Beyaz Futbol

Beyaz Futbol

Son dakika beyaz futbol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyaz futbol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyaz futbol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyaz Futbol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyaz futbol gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.527 beyaz futbol haberi bulunmuştur. Tüm beyaz futbol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti Sarı-lacivertli kulüp, Galatasaray Sportif AŞ Vekili Erden Timur'un açıklamalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı.
20.10.2023 Fenerbahçe
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Ahmet Çakar canlı yayında sinek yedi derbiden sonra yıldız futbolcuyu eleştirdi! 'Sen Fener'in topçusu değilsin'
Ahmet Çakar canlı yayında sinek yedi derbiden sonra yıldız futbolcuyu eleştirdi! 'Sen Fener'in topçusu değilsin' Beyaz TV yorumcularından Ahmet Çakar'ın dün akşam 'Beyaz Futbol' programında bardağa konan bir sineği önce yakalaması ve ardından yemesi sosyal medyada olay yarattı. Derbinin ardından yorumlarda bulunan eski hakemin Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunu hedef alması ise dikkat çekti. İşte Beşiktaş - Fenerbahçe maçının yansımaları...
9.05.2022 Beşiktaş
Sergen Yalçın suskunluğunu bozdu, olay sözler! 'Beşiktaşlı yöneticiler altımı oydu'
Sergen Yalçın suskunluğunu bozdu, olay sözler! 'Beşiktaşlı yöneticiler altımı oydu' Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra uzun süredir basın karşısına çıkmayan Sergen Yalçın suskunluğunu bozdu. Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, dün gece yapılan yayın öncesi Sergen Yalçın ile bir araya geldiğini belirtti. Sinan Engin, Beşiktaş'tan ayrılan teknik adamın kullandığı ifadeleri duyurdu.
3.03.2022 Şampiy10
Sinan Engin Sergen Yalçın'ın görevi bıraktığı tarihi açıkladı! 'Ahmet Nur Çebi Sergen'i yollarsa...'
Sinan Engin Sergen Yalçın'ın görevi bıraktığı tarihi açıkladı! 'Ahmet Nur Çebi Sergen'i yollarsa...' B.Dortmund - Beşiktaş maçından sonra Beyaz Futbol youtube hesabında 5-0'ın analizini ve yorumlarını yapan Sinan Engin, Sergen Yalçın detayına dikkat çekerek 'Sergen zaten görevi bırakmıştı. Ertesi gün yönetim kendisine destek olduğu için, taraftar da istediği için devam etti." ifadelerini kullandı. Engin ayrıca genç teknik adam için Fenerbahçe derbisinin önemini de gündeme getirdi.
8.12.2021 Şampiyonlar Ligi
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Beşiktaş maçı öncesi Süleyman Hurma'dan olay yaratacak açıklama
Beşiktaş maçı öncesi Süleyman Hurma'dan olay yaratacak açıklama Bu hafta Beşiktaş ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek olan Fatih Karagümrük'te başkan Süleyman Hurma 'teşvik' söylentilerine sert yanıt verdi.
10.05.2021 Beşiktaş
Rasim Ozan Kütahyalı'ya 10 ay hapis cezası!
Rasim Ozan Kütahyalı'ya 10 ay hapis cezası! Bir televizyon kanalında yayımlanan spor programında Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, "halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 10 ay hapis cezasına mahkum edildi. Kütahyalı'nın bir daha suç işlemeyeceği yönünde mahkemece kanaat oluşmadığından verilen cezanın ertelenmesine yer olmadığına hükmedildi.
13.09.2019 Gündem
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı Bir televizyon kanalındaki spor programında Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hakkında çıkarılan yakalama kararı gereği mahkemeye getirilen Rasim Ozan Kütahyalı, "Türkiye'de 'nefret suçu' sözünü popülerleştirmiş bir gazeteciyim, benim hakkımda olmadık bir yerden suçlama olduğu için çok tepkiliyim, bana her şey söylenebilir ama 'ırkçılık' suçlaması yapılamaz. Benim sözlerimde kasıt olmadığını her adaletli insan görecektir, benim ki sadece bir ekran kazasıdır." dedi.
30.07.2019 Gündem
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı!
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı! Bir televizyon kanalındaki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği iddiasıyla "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan ve hakkındaki zorla getirme kararına rağmen duruşmaya katılmayan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bugün de duruşmaya katılmaması üzerine yakalama kararı çıkarılmasına karar verildi.
13.06.2019 Gündem
Ahmet Ağaoğlu'ndan Volkan Demirel açıklaması
Ahmet Ağaoğlu'ndan Volkan Demirel açıklaması Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu ve Volkan Demirel'in karşılaşmanın ardından söylediği sert sözlere de açıklık getirdi. Konuyla ilgili, "Trabzonspor otobüsünden biri adam almaya kalkarsa, çok farklı şeylerle karşılaşabilir." ifadelerini kullandı.
28.04.2019 Fenerbahçe
Menajeri açıkladı! Yanal ve Aziz...
Menajeri açıkladı! Yanal ve Aziz... Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, tecrübeli futbolcunun durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
20.01.2019 Galatasaray
Aziz Yıldırım: Konuşma planım bulunmamaktadır
Aziz Yıldırım: Konuşma planım bulunmamaktadır Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Beyaz Futbol programında hakkında ortaya atılan 'Açıklama yapacak' iddiasını yalanladı.
26.11.2018 Fenerbahçe
Fikret Orman: "Abdurrahim Albayrak Mustafa Pektemek'i istedi"
Fikret Orman: "Abdurrahim Albayrak Mustafa Pektemek'i istedi" Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
26.08.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'dan flaş açıklamalar!
Fikret Orman'dan flaş açıklamalar! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın açıklamalarına cevap verdi.
28.04.2018 Fenerbahçe
Murat Yıldırım’dan olay paylaşım!
Murat Yıldırım’dan olay paylaşım! Beşiktaş'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da Murat Yıldırım, olay bir paylaşım yaptı.
22.04.2018 Beşiktaş
"Bonservisini almak istiyoruz"
"Bonservisini almak istiyoruz" Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının ertelenmesini istediklerini belirtirken, birçok konu hakkında görüşlerini dile getirdi.
10.02.2018 Beşiktaş
Şenol Güneş'e ağır salvolar!
Şenol Güneş'e ağır salvolar! Ümit Özat, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuştu.
3.02.2018 Beşiktaş
Rasim Ozan'ın yerine bomba isim!
Rasim Ozan'ın yerine bomba isim! Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında son dönemde yaşanan değişim dikkat çekiyor.
22.01.2018 Spor Magazin
Çakar'dan olay tweet! G.Saray maçında Lukac...
Çakar'dan olay tweet! G.Saray maçında Lukac... Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, G.Saray-Akhisar maçı sonrası olay bir iddia ortaya attı.
9.12.2017 Galatasaray
Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine gelen isim belli oldu
Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine gelen isim belli oldu Boşnaklarla ilgili söylediği sözler nedeniyle Beyaz Futbol programından ve kanaldan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine, Ergün Penbe getirildi.
3.12.2017 Spor Magazin
RTÜK'ten Beyaz TV'ye 'Rasim Ozan Kütahyalı' cezası
RTÜK'ten Beyaz TV'ye 'Rasim Ozan Kütahyalı' cezası RTÜK, "Beyaz Futbol" programı nedeniyle Beyaz TV'ye para cezası ve 5 program durdurma cezası verdi.
29.09.2021 Gündem
Sponsor firma, Beyaz Futbol'u bıraktı
Sponsor firma, Beyaz Futbol'u bıraktı Beyaz TV'deki programında Boşnaklara yönelik skandal sözler sarf eden yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepkiler büyüyor. Yaşananlar üzerine programın sponsoru Sanica Boru da desteğini çekme kararı aldı.
21.11.2017 Spor Magazin
RTÜK devreye giriyor! Rasim Ozan Kütahyalı...
RTÜK devreye giriyor! Rasim Ozan Kütahyalı... Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu haftaki toplantısında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken sözlerinin yer aldığı yayını görüşmek üzere toplanacak.
29.09.2021 Gündem
Beyaz Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı
Beyaz Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı ile yollar ayrıldı Beyaz TV, Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı ile yolları ayırma kararı aldı.
20.11.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz Futbol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyaz futbol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.