Nagehan Alçı

Nagehan Alçı

Son dakika nagehan alçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nagehan alçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nagehan alçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nagehan Alçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nagehan alçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 nagehan alçı haberi bulunmuştur. Tüm nagehan alçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı tek celsede boşandı
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı tek celsede boşandı Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. 15 dakika süren duruşma sonrası salondan çıkan Nagehan Alçı "Boşandınız mı?" sorusuna, "Anlaşmalı dostça güzel bir şekilde bitirdik" yanıtını verirken, Rasim Ozan Kütahyalı ise, "Güzel dostça, her şey iyi" şeklinde cevap verdi.
3.10.2023 Gündem
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor! 40 milyon lira tazminat talep etti
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor! 40 milyon lira tazminat talep etti 2010 yılında evlenen Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın 13 yıllık evliliklerinin bittiği öğrenildi. Davacı Nagehan Alçı’nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesindeki tazminat talebi ve nafaka miktarı dikkat çekti.
23.07.2023 Magazin
Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir?
Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir? İYİ Partili Cihan Paçacı, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldı. İYİ Partili Paçacı'nın CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun söz konusu Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin yaptığı açıklama tartışma yaratmıştı. Peki, Cihan Paçacı ne dedi, neden istifa etti? İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı kimdir?
27.01.2023 Gündem
Tapuda büyük şok! Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan gibi 136 ünlü isim var...
Tapuda büyük şok! Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan gibi 136 ünlü isim var... İstanbul'da Fatih İlçe Tapu Müdürlüğünde görevli iki personelin içerisinde Aleyna Tilki, Hülya Avşar, Yıldız Tilbe, Sinem Kobal, Şeyma Subaşı, Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç gibi 136 ünlü ismin taşınmaz mülklerini sorgulayıp yetkisiz kişilerle paylaştıkları iddia edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanan raporla ortaya çıkan skandalda, ünlülerin nüfus kayıtlarının da alındığı belirlenince iki personel hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
23.11.2021 Gündem
Ahmet Kekeç kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Kekeç nereli? Ahmet Kekeç'ten acı haber!
Ahmet Kekeç kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Kekeç nereli? Ahmet Kekeç'ten acı haber! Program sunucusu, Gazeteci Ahmet Kekeç hayatını kaybetti. Koronavirüs tedavisi gören Ahmet Kekeç'in hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberin ardından pek çok kişi de Ahmet Kekeç'in hayatı hakkında bilgileri merak ediyor. Peki, Ahmet Kekeç kimdir? Ahmet Kekeç kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Kekeç hakkında merak edilenler...
14.11.2020 Gündem
Ahmet Kekeç hayatını kaybetti!
Ahmet Kekeç hayatını kaybetti! Koronavirüs tedavisi gören gazeteci Ahmet Kekeç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Ahmet Kekeç, son yazısını 27 Ekim'de yazmıştı. Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç ise dün yaptığı açıklamada babasının durumunun ciddiyetini koruduğunu ve dua beklediklerini açıklamıştı.
14.11.2020 Gündem
Ekranda Kanal İstanbul atışması
Ekranda Kanal İstanbul atışması Televizyon programına katılan İmamoğlu, “Kanal İstanbul depremi tetikler” dedi. Yayına bağlanan Prof. Dr. Celal Şengör, bunun doğru olmadığını söyledi ve “Kanal depremi tetiklemez” diye çıkıştı. Bu açıklama üzerine İmamoğlu, Şengör’ü yayına aldığı için programın moderatörüne tepki gösterdi.
10.01.2020 Gündem
Türkiye'de Google'a giren en çok ne arıyor?
Türkiye'de Google'a giren en çok ne arıyor? Google, 24 Haziran-1 Temmuz 2019 tarihlerinde Türkiye genelinde en çok yapılan aramaları paylaştı. Bakın en çok arananlarda neler var neler?
2.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Mahir Ünal'dan tartışılan görüşme açıklaması: Küçükkaya sadece telefonla görüşeceğini söyledi
Mahir Ünal'dan tartışılan görüşme açıklaması: Küçükkaya sadece telefonla görüşeceğini söyledi CNN TÜRK'te açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ortak yayın öncesi tartışılan görüşmeye ilişkin "Küçükkaya adaylarla sadece telefonla görüşeceğini söyledi" ifadelerini kullandı.
19.06.2019 Siyaset
Otel buluşması hakkında adaylardan açıklamalar
Otel buluşması hakkında adaylardan açıklamalar Ortak yayının moderatörü İsmail Küçükkaya'nın İmamoğlu ile otelde buluşması tartışma yarattı. Binali Yıldırım, "Benden esirgenmesi kamuoyunun takdirine" derken,Ekrem İmamoğlu, 'Görüşme gizli değildi' açıklaması yaptı.
19.06.2019 Siyaset
İsmail Küçükkaya- Ekrem İmamoğlu buluşması!Tartışmalı görüntüler
İsmail Küçükkaya- Ekrem İmamoğlu buluşması!Tartışmalı görüntüler Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ortak canlı yayını yöneten gazeteci İsmail Küçükkaya'nın yayından önce İmamoğlu ile buluştuğu iddiaları ortaya atıldı.
18.06.2019 Gündem
Buket Aydın’dan Nagehan Alçı’ya Sıla yanıtı
Buket Aydın’dan Nagehan Alçı’ya Sıla yanıtı Kanal D Haber sunucusu Buket Aydın, Nagehan Alçı'nın şarkıcı Sıla ile ilgili iddialarına yanıt verdi.
4.12.2018 Magazin
Bu iddia çok konuşulur! Arda Turan'ın silahından çıkan kurşunu...
Bu iddia çok konuşulur! Arda Turan'ın silahından çıkan kurşunu... Habertürk yazarı Nagehan Alçı'dan, Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin'in kavgasına ilişkin bomba bir iddia geldi. Alçı, bugünkü köşe yazısında Arda Turan'ın silahından çıkan kurşunun, bulunmasın diye odadaki yazıcının içine saklandığını söyledi.
19.10.2018 Magazin
Talat Bulut karşı atağa geçti!
Talat Bulut karşı atağa geçti! Yasak Elma dizisinde rol alan Talat Bulut, kendisini taciz ettiği iddiasında bulunan set çalışanının şikayetine takipsizlik kararı verilmesinin ardından, 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
15.10.2018 Magazin
Nagehan Alçı hastaneye kaldırıldı
Nagehan Alçı hastaneye kaldırıldı Gazeteci Nagehan Alçı bel fıtığı nedeniyle ameliyat oldu.
22.09.2018 Gündem
İşte Adnan Oktar'ın annesinin örgüt içindeki konumu
İşte Adnan Oktar'ın annesinin örgüt içindeki konumu Onlarca genci ailesinden koparıp kölelik sistemine mecbur bırakan Adnan Oktar'ın annesine oldukça düşkün olduğu ortaya çıktı. Oktar'ın annesi örgüt içinde 'Mehdi Annesi' olarak itibar görüyormuş.
18.07.2018 Gündem
CHP'de Abdullah Gül çatlağı! Oyumu Erdoğan'a veririm...
CHP'de Abdullah Gül çatlağı! Oyumu Erdoğan'a veririm... CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olabilecek isimler arasında adı geçen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili rest çekti. İnce, "Abdullah Gül-Recep Tayyip Erdoğan arasında kalırsam ben Erdoğan'a oy veririm. Gül adayımız olamaz, olmamalıdır" dedi.
25.04.2018 Siyaset
Polisi alarma geçiren Nagehan Alçı ihbarı
Polisi alarma geçiren Nagehan Alçı ihbarı "155 Polis İmdat Hattı"nı arayarak "Nagehan Alçı'yı öldüreceğim" dediği iddia edilen kişi yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Nagehan Alçı polise koştu: Bana saldırdı
Nagehan Alçı polise koştu: Bana saldırdı Nagehan Alçı, kahve almak için kafeye girdiği sırada önündeki kadının kendisini görünce bir anda bağırmaya başladığını söyledi. Bu kadının piyanocu Nazlı Işıldak olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Filmimizi beğenmeyen adam değildir
Filmimizi beğenmeyen adam değildir ‘Adam Mısın!’ filminin galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleştirildi...
17.11.2016 Magazin
Anayasada İslami vurguya gerek yok
Anayasada İslami vurguya gerek yok Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşe yazısında Azerbaycan’ın ardından Hırvatistan’a geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkent Zagreb’de beraberindeki gazetecilerle yaptığı sohbete yer verdi.
29.09.2021 Gündem
PYD-PKK ilişkisinin belgelerini verdik!
PYD-PKK ilişkisinin belgelerini verdik! ABD’nin Cenevre görüşmelerinde PYD’nin muhalefet masasında olmayacağı konusunda söz verdiğini vurgulayan Çavuşoğlu, “Biden’a PYD ile ilgili şeyleri söyledik. Yönetim şeklinde, şemasında PKK’lıların olduğunu gösterdik, belgelerini de verdik” dedi...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Önce Kandil'i temizleyin!
Erdoğan: Önce Kandil'i temizleyin! HDP eşbaşkanlarının açıklamalarını “Anayasa suçu” olarak değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti kapatmaya karşı olduğunu dile getirerek, dokunulmazlıkların kaldırılmasını önerdi.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun gitmesi CHP'nin sonu olur!
Kılıçdaroğlu'nun gitmesi CHP'nin sonu olur! 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 49'lük bir oranla tek başına iktidara gelmesi muhalefet partilerinin genel başkanlarını zor durumda bıraktı...
29.09.2021 Gündem
Yaktın hepimizi Müge Anlı!
Yaktın hepimizi Müge Anlı! Bir zamanlar hemen her kanalda gerçek hayatta işlenen cinayetleri ele alan, kayıpların peşine düşen programlar vardı. Şimdi bu işi üstlenen sadece Müge Anlı ve Ebru Gediz kaldı.
13.09.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Nagehan Alçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nagehan alçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.