Lale

Lale

Son dakika lale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lale gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.674 lale haberi bulunmuştur. Tüm lale haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı: Yabancı sınırı kalkacak
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı: Yabancı sınırı kalkacakTFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Dikkat çeken ifadeler kullanan Başkan Hacıosmanoğlu, 'Önümüzdeki sezon yabancı sınırı kalkacak' dedi.
16.10.2024Süper Lig
13 yıllık evliliğini 10 dakikada bitirmişti! Cemal Hünal boşanmayı bakın nasıl kutladı
13 yıllık evliliğini 10 dakikada bitirmişti! Cemal Hünal boşanmayı bakın nasıl kutladıCemal Hünal 13 yıllık evliliğini 10 dakikada bitirmişti. Cemal Hünal ile Lale Cangal birkaç gün önce tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.
10.10.2024Magazin
13 yıllık evlilik 10 dakikada bitti! 'Issız adam' Cemal Hünal ile Lale Cangal boşandı!
13 yıllık evlilik 10 dakikada bitti! 'Issız adam' Cemal Hünal ile Lale Cangal boşandı!Cemal Hünal 13 yıllık evliliğini 10 dakikada sonlandırdı. Cemal Hünal ile Lale Cangal tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Ünlü ismin eşine ödeyeceği nafaka da ortaya çıktı.
8.10.2024Magazin
İstiklal Caddesi ve AKM’de metrelerce kuyruk oluştu
İstiklal Caddesi ve AKM’de metrelerce kuyruk oluştuKültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin 13. durağı İstanbul Kültür Yolu Festivali, büyük ilgiyle devam ediyor. Frida ve Picasso sergileri başta olmak üzere festival kapsamındaki sergileri her gün binlerce kişi ziyaret ederken, İstiklal Caddesi ve AKM’de metrelerce kuyruk oluştu. Festival kapsamında müzikseverler ile buluşan dünyanın en önemli orkestralarından biri olan Deutsches Symphonie Orchester Berlin, dakikalarca ayakta alkışlandı.
6.10.2024Gündem
Tamer Karadağlı 'Lale Devri bitti' demişti! Ertan Saban'dan o oyunculara sert tepki!
Tamer Karadağlı 'Lale Devri bitti' demişti! Ertan Saban'dan o oyunculara sert tepki!Tamer Karadağlı, bazı oyuncuların çalışmadan maaş aldıklarını söylemişti ve 'Lale Devri bitti' diyerek tepki göstermişti. Ünlü oyuncu Ertan Saban da o oyuncular sorulunca sert sözlerle tepki verdi.
5.10.2024Magazin
Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama: Rezil bir oyun ve yeni oyuncuları…
Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama: Rezil bir oyun ve yeni oyuncuları…Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan dikkat çeken bir açıklama yaptı.
1.10.2024Futbol
Yeşilçam'ın kıvırcık Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali ortaya çıktı
Yeşilçam'ın kıvırcık Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali ortaya çıktıGülen Gözler filminde hayat verdiği 'Hasret' rolü ile hafızalara kazınan Lale Ilgaz ünlü olduktan sonra adeta sırra kadem basmıştı. Şimdilerde 64 yaşında olan ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.
30.09.2024Magazin
Şırnak'ta yıldırım faciası: 2 kişi hayatını kaybetti, 5 yaralı
Şırnak'ta yıldırım faciası: 2 kişi hayatını kaybetti, 5 yaralıŞırnak’ta merkeze bağlı Kaymakam Çeşme köyünde hayvanları için kışlık yem hazırlayanların bulunduğu bölgeye yıldırım düştü. Olayda Lale Erdoğan ile Leyla Erdoğan hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
21.09.2024Gündem
Türkiye Futbol Federasyonu'nda yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı
Türkiye Futbol Federasyonu'nda yönetim kurulu görev dağılımı yapıldıTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı. İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki icra kurulunda Mecnun Otyakmaz 1. başkan vekili ve Süper Lig sorumlusu oldu.
23.08.2024Süper Lig
Nevşehir'de üretiliyor! 300 yıllık lezzet tescillendi! Tanesi 10 liradan satılıyor, tadıyla mest ediyor
Nevşehir'de üretiliyor! 300 yıllık lezzet tescillendi! Tanesi 10 liradan satılıyor, tadıyla mest ediyorİlk olarak 1726'lı yıllarda Nevşehirli Sadrazam Damat İbrahim Paşa ile Lale Devri zamanında yapılmaya başlayan ve günümüze kadar yapımı devam eden Nevşehir Tahinli Simidi, Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan coğrafi işaret alarak tescillendi. Tahinli simidin tanesi 10-12 lira arasında satılıyor.
13.08.2024Ekonomi
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, FIFA Başkanı Infantino ile görüştü
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, FIFA Başkanı Infantino ile görüştüTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
30.07.2024Süper Lig
Yeni ürüne özel davet
Yeni ürüne özel davetEl ve vücut bakım markası Vaseline, yeni ürününü özel bir etkinlikle tanıttı.
26.07.2024Yaşam
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduTürkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.
18.07.2024Süper Lig
Unichallenge+ Eğitim Kampı 10’uncu yılını tamamladı
Unichallenge+ Eğitim Kampı 10’uncu yılını tamamladıİnteraktif Reklamcılık Derneği IAB tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 7 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 10’uncu kez düzenlendi. UniChallenge+, dijital reklamcılık ve pazarlama iletişimi sektörü için genç yetenekler yetiştirmeyi amaçlıyor.
9.07.2024Yaşam
Türk polisi deşifre etti! Uyuşturucu baronlarına 'Çiçek' operasyonu
Türk polisi deşifre etti! Uyuşturucu baronlarına 'Çiçek' operasyonuİstanbul'da 20'yi aşkın uyuşturucu baronu yakalandı ve 100 milyar TL'ye el konuldu. Türk eskobarlara düzenlenen operasyonların detayları ve perde arkasını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında anlattı.
13.06.2024Gündem
Siccin 7 ne zaman çıkacak, vizyona ne zaman girecek?
Siccin 7 ne zaman çıkacak, vizyona ne zaman girecek?SİCCİN 7 filmi ne zaman vizyona girecek? Korku filmi Siccin 7'nin fragmanı izleyici ile buluştu. Filmin vizyon tarihi ve detayları sorgulanmaya başlandı. İşte Siccin 7 detayları…
12.06.2024Gündem
Barış Manço’nun arabası Türkiye’ye geldi mi? Doğukan Manço son durumu açıkladı
Barış Manço’nun arabası Türkiye’ye geldi mi? Doğukan Manço son durumu açıkladıDoğukan Manço, babası Barış Manço'nun vefatından önce Belçika'da satın aldığı otomobili Türkiye'ye getirmek istediğini ve harekete geçtiklerini açıklamıştı. Sosyal medyada annesi Lale Manço Ahıskalı ve kardeşi Batıkan Manço ile fotoğrafına yer veren Doğukan Manço arabayla ilgili son durumu paylaştı.
30.04.2024Magazin
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındıVan'ın Gevaş ilçesine bağlı Dilmetaş Mahallesi'ndeki mezarlıkta boy veren ters laleler, havaların ısınmasıyla açtı. nesli koruma altında olan ve 'hüznün sembolü' olarak bilinen ters laleler, jandarma ekipleri tarafından korunuyor. Yılda bir kez açan ve bir aylık ömürleri olan ters laleleri koparmanın cezası ise 387 bin 141 TL olduğu açıklandı.
30.04.2024Gündem
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştıSon dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024Süper Lig
Koparmanın cezası 387 bin TL! Ziyaretçiler dokunmaya korkuyorlar..
Koparmanın cezası 387 bin TL! Ziyaretçiler dokunmaya korkuyorlar..Türkiye'nin 3'üncü büyük ovasına sahip Muş'ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141 TL ceza kesileceği açıklanan lalelere ziyaretçiler, dokunmaya çekindiklerini belirtiler.
22.04.2024Gündem
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024Magazin
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındıEsenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.
7.04.2024Gündem
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin liraEskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki bir evin bahçesinde görülen, koparmanın 244 bin 315 lira TL cezası olan ve halk arasında 'Ağlayan Gelin' adıyla da bilinen nadir çiçek türü ters lale bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.
6.04.2024Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024Magazin
Tarımda yapay zeka dönemi! Hastalıklı lale soğanlarını topluyor
Tarımda yapay zeka dönemi! Hastalıklı lale soğanlarını topluyorDünyanın en büyük lale üreticisi Hollanda, devasa lale tarlalarında yapay zeka robotları kullanmaya başladı.
22.03.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.