi!
Aziz Yıldırım’a, Rasim Ozan Kütahyalı’ya hakaretten hapis istendi! Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında, Rasim Ozan Kütahyalı’ya hakaret ettiği gerekçesiyle, 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
6.07.2017 Fenerbahçe
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında zorla getirilme kararı!
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında zorla getirilme kararı! "Türk Futbolu ve FETÖ" başlıklı yazısında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e iftira ve hakaret ettiği gerekçesiyle 6 yıl 4 aya kadar hapsi istenen gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı. İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tarafları avukatları temsil etti.
8.06.2017 Futbol
Ertem Şener'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gönderme!
Ertem Şener'den Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gönderme! Spor Toto Süper Lig 31. haftasında Beşiktaş deplasmanda Bursaspor’u 2-0 mağlup etti.
16.05.2017 Spor Magazin
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında karar verildi!
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında karar verildi! Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada beraat etti
2.05.2017 Fenerbahçe
Köksal Baba Ertem Şener'i böyle dövdü
Köksal Baba Ertem Şener'i böyle dövdü Derin Futbol programına katılan sosyal medya fenomeni Köksal Baba Ertem Şener'i patakladı.
25.04.2017 Sinema-Dizi
Kütahyalı: "Galatasaray'a kayyum atanacak"
Kütahyalı: "Galatasaray'a kayyum atanacak" Başakşehir'in Galatasaray'ı 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahlı, Dursun Özbek yönetimini çok ağır eleştirdi. G.Saray'ın kötü yönetildiğini ifade eden Kütahyalı, "kayyum atanacak" dedi.
10.04.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rasim ozan kütahyalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.